🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 118 411
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 60
  • Terra incognita
Елена, фен съм ти 🥰
Ще чакам да ме поканиш на премиерата 🌹

# 61
Elena, кое подред е това стихче вдъхновено "Ергенът" и Бг мамма темата?

Давайте! Давайте! Творете, момичета! И момчетата, ако искат и те де! Wink Simple Smile
Аз ще ви събирам всичките творби и някрая ще видим как се го издаваме. Дивидентите се разберете как ще  делите! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 17:14 от geri1919

# 62
Аз на Капитонова бих й дала да ме посъветва най-много за цвета на лака на ноктите ми и то безплатно! 😀 Иначе пари за абсолютно никакви съвети не бих й платила камо ли за съвети за пари. Какво разбира тя от пари освен как да харчи парите на някой богат чичко?🙄 Моля ви не си давайте парите за глупости на алчни хора, които се опитват да постигнат бързо забогатяване, но собствено! 😂

# 63
Идвайте момичета,
Осигурила съм и цигулар,
Нека всеки после ни се смее
И ни псува като каруцар!
От ритуал пари ще вземем,
ще бъда аз полезен блогър
Вие ще ме снимате
Аз ще се усмихвам като бобър.

# 64
Купих ви по Ино огледало Joy
Първом ще се гледате, после ще пишете тук Joy

Инак шЪ ви развържа сютюена Stuck Out Tongue Winking Eye
А, шъ'съ оглеждам. Аз съм от глиганите с анцуг Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Туй от звездните компромати

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 17:48 от daniela19

# 65
За коя статия става въпрос? Търсих назад, но не открих.
Имаше линк в края на миналата тема. Мисля,че вече три пъти е пускана тук. Отвратителна е.
А за ритуалите на Вики,ще кажа,че има много откачен народ. Ритуали ли,море да ви раздам по една мотика,да направите ритуала да ми прекопаете градината на село ,щото се говори,че през наШТе земи едно време са бягали турците и са заравяли злато 😂
Де ги ди мързеливи готованки,де

# 66
Нова тема имало..една роза и от мен, защото мкого ви харесвам и ми липсвате всичкиТе. Много мило, нали?
Витко добре сте го обсъдили, нямам какво да добавя. Поздрави на зъболекаря му, справя се.

# 67
Сега има два лагера, но когато останат по-малко жени към края, как ли ще се понасят. Виктория К. твърди, че ако я няма Александра, ще е  мирна и кротка къщата, ама не е така, пак ще се скарат.
Ще изкарват по една от единия лагер и по една от другия.
Теодора и тя нещо много се обаждаше, опонираше на Александра. Не я изгониха заради пасивност. Сигурно Александра им трябва за последната тройка и и разчистват дразнителките.

# 68
Витко си ги гони по негово желание и с одобрение на продукцията. Теодора няма как да го е впечатлила по външен вид, не показва интерес за него, с чиста съвест си я разкара.

# 69
Той все казва, че колкото повече време минава, все по-трудно му става да маха някого на церемонията.
Аз пък го виждам точно обратното. Колкото повече време минава, по-голяма част от момичетата показват страни от себе си, които не биха се харесали на някого, вероятно и на него. Не е задължително страните, които нас ни дразнят, за него също да са проблем и все пак. Може да ги сведе до 8 момичета само за част от секундата, без да му мигне окото.(Да не кажа и по-малка цифра) И няма да съжалява.
Но коя съм аз да оспорвам какво казва той?

# 70
той определено не ги маха по външен вид.

# 71
  • Берлин
Някои от вас следват по социалните медии ергенаджийките и Витко. Какви са последователите им? Като соц.статус и възраст. Имате ли наблюдения?

# 72
Тета, ако огледалото е цедката за коментари, в темата ще останат само няколко съфорумци. 😅

# 73
Тета и Ирис ни оправиха набързо. Smiley
Айде, грозници и злобарки да разтурваме седянката.

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 19:06 от geri1919

# 74
Тета, ако огледалото е цедката за коментари, в темата ще останат само няколко съфорумци. 😅

Не ме карайте да обяснявам, че е смешка и шега...че отива конЯ у рЯката тъй..не ми ли свикнахте бе....ей, ей...Grinning

Общи условия

Активация на акаунт