МАРТенчето няма да се колебае, скоро в снега ще си играе

• 11 820
  • 280
  •   1
Отговори
# 255
Леле като ви чета приключенията с тези биби и се чувствам много щастлива, че Дариа никога не е смукала биба Simple Smile 
 Смучеше си палчето само  докато  заспиваше, но след като проходи сама се отказа и от това  Simple Smile

# 256
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА мили маичета и дечица!!!Да сте живи и здрави през зиалата година и да се наслаждавате на хубавите мигове с малките сладури.
Мамо Веси честит рожден и имен ден на патерици!!!Много лщбов,здраве и късмет ти пожелавам!!!
Ние си прекарахме една страхотна Нова година в Гатленбърг...На Вики наи много и допадна аквариума,дори плака когато си тръгвахме,не искаше да се разделя с рибките...
Тази година ни тръгна малко на карък.Вики бутна лаптопа на земята и екрана му се счупи..направи още куп други бели...а от днес сме отново с ушна инфекция..Цяла нощ бяха писъци и чудо и днес като отидохме на лекар се оказа това което предполагах...Сега ми е постоянно в ръцете и плаче..Дано бързо и мине този път ,нали го хванахме в началото...Еи така каръшко тръгна новата година ама ....надяваме се да е по добре от сега нататък...

# 257
Здравейте, момичета  Simple Smile
Ние се прибрахме благополучно и сега си свикваме отново на тишината спокойствието. Тук зимата е доста мека и влажна, като българската есен е.
В БГ не се спряхме и се видяхме с много приятели. Липсват ми....  Sad
Сега ми предстои вероятно някакво интервю за работа, за което страшно се притеснявам.... Най- вече заради езика. Ама каквото стане, не се натискам.
На Мая й пробиха кучешките зъби и сега отново има апетит, който се беше позагубил в БГ. Излизаме по малко, играе си с новите играчки (едно дървено влакче с елементи за слагане и едно дървено мече за обличане с  3 части- глава, рокля и обувки) Напоследък получи доста дървени играчки. Купих й и книжки от София (както и на себе си де  Wink) Вяра е още малко във ваканция, та сме весела компания вкъщи.
Весел и спокоен уикенд на всички  Hug

# 258
  • Варна
Здравейте!
Май тази темичка бавно ни върви Wink.

Да се похваля с нещо ново, с което Иси днес много ме изненада. Ходихме на гости на приятелка и го взехме без количката. За отиване и връщане сменихме 3 автобуса общо. Хриси беше много кротък и му беше интересно макар да се пътуваше дълго време. Обикновенно ходим с количка на дълги преходи и той по някое време се изнервя да стои в нея докато сме по автобусите. Този път обаче беше в тати и беше много спокоен. Имитираше как "бус-а каа"  Heart Eyes. Много ми беше хубаво. Е, това е от мен.
Хубави събота и неделя!

# 259
Слава богу, и ние от Нова година сме без количка. И бибата я дадохме на Дядо Коледа, малкия започна да се храни сам, спря да ми бие шамари. Абе Слава Богу- добро начало/като изключим мулуските Whistling
Растът си малките ни човечета, дано са ни живи и здрави Praynig

Последна редакция: нд, 07 яну 2007, 00:42 от lennka

# 260
на мен така ми липсва количката- на лятната, която купихме преди четири месеца и падна един болт и трябва да я водим на ремонт и не става, а в зимната возим бебка- то не че мога да изляза с две колички, но като сме двамата с тати или някой друг- той бута едната, аз другата- сега Ран докато върви няма проблем, но реши ли че е уморен или просто не му се ходи- иска да го нося и най- тъпото е , че не признава друтг- с зор се дава на баща му.... пък и ако върви и само в една посока, а не където си поиска също щеше да е хубаво Simple Smile

аз сега се връщам от едно мини парти- много добре ми се отрази, защото бях без децата два часа и се разнообразих- на мимите, които планират следващо бебе- препоръчвам пролетно-летните бебета- с Ран ми беше толкова хубаво през лятото на вън по цял ден, а сега страшно се подтискам в къщи по цял ден- ужас!!!

# 261
 Ние от лятото сме без количка Rolling Eyes като се върнахме от морето всъщност почнахме да излизаме на разходките или пеш или с една малка триколка/ като колело/ ама докато Вики стигне педалите на колелото то вече се счупи. Правихме два пъти седалката, все падаха болчетата и гайките и сега вече за нищо не става, даже и не мога да го подаря Mr. Green Ох, и на мене тая биба мие вече като трън в очите, човека категорично отказва да заспи без нея, но поне само за сън си я търси. Вече и аз си мисля за момента кога да я отрежа ама като го гледам с какъв мерак си я смуче и си мисля че има още нужда от нея,то ще настане кошмар ако я махна от раз, и после и идея си нямам как ще заспива ooooh!

