*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, - тема 5

• 17 002
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Ако не бяха убили Четин, можеше да излезе хубава история между него и Пънар, нооо..... иначе и аз не съм се надявала на нещо между Гюрджан и Пънар, не ми се вързаха. Очаквам синът на Хаккъ да се включи в екипа, дори си мислех, че може да се влюбят с Пънар Grinning
Да се присъединят нови персонажи и Сердар да ревнува, много е сладък  :

# 676
Синът на Хаккъ... едва ли. Няма с какво да допринесе към историята - няма тайни и няма какво да разкриваме за него, че да ни е интересно да го гледаме. А и със смъртта на Хаккъ и отпадането на разкаялия се, и тази история свършва. Както със смъртта на Йълдъръм ще приключи както историята на Айваз, така и съперничеството с Халит. Него или ще го издигнат, или ще се убият с Йълдъръм. И той не виждам с какво може да допринесе към сюжета.
Харесва ми идеята новите да си паднат по Сердар и Зехра, че да погледаме малко ревност 😎

# 677
Има нужда от нещо различно, изморих се от еднотипните епизоди.

# 678
Те и нищо повече не дадоха за сестрата и майката на Баръш. Не се прибра при тях, а стоеше при Садък.

# 679
  • au bout du monde
Баръш в скучен и той да се маха. Хич не става за агент.

Ревност и съперничество в екипа едва ли ще има, така се застрашават мисиите и на лична основа може някой да провали нещо. А нали родината е над всичко. Не вярвам такава линия да включат.

И още снимки. Май в някакъв апартамент снимат🤔 гардероба обаче е отворен и празен,  да не се изнася някой.

Зехра ще е прекрасна последния епизод.

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 19:01 от La Libellule

# 680
(Допълвам накрая)
Мисля, че помагат на Езги да си събира багажа. Днес беше получила цветя от екипа, който я готви за снимки ❤
Ако е вярно, че ще снимат и за новия сезон малко, другите ще останат на снимки в Анкара, а тя си тръгва.
На 24 май в Анкара е връчването на наградата за филма

Тази вечер са наградите, Езги е отишла, дори Бирсен я похвали - пусна видеото й. Езги благодари на целия екип, на никого лично.
Май от нашите никой не е отишъл. Керем Бюрсин също ги е отсвирил, както и мацката от двойката, която победи нашата. Руската част на фандома доволства в инста, че двамата вече не се следват и го оценява като възмездие.
Серкай взе за Afili Aşk и лично благодари на Чаалар и Бурджу..

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 23:11 от 6brn

# 681
  • au bout du monde
Има възмездие.
Всички реват, че онзи от двойката  не е отишла. Laughing
А другите били скарани и тях ги няма. Може  да са разбрали по какъв начин са спечелени тези награди и за това да са решили да не ходят.

Дениз я поздрави в туитър.

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 23:19 от La Libellule

# 682
Мда, Керем официално е разделен с мацката. Дори има спор във фандома им реална двойка ли са били или само за реклама.
В туитър Дениз е поздравила Езги. В инста Чаалар пусна сторито на Серкай и го поздрави.
Всички са харесали фотосесията на Езги за наградите. Но това не е изненада.

# 683
  • au bout du monde
Според мен е било ПР. Ханде ми е много неприятна. Типична кифла ми изглежда. Слба актриса. Те и двамата не са нищо особено.

Познах, че той няма да отиде. Няма никакъв смисъл да ходиш да правиш реклама на толкова нечестни награди.

# 684
И Чаалар я поздрави в туитър. Това си е карма, спечелиха с измама, а момичето от двойката дори не е отишла. Ханде и Керем също не са присъствали, което беше ясно. Те дори на златната пеперуда не отидоха.
Стана четвъртък, нямаме фраг, а епизода е заснет.....

# 685
Имаме фраг... и една многозначителна сцена с връзване на вратовръзка и Сердар, който бърка в джоба си и казва "Зехра, искам да те питам нещо" 😍 предложение? 😍
https://www.instagram.com/p/Cdu3d1VoKZN/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 686
Да де беше предложение, ама си го знаем Сердар, със сигурност иска да я засрами и ще я накара да си помисли, че ще и предложи Grinning Най-накрая имаме сценаааа

# 687
  • au bout du monde
Аз съм в несвяст 😁😍🥰😍😍

Изглеждат прекрасно 🥰🥰🥰

Сердар: "Ще те питам нещо ? ....Можеш ли да ми сложиш ръкавелите?"🤣🤣🤣

Мисля, че Сердар е сериозен този път 😃

Снимки от 47 епизод.

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 12:48 от La Libellule

# 688
Ах, че кадър 😍😍😍

Поздрав за Баръш от сестрата на Дениз с много чаровна семейна снимка

Снимки и обобщение на епизода. Нямам търпение ❤

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 12:42 от 6brn

# 689
  • au bout du monde
И аз нямам търпение за този епизод Stuck Out Tongue

Знаем, че Зехра едва се удържа Grin

Зехра носи годежен пръстен в 48 епизод, така че Сердар определено пръстен ще извади, но какво точно ще й каже.

Дано само да не пуснат сцената преди епизода Frowning1 Моля ако я пуснат преди епизода, тук да се публикува в спойлер.

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 12:59 от La Libellule

Общи условия

Активация на акаунт