*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, - тема 5

• 17 268
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Чаалар и Дениз подкрепят волейболистите от любимия клуб на Чаалар

https://instagram.com/stories/caglarertugrul/2806677155554191222 … edium=share_sheet

Клуба по волейбол за жени на Каршияка. Нали и двамата са от там- подкрепят си клуба заедно Grinning

# 76
  • au bout du monde
Тъкмо ги видях. Страхотни са🥰

От вчера на сета

# 77
Дениз обаче е много сладка с тази прическа Heart Eyes

# 78
  • au bout du monde
Днес е ден за снимки 🤗

# 79
Имаме си втори фраг, традиционно по нощите
https://www.instagram.com/p/Cb0o6jaKJ_G/?utm_medium=copy_link
Чаалар и Дениз са се включили в клипче в подкрепа на отбора, но не казват какво е станало с мача.

# 80
  • au bout du monde
41еп.2.
изглежда много добре. Нямам търпение за епизода. Като си помисля че малко остава до края на сезона и ми става гадно, че лятото няма какво да гледам. Но от друга страна малко да си почина, че това гласуване и всяка седмица сомера и разни други неща много изтощават 😄

Ох, толкова много да си пасват и отиват.

# 81
Много стилна и елегантна Зехра и в синия и светлия и тъмния тоалет. Хареса ми. Сердар също.
Като гледам снимките с подкрепа за отбора се чудя първо как така този епизод толкова снимки зад кадър. Не, че се оплаквам това е супер. Как пък наистина толкова да си подхождат двамата егати късмета. Чак съжалявам аз от трето лице, че живота ги е разминал. За първи път Дениз е в мой стил изглеждаща в толкова много снимки, постарали са се стилистите. При толкова снимки, фрагове дали да очакваме нещо от епизода
Кога свършва сезона?

# 82
  • au bout du monde
Погледите им в последната сцена са просто трепач💥

В края на май свършва сезона.

# 83
И как така се докосват извън сцените
Брей

# 84
Много стилна и елегантна Зехра и в синия и светлия и тъмния тоалет. Хареса ми. Сердар също.
Като гледам снимките с подкрепа за отбора се чудя първо как така този епизод толкова снимки зад кадър. Не, че се оплаквам това е супер. Как пък наистина толкова да си подхождат двамата егати късмета. Чак съжалявам аз от трето лице, че живота ги е разминал. За първи път Дениз е в мой стил изглеждаща в толкова много снимки, постарали са се стилистите. При толкова снимки, фрагове дали да очакваме нещо от епизода
Кога свършва сезона?

И аз мисля така. Много ме е яд, че не са заедно и в живота, страшна химия има между тях. Имаше слух, че края на сезона ще е 48еп., което се пада началото на май. Но не е потвърдено още.

**някой беше питал за мача- загубили са Grinning

# 85
Аз питах за мача. Има логика да са загубили - ако бяха спечелили, щеше да има видео или стори или нещо в стил хип хип ура
Вчера админ Мерве беше пуснала интересен кадър

Иначе снимката е от актуална фотосесия на актьора.

# 86
Дениз има гост днес, някой май няма концерти сега. Точно за рождения и ден е дошъл, ама нямаше как без него (а как си се надявах тайничко да го няма хаха) Simple Smile

# 87
  • au bout du monde
Дениз има гост днес, някой май няма концерти сега. Точно за рождения и ден е дошъл, ама нямаше как без него (а как си се надявах тайничко да го няма хаха) Simple Smile

Аз точно си мислех кога ли ще се появи😁

Честно казано на мен той ми допада. Изглежда добре и винаги като са заедно изглеждат много влюбени.

Айде да го сложим и него.

Вчера се загледах в клипчето с поздрава. Струва ми се, че зъбите й са различни. Струват ми се леко подобрени. Разликата в снимките е около седмица.

За сравнение тук.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 14:05 от La Libellule

# 88
Приятен, усмихнат. Не ми допада и разбрах защо, излъчването на лицето му е детинско.
Което може само да го радва, ще младее.

# 89
  • au bout du monde
8 години е по-голям от нея. Наистина изглежда по-млад.

Общи условия

Активация на акаунт