*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, - тема 5

• 17 305
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
  • au bout du monde
Днес или почиват или едва гледат 😆

Ето, Дениз вече е будна.
Езгито й е подарила серия на Керастаз. Чудих се на нея кога ще й подари, след като подари на другите.

Днес чакаме фрагман, нали?

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 14:43 от La Libellule

# 181
Милият Лео го мачка толкова народ и е на сета с целия екшън, че надали ще се впечатли от един бар.
След купона снощи се пита в задачата как снимат днес 😂
Няма да ни настигнат другите категории, просто не бива да се разсейваме и да гласуваме редовно

Имаме преднина, но ако феновете на Ханкер решат да ни надминат, ще го направят, те са повече от нас. Двамата имат фенове по цял свят. Ако съдим и по последователите в инста...

# 182
Е, потанцували са.
https://www.instagram.com/tv/CcAeyZiovqa/?utm_medium=copy_link
Някои се прибират след партито 😂

# 183
Е, потанцували са.
https://www.instagram.com/tv/CcAeyZiovqa/?utm_medium=copy_link
Някои се прибират след партито 😂

Остана само и Баръш да си тръгне по концерти и сме топ Grinning
Днес май трябва да имаме фраг

# 184
  • au bout du monde
И аз питам къде е фрага Laughing

Покрай празнуването и гласуването го забравихме.

# 185
Нищо не казахте за Езги и Мустафа 😬

# 186
Мустафа прилича много на един мой бивш, и така легнал на задната седалка е съвсем в негов стил, така че съм пристрастна. 😎 но са хубава двойка.
А фраг традиционно можем да чакаме към полунощ 😂

# 187
На едно клипче Езги се прегръщаше с някого и си бяха доста близки, но не се вижда дали е Мустафа или друг

# 188
Вярно, тя танцуваше с някой, дали е бил той 🤔😁

И в туитър се чудят кой е, но сега като гледах пак, не е Мустафа. Този, с който се прегръща е по-висок и с различна прическа

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 17:34 от Valentina_Dimitrova

# 189
Вярно, тя танцуваше с някой, дали е бил той 🤔😁

И в туитър се чудят кой е, но сега като гледах пак, не е Мустафа. Този, с който се прегръща е по-висок и с различна прическа

Да, и този е облечен с бяло, Мустафа беше в черно мисля. Сега като гледам снимката Дениз пак към Чаалар обърната Grinning

# 190
  • au bout du monde
Дениз е винаги пред него, до него😄

От 100 кладенци вода ще измъкнем😅

Забавно ми стана от онова интервю, което Yanica_ спомена, как на първия й кастинг й казали, че е красива и ако можела и да играе супер щяло да е 😂

# 191
До него, под него, пред него - не става 😂Баръшчо е там, това е положението 😅 за съжаление

# 192
До него, под него, пред него - не става 😂Баръшчо е там, това е положението 😅 за съжаление

Frowning1 Frowning1
Да се сърдим на мениджъра на Дениз, той ги е запознал....

# 193
С риск да ме линчувате, ще кажа, че Дениз изглежда много щастлива и влюбена в Баръш. На всичките им снимки сияе. А все пак са заедно от колко, 5-6 години. А щом тя е щастлива, значи всичко е ОК и би трябвало и за нас да е ОК. Ако наистина я харесваме. Така мисля.
С Чаалар са великолепна екранна двойка и има химия между тях, разбират се с поглед. Което също е чудесно за сериала. Както е чудесно и че екипът наистина се чувства добре заедно, защото както любовните истории, така и интригите на работното място прецакват работната атмосфера

# 194
  • au bout du monde
С риск да ме линчувате, ще кажа, че Дениз изглежда много щастлива и влюбена в Баръш. На всичките им снимки сияе. А все пак са заедно от колко, 5-6 години. А щом тя е щастлива, значи всичко е ОК и би трябвало и за нас да е ОК. Ако наистина я харесваме. Така мисля.
С Чаалар са великолепна екранна двойка и има химия между тях, разбират се с поглед. Което също е чудесно за сериала. Както е чудесно и че екипът наистина се чувства добре заедно, защото както любовните истории, така и интригите на работното място прецакват работната атмосфера

Съгласна съм с теб.
Радвам се за нея. Изглеждат наистина много щастливи. Аз им се радвам. Нека да си е с него, а ако може още работни проекти с Ч. Grin

Общи условия

Активация на акаунт