Смучеше си палчето само докато заспиваше, но след като проходи сама се отказа и от това

) Вяра е още малко във ваканция, та сме весела компания вкъщи.
.
. Много ми беше хубаво. Е, това е от мен.

Не ми дава да му мия косата, даже съм решила утре да му пострижа малко косата, че по-лесно да я къпя. Само докато усети, че му потича вода по косата и започва да става да излиза от коритото, ужас. Последния път беше направо кушмар. Вие как се правяте с къпането? Дори си мислех да го къпя с душа, но го е страх от душ-слушалката. Какво да измислям не знам. 
. Пак ще има директен полет до Варна, отвориха им се най-после очите на тия исландци. Та плановете ни са да поканим свеки и свекъра (нали са пенсионери-хора без работа) на гости с първия полет за насам от БГ, т.е. 28 май и на 11 юни да пътуват обратно с децата, а ние да се приберем по-късно да си ги вземем и ще направим една седмица семейно с тях на Златни пясъци, че миналата година много ни хареса там. Моята детска градина ще бъде евентуално затворена към средата на юли, и сигурно ще тръгнем тогава. Искам да бъдем в БГ по-малко, за да можем и по Коледа да се приберем. Свеки не се е качвала на самолет сигурно от 30год. и изпитва панически страх от самолети, но за наша изненада първа тя каза да.
Освен това нашия татко успя да ме убеди да си купуваме нова къща, по-голяма, че този апартамент вече ни идва малък, сега определено ще си купим етаж от къща и да си имаме градина, че Дани и Тони да има къде да дивеят. Спряла съм се на една, но да видим дали ще успеем да продадем на време апартамента. Много цели сме си поставили, че да видим, дано да сме живи и здрави да ги осъществим.
Не ми дава да му мия косата, даже съм решила утре да му пострижа малко косата, че по-лесно да я къпя. Само докато усети, че му потича вода по косата и започва да става да излиза от коритото, ужас. 

, не се лъжа да тръгвам без количка.

Не ми дава да му мия косата, даже съм решила утре да му пострижа малко косата, че по-лесно да я къпя. Само докато усети, че му потича вода по косата и започва да става да излиза от коритото, ужас.