🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 841
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 105
С последната си презентация, съблечен до кръста на фона на: You will never need another lover… cause you a milf and I’m a motherfucker… ергенът си казва всичко.

Toй си е toyboy.

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 22:16 от Аня

# 106
  • Мюнхен
Стори на Александра! Аз наистина си мисля, че тя е спечелила и затова е в кофти отношения с останалите. 😂

Според мен не е с Витьо, защото явно е седнала на пасажерското място отдясно, а неговата кола е с десен волан.

Аз го виждам точно обратното, според мен е седнала в кола с десен волан. Виж как се заобля предния капак на колата отляво, там свършва. А пък в дясната част на снимката е прав, защото продължава.

А дали е спечелила - искрено се надявам да не е и само да пуска разни въдички в социалните мрежи. Много неприятен типаж е. Grin Повече психопат, отколкото психолог, тук наистина съм съгласна с Дениз.

# 107
Извинете, но Карина не ми се струва нито надрусана, нито психо... Напротив, доста нормална е и е хубава.

# 108
  • София
Хоп и аз тук. Мисля, че всички ще си тръгнат сами след предаването

# 109
Не знам за чувството за хумор , обаче на мен ми направи впечатление , че дори и да се издразни , мълчи . Гергана му се тръшка и къса гривни , настоява как да се държи с нея , а той казва само едно - добре . Също и се издразни от намесата на Благовеста при разговора с Ния , но не отговори на въпроса , когато тя попита може ли да ги прекъсне .
На мен не ми изглежда толкова безхарактерен , за това си мисля , че има някакъв изграден сценичен коловоз , от който не трябва да излиза .
По същата причина евентуално е избран такъв типаж мъж за ергена , а не както тук имаше предложения за Пацо и Динко … тогава щяхме да гледаме след 12 … обиди , бой и …

Той каза че не длъжен да говори с всички моми. Но го правел защото искал да ги опознае. Уж. Поне така каза.
Та ако е вярно, Блага когато ги прекъсна, спокойно можеше да извади бастуна от устата си, и да я резне, като каже ясно, че не е удобно сега !
Много мекотелесто поведение. Седи на пейката като някоя парцалена кукла. То тя куклата повече живец и характер би имала, ама.....

# 110
Да оставим настрана на Александра "любовчетата", защото тя така нарича всички подред. И в *Ергенът* ги почна с обръщенията *любов*.
Ако някой има мераци обаче да получи на Александра роклята от един от коктейлите, има възможност да я спечели.
Скрит текст:

Ако някой я иска условията са тук. https://www.instagram.com/p/Cbncqw5PopN/

# 111
Цитат
Аз го виждам точно обратното, според мен е седнала в кола с десен волан. Виж как се заобля предния капак на колата отляво, там свършва. А пък в дясната част на снимката е прав, защото продължава.
Върнах се да гледам видеото, но не мога да преценя по заобленото. По-скоро гледах пътя и следите от гумите.

# 112
Аз цвета не мога да преценя.  На Витя е бяла

# 113
daizy_g
# 2 149 27 март 2022, 10:40 ч.
Някой може ли да ме просветли какво представляват  тези ритуали за пари на Капитонова? Например визуализираш едни 20 милиона, палиш миришеща свещ, прекръстваш се три пъти, правиш две кълба напред и едно назад, скачаш в леглото и се завиваш през глава и на сутринта се събуждаш от опияняващата миризма  на пари, навеждаш се, поглеждаш под леглото  и "О. изненада!" там има едни изкусителни 20 милиона  в пачки по 500 евра! Heart Eyes

Нещо такова ли е? Thinking Joy

Извинете че копирам поста на потребителката от затворената вече тема ....предполагам само за  при скачането в леглото , може просто да подскаже с кого Sweat Smile

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 22:09 от AuroraBB

# 114
А никой не казва за лекарството! Само магистрали гледате... Сашка щяла да прави продукт да ни приспива с "маточина, лавандула и мелаНтонин" и ще се пръска под езика. Щяло да е много силно - пръс и туп, заспиваш! Щяло да е полезно за здравето и нервната система. Явно се е заела да си балансира нервите.

# 115
О, супер, Аурора!!!
Не се бях сетила за тази част!
Това вече със сигурност е по "знанията" на Виктория К.
За досетливостта те моля да приемеш тази червена роза от мен 🌹
Азалия, "пръс и туп" да не води до крематориума? Защото да падне човек при неправилно използване на пръскалото, може и върху някой нож 🤪

# 116
Тия всичките нещо не са на център - едната ще ни омайва с разни билета и глас все едно говори на олигофрени, другата ще ни лъже да ѝ даваме пари за да ни каже как да си направим вана на краката с морска сол, после и материалното ни състояние щяла да оправи с разни ритуали, третата със сериозни проблеми с алкохола и неотработени проблеми, четвъртата щяла да се грижи за моралното и литературното ни извисяване, онази дугата на обноски и стил на обличе ще ни учи. Едната лепка ще ни обяснява как се танцува белиденс. Другата лепка  ще ни показва как на 30години да се държим като на 12, ама с немалък креватен опит.

Къде сбъркахме?

# 117
Че го гледаме? 🙄

# 118
А, верно, забравих да кажа, че презентацията е все едно говори на бавноразвиващи се и внимава да не ги стресне! 😆

# 119
Азалия, мен ми се струва, че са си погпвприли с Карина и Сашка и тя е минала на лексотанче (2х2 на ден) 😂

Общи условия

Активация на акаунт