🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 841
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 90
Мда, още от първия епизод и аз съм с такова усещане, затова и не ми харесва като мъж. Липсва ми точно чувство за хумор и харизма в цялата Витьова персона (и още качества, но липсата на тези определено бие на очи).

# 91
Мда, още от първия епизод и аз съм с такова усещане, затова и не ми харесва като мъж. Липсва ми точно чувство за хумор и харизма в цялата Витьова персона (и още качества, но липсата на тези определено бие на очи).

Когато е в приятна атмосфера, добива харизма чрез тембъра и усмивката, но стане ли напечено,  губи всякакъв чар. Чувство за хумор изобщо не притежава, или поне нито веднъж не е проявил.

# 92
В шоуто действително не демонстрира никакво, ама никакво чувство за хумор. Много е спечен. Ситуацията го напряга. Или пък се опитва да държи някакъв имидж, който си е представял да предостави на зрителите. Сам си го сложи като изискване в началото, още преди да види мОмите, да бъде най-добрата версия на себе си. Явно така си го представя.

Това, което съм добила, като представа за него във връзка с чувството му за хумор е от профила му в инстаграм. Е, не е такъв сухар. На мен ми харесва чувство му за хумор и ирония в една по-естествена среда.
Но това в предаването не виждаме засега.

Едит: Представяте ли си го Виктор с на Кантарджиев чувството за хумор,а? Satisfied

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 20:19 от geri1919

# 93
Няколко визуални прозрения от мен:
Малкото Вики прилича на Анастейша, тая на Крисчън Грей изгората (ако си пусне рехавко бретонче ще замяза съвсем). Симпатяга е тя.
Карина прилича на слаба версия на Сани Жекова. Симпатяга е и тя, няма да е лошо повече да се усмихва. Или изобщо да проявява някаква емоция и участие.

Иначе на Витята никой не му се подиграва, че иска 2 деца от двата различни пола. Просто както и представата му за семейния живот е на 15годишен. Което не е лошо, просто го отдалечава с още няколко години от тая мечта. Не за друго, ами такива наивни представи те отдалечават от реалността. Познавам в живота такива мъже като него: симпатично, умерено успели и като ги питаш какво искат в живота: семейство, дом, деца, куче. Като излязат се кефят на жени като Капитонката, Дениз и Блажка.
Същата е и Деница. Много иска, ама иска с мъж като Виктор. Явно си има някакъв фетиш към такива нацепеняци и няма лошо.

# 94
Наистина Карина има някаква прилика със Сани Жекова.
Но Сани е направо слънце. Тя цялата сияе, грее, носи настроение само като я видиш. Има много силно позитивно излъчване.

Карина някой много добре  я определи по назад из темите, че изглежда все едно постоянно е на два лексотана.

# 95
Стори на Александра! Аз наистина си мисля, че тя е спечелила и затова е в кофти отношения с останалите. 😂

# 96
Мислех да се запиша в темата чак след четвъртък, но не се сдържах. От фейса:

Съща Зори у лево.
Дано не повтарям нещо вече показвано.

# 97
[bgeri[/b], аз също мисля, че Виктор не е такова дърво в живота. Явно камерите го спичат и то защото е решил да се представя в някаква най-добра своя версия, както ти казваш. Представа му е тоя стериотип: як, лош, корав, нацупен. Иначе гледам, че на някакви доста елементарни ситуации искрено се смее и става съвсем друг човек разсмян. Участничките също не подхождат с чувство за хумор, ама и той да прояви - не мисля, че ще бъде оценено. Блажка например доста ще се чуди къде да се засмее 😃 Тя освен да жалкарства до края на престоя си, според мен друго няма да покаже. В много сериозна мисия е влезнало тва момиче - да докаже на себе си, че може да бъде избрана спрямо други жени. Толкова ѝ е висока мотивацията, че чак е жалка. Хубаво им мина срещата, ама това беше, защото се разприказва адекватно. Ама после, понеже я е целунал и вече трябва да се оженят. Саднес голям

# 98
  • SF
[bgeri[/b], аз също мисля, че Виктор не е такова дърво в живота. Явно камерите го спичат и то защото е решил да се представя в някаква най-добра своя версия, както ти казваш.

В предаването той е режисиран. Трябва да не показва специални емоции, да е еднакво атрактивен за всички, да няма предизвестеност, предвидимост.
Показва някакво неприемане към Гери, но  по сценарий, трябва да я спасява, когато е тъжна. К
Която и да ревне в ъгълчето, той е изпращан от екипа джентълменски да оправя положението.

Помислете, ако ви сложат на пейката и Екип, Камера, Работи! Клапа: Ухажваш, ухажваш, гледаш мило, усмихваш се, двържиш ръка, чаровна си, още, дай, дай още емоции, красива си, красива си, усмихваш се, широко, широка усмивка! Ииииии КРАЙ!!!!! имаме го.

Ето това горе-долу прави Виктор и всичките там. "Извинете, мога ли да ви прекъсна?" също е по сценарий.

# 99
Не знам за чувството за хумор , обаче на мен ми направи впечатление , че дори и да се издразни , мълчи . Гергана му се тръшка и къса гривни , настоява как да се държи с нея , а той казва само едно - добре . Също и се издразни от намесата на Благовеста при разговора с Ния , но не отговори на въпроса , когато тя попита може ли да ги прекъсне .
На мен не ми изглежда толкова безхарактерен , за това си мисля , че има някакъв изграден сценичен коловоз , от който не трябва да излиза .
По същата причина евентуално е избран такъв типаж мъж за ергена , а не както тук имаше предложения за Пацо и Динко … тогава щяхме да гледаме след 12 … обиди , бой и …

# 100
Радвам се за Сашка, че е намерила някой да я вози по магистралата. Ех, да! Това е то #любов!

# 101
Стори на Александра! Аз наистина си мисля, че тя е спечелила и затова е в кофти отношения с останалите. 😂

Според мен не е с Витьо, защото явно е седнала на пасажерското място отдясно, а неговата кола е с десен волан.

# 102
  • София
На мен Карина ми напомня на Жени Калканджиева, ама с тоя празен поглед, се губи красотата й...

Иначе не виждам какъв е толкова проблемът, че Виктор искал две деца, пък и момче и момиче? То и аз искам и двете, ще се радвам да имам възможност да възпитавам и момче, и момиче. Разбира се, в крайна сметка ще е каквото дойде, в какъвто ред, и най-важното е да дойдат. Ама на етап проект, какво повече да каже човек? Вече картинката със семейната идилия наистина беше забавно наивна.

# 103
  • София /Абсурдистан
Много реклами е гледал.

# 104
И в не толкова много е участвал!
Това не беше много мило, но приемете по една брускета от мен

Общи условия

Активация на акаунт