# 262
  Ох, и на мене тая биба мие вече като трън в очите, човека категорично отказва да заспи без нея, но поне само за сън си я търси. Вече и аз си мисля за момента кога да я отрежа ама като го гледам с какъв мерак си я смуче и си мисля че има още нужда от нея,то ще настане кошмар ако я махна от раз, и после и идея си нямам как ще заспива ooooh!
И аз си мислех така- много мами ме уверяваха, че за 3-4 дни ще я забрави... Да ама НЕ. От Коледа си я търси човека, ама само подпитва/пробва/, а аз доскоро му обяснявах, че я дадохме на Дядо Коледа да я занесе на някое бебе, а пък тъй, като той вече е голям, белобрадия старец му е донесъл мнооого играчки. И цялата тази измислица работи, детето се вслушва и разбира.
Онзи ден видяхме един ДКоледа, и Иво сам взе да ми обяснява, че ДК ффффт биби newsm78
Подариха му количка, на която вратите се отварят. Нашия седнал на дивана, отворил вратата на колата, хванал си стъпалото, бута го горкия в дребната количка, и вика: КАЧИ Joy

# 263
И ние отдавна оставихме количката, и сега даже ми е малко тъжно, защото лятната количка на Чико е новичка, а ние не я ползваме вече. 
При нас голяям проблем става къпането.  ooooh! Не ми дава да му мия косата, даже съм решила утре да му пострижа малко косата, че по-лесно да я къпя. Само докато усети, че му потича вода по косата и започва да става да излиза от коритото, ужас. Последния път беше направо кушмар. Вие как се правяте с къпането? Дори си мислех да го къпя с душа, но го е страх от душ-слушалката. Какво да измислям не знам.  Thinking

Иначе при нас новото е, че в края на май ще си имаме гости. Сигурно ще ме помислите за ку-ку, но ние вече плануваме лятната ваканция. От вчера вече излязоха офертите за БГ  Party. Пак ще има директен полет до Варна, отвориха им се най-после очите на тия исландци. Та плановете ни са да поканим свеки и свекъра (нали са пенсионери-хора без работа) на гости  с първия полет за насам от БГ, т.е. 28 май и на 11 юни да пътуват обратно с децата, а ние да се приберем по-късно да си ги вземем и ще направим една седмица семейно с тях на Златни пясъци, че миналата година много ни хареса там. Моята детска градина ще бъде евентуално затворена към средата на юли, и сигурно ще тръгнем тогава. Искам да бъдем в БГ по-малко, за да можем и по Коледа да се приберем. Свеки не се е качвала на самолет сигурно от 30год. и изпитва панически страх от самолети, но за наша изненада първа тя каза да.  Mr. Green Нали ще бъде след това с децата, какво ли правят тия баби за внуците си... Днес като говорихме пак с тях, тя още по-убедителна беше за пътуването. Много е навита и вече брояла дните.  #Crazy
Да видим аз как ще го преживея без децата, но ще се опитам максимално да си почина, че нещо много ми дойде на горнище и ме гони една нерва, чак се плаша на моменти. Sick Освен това нашия татко успя да ме убеди да си купуваме нова къща, по-голяма, че този апартамент вече ни идва малък, сега определено ще си купим етаж от къща и да си имаме градина, че Дани и Тони да има къде да дивеят. Спряла съм се на една, но да видим дали ще успеем да продадем на време апартамента. Много цели сме си поставили, че да видим, дано да сме живи и здрави да ги осъществим. ooooh!

# 264
Мамо Веси, дано да успеете в къщата- няма нищо по- хубаво- и аз много искам, апартамента ни е голями и не ни е тясно, но като има градинка и НЯМА съседи е най- хубаво

Бибата аз не мислех да я махам, веднъж пробвах- изпадна в истерия- но една вечер просто не я намерих и нямаше как - риспах без нея- той пък по някакво чудо не плака и си казах-щом веднъж успях- край!!! на следващия ден положението беше много лошо- като се разплака и не може да се успокои- дадох му я, на третия ден пробвах па- заспа без нея и сега се сеща от време на време- пита, но като му кажа - няма я и той се успокоява- понеже я пазя за спашни случаи - като я намери веднага я засмуква- най- странното е, че не проявява никакви апетити към бибероната на Неда- иначе съм рязала една биа- засмуква я и веднага я вади и хвърля- нооооооооооо после реве за биба - добре, че имахме още една и му я давахме

# 265
При нас голяям проблем става къпането.  ooooh! Не ми дава да му мия косата, даже съм решила утре да му пострижа малко косата, че по-лесно да я къпя. Само докато усети, че му потича вода по косата и започва да става да излиза от коритото, ужас.
Peace
Mama Vessi, при нас е абсолютно същото. Аз го карам да си навежда главичката назад, слагам си ръката да му е като козирка над челото, и с душа изплаквам косичката, като се старая да де му обливам лицето директно, тъй като се плаши.
Същевреммено с това му говоря, че няма нищо страшно и т.н  bouquet

# 266
Mama Vessi, хибави цели!!! Пожелавам ви да ги оцъществите !  Hug

Цветина, спасението е количка за близнаци/ породени деца. Тук в града има такава майка, но нейните са с по-малка разлика, не че има значение.  Simple Smile
Аз  ползвам количката, но излизам и без нея, когато има възможност. Напоследък, обаче Дариа не иска много да върви и все иска да я нося и след последния преход от окло 500м с Дариа и багаж на ръце  Crazy , не се лъжа да тръгвам без количка.  Laughing  Има време и количката да  остане в бебешката история.  Simple Smile

Айде изписахме с големи мъки тази тема. Кой ще пусне нова?  Grinning

# 267
Горска Фея-аз без количка на дълго разстояние-ЖАМЕ. Този мой хитрушник виква с пълно гърло ГУУУУУУШШШИИИИИ-и ела да видиш какво става.
Момичета, да се похваляяяяяя-Станислав днес е направил пиш в гърнето, с баба си, не искаше и не искаше да стои там по никакъв начин, а знае за какво служи, знае кога му се ака и съобщава, абе с 2 думи-много неща знае, но не искаше по голо дупе.
Дано продължим с успехите, ще уведомя и гледачката , след като се наболедува, тя по умее да го "работи" от мене, щото на нас се глези невероятно.
При нас бърборенето продължава с пълна пара, всеки ден ме изненадва с нещо ново, много бързо възприема м но е голям инат, днес опищя Витошка от-до, а то пълно с хора, направо да умреш от срам. Embarassed Embarassed Mr. Green Какво да се прави-както вика свеки-Кюстендилско генче си има, човекът.

http://images12.snimka.bg/001908099.jpg - ето го Станиславчето една седмица преди да бъде офъкан за първи път.

Последна редакция: нд, 07 яну 2007, 20:23 от Европейска Сврака

# 268
Момичета, да се похваляяяяяя-Станислав днес е направил пиш в гърнето, с баба си, не искаше и не искаше да стои там по никакъв начин, а знае за какво служи, знае кога му се ака и съобщава, абе с 2 думи-много неща знае, но не искаше по голо дупе.

Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap newsm10
БРАВО на  вас Европейска Сврака! Кога ли и аз ще мога да се похваля така... ooooh!

# 269
При нас голяям проблем става къпането.  ooooh! Не ми дава да му мия косата, даже съм решила утре да му пострижа малко косата, че по-лесно да я къпя. Само докато усети, че му потича вода по косата и започва да става да излиза от коритото, ужас.
Peace
Mama Vessi, при нас е абсолютно същото. Аз го карам да си навежда главичката назад, слагам си ръката да му е като козирка над челото, и с душа изплаквам косичката, като се старая да де му обливам лицето директно, тъй като се плаши.
Същевреммено с това му говоря, че няма нищо страшно и т.н  bouquet

Точно така правя и аз, но човека вече не е глупав и разбира. Днес го офъках, стана много сладко момченце, но не можах да го снема да го видите. В банята с триста зора, добре че беше Тони, го залъгва с едни гимени патета, че успях да го изкъпя. Пак рева като му изплаквах косата, но нали вече е по-къса, стана по-бързо и представлението бързо, бързо мина.

Мислим вече да го отделим при батко му. Ще купуваме двуетажно легло, че иначе няма място в стаята им. Тони е много доволен, че ще спи на такова легло, но аз имам малки резерви относно Дани, дали ще успея да го задържа там докато го приспивам, той и без това с мен няма начин да си легне, само баща си зачита, а и през нощта ще трябва да тигелирам между двете стаи, а пък кушарката му става малка вече...  Thinking

Браво на Станислав! И ние правим пиш, но от време на време. Няма начин да седне на малкото гърне, но в тоалетната сядаме без проблем. От известно време, понякога се събужда от нощта със сух памперс и тогава го слагам да пиша, че тогава вършим работата там иначе нъц. Не знам, но имам чувството, че момиченцата явно са по-податливи да прекратят с памперсите по-рано. Като ги гледам в детската ми градина, 80% от момиченцата са вече без памперс, а всички момченца до едно са с памперси, че и не казват ако случайно направят голямата работа, тогава най-много ме е яд, а са по на 2г. и отгоре. Дани и него го мъча поне да ми казва кога е напълнил памперса, вече осъзнава какво прави, защото като го попитам дали има аки в памперса той ми казва да, но не идва сам да ми го каже.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт