🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 119 170
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 75
  • Terra incognita
Айде бърже всички да се покажете. Ще се обсъдим и дружно ще решим кой има право да пише. МолА, молА, филтри не се приемат ☝

# 76
  • SF
Благодаря за розите! Много мило!!!
Рози за всички вас!
Оставаме в темата!

# 77
Тета, ако огледалото е цедката за коментари, в темата ще останат само няколко съфорумци. 😅
Не ме карайте да обяснявам, че е смешка и шега...че отива конЯ у рЯката тъй..не ми ли свикнахте бе....ей, ей...Grinning
И моето беше такова де. 😂 След 6 теми се радвам, че мнозинството тук е с изявено чувство за хумор и няма нужда да си обясняваме смешките.

Иначе на принципа на Азалия - всичко живо тук е най-най по всички критерии.

# 78
  • София /Абсурдистан
Благодарности за новата тема!
Имах очакване за нещо по_интересно. Супермен голямо дърво и мноого скучен човек.

# 79
  • SF
Аз не съм такава. Sad
За съжаление.

# 80
Айде бърже всички да се покажете. Ще се обсъдим и дружно ще решим кой има право да пише. МолА, молА, филтри не се приемат ☝
Сами ли ще се нареждаме, както девойките в последната игра на "Ергенчето"? Thinking
И журЕто от последните две ли ще избира да маха? Smiley
И така много цикли.........

Аз не съм такава. Sad
За съжаление.
Каква не си, бе Esmee? Да си ги нямаме тия, че ще те пратим на мотивационни курсове при Зорито. Идвай тук по-често и на ръце ще те носим. Wink

# 81
Огледах ся:
"Нищу нямаши ми фчера,
ставам сутранта,
ф углидалуту са зверя:
Бря, чи красута!

Викам сигур са чалдисах,
туй ни мой съм аз.
Смятай кат са начирвисам
и са нагласа!

Тъй пу нощник и терлици,
с чорлава куса
мязам кат на убавица
ф профил и анфас.

Дрямах начи и въртях са,
цъках със изик,
плюх са дан съ уручасам -
тъй са възхитих.

Дъл на пустуту глидалу
са яви дифект!?
Тъй да съм разхубавяла...
А, сига де! Дерт!

Са умислих утведнъшки -
как навън ш’ въря?
МОмцити ку са натръшкат
кату ма съзрат?... " 😄
От нета

# 82
  • Terra incognita
Герито, горкото, щеше да се разчекне като жабата във вица. Хем най- хубава, хем най- умна. И Люската с нея.

# 83
Хора, коя беше направила шпагат в първи епизод?

# 84
Аф, сетих се любим лафффф - първи нЕма, ние сме Фтори Joy

За новият проДЖект на Виторио..що не го сложат да казва времето? По къси гащи и разкопчана ризка?
Така и женската аудитория ще плакне очото, не само мъжовата. Те гледат едни мацки с потници и къси поли и зимъска, па ние гледаме Боби Лазаров и Нико Василковски. Ми не е честно пък, налЕ...що такъв двоен аршин пък.
Да турят Витко, да закопае Наталито у земи...котакоа....Joy

# 85
Девойчето със шпагата се казваше Вероника.

# 86
Венета: "Глътнах си граматиката за секунди от стотната " Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 19:43 от Pepina_n3

# 87
Ако имаше усета на Чолаков, можеше да пуска шегички от типа на "Снежната покривка ще е 1 см, но ще се усеща като 6 см" или "Днес времето ще бъде много слънчево и много мило, идеално за разходка по плочки и мокасини на босо краче".

# 88
Мисля, че няма никакво чувство за хумор Витко. Така си мисля...

# 89
Изгледах днес шоуто на повторение и ето какво мисля:
1. Не виждам химия между В и В. Той я гледа студено на пейката, тя като малко момиченце му разправя, как трябва да е Дъ Бест в очите му и във всяко друго отношение. Щото така е свикнала. Пък той я гледа празно...
2. Блага и Гери залагат на първичното и затова не се харесват въобще. Щото са еднакви, но имат малко разлика в похватите.... А Виктор гали рамото на Блага и в очите му припламва желание... Гери прекалява с истериите и емоционално го напряга. Той не ще такива работи - да го товарят емоционално.
3. Евалла на Марта, издигна ми се в очите. Искрена е и не иска да се прави на клоун заради каквото и да е. Виктор не е много ОК където тя не припада влюбена по него. А той не е свикнал да сваля звезди на никоя. На него му ги свалят, ама-ха!
4. Венета е другарче, приятно. Кефи го, но пак ще го натовари с изисквания да й лекува раните от детството и да й изпълнява мечтите. Еми, няма как да стане, натоварващо е някак... Няма да издържи дълго в ролята на баща, майка, брат и т.н. на Венета.
6. Злоради усмивки виждам в бекстеджа на Дениз и Алекса... Но тях си ги зная, че са си завистливи и злобни.
7. Теди ми е симпатяга. Беше, де. След като не получи цвете, няма да я виждам повече. Вярно, с Виктор нямаха допирни точки, не показаха поне, не се и опитаха...
8. Карина е всъщност много хубава жена!
9. Ева и Ния - емоционално и умствено ниво на 10-годишни момиченца... Какво да ги прави?
10. Другата Виктория въобще не разбрах коя е...

Общи условия

Активация на акаунт