🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 267
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 110
Ако ти самата няма да си купиш такава гривна в резултат от това, че си я видяла в Сашка, значи и много други няма да го направят.
Да не предполагаме как "другите" ще реагират.
Едва ли продажбите ще нараснат дори и с 1 процент.

# 1 111
Така де, той ми вика харесАл съм ти Картие и Булгари, аз не та не, Алтънбаш искам. Какво нещо е рекламата тц, тц, тц....
Joy Joy Joy Joy Joy
Недей така! Може да са комшийски, но AltInbas са си име от много време. И качеството е високо.

# 1 112
Тая бижутерийна фирма има ли въобще бизнес в България или хората си купуват бижута от чужбинско? Или предаването ще се излъчва в съседката?

На мен Сашето ми е неприятна с начина си по който избухва, иначе останалото си е като за телевизия, там са за да се бутат и печелят. Чудя се дали и предишите й връзки са се разпадали заради такива пушечни епизоди, ама ако някой си я заобича ще я търпи. Не се съмнявам въобще че и тя е хлътнала по Ергенчо, той си е хубав Hug

Ако следващия път обезрози Людмила, ще е голяма смешка.

# 1 113
А така, строете ги тез мъже Satisfied

Между другото, предаването си е перфектно за реклама. Колкото и малък пазар да сме, всички инфлуенсърки, плеймейтки и метреси ще поискат такава гривничка след вчерашния епизод. Само завистничките на Сашка сигурно няма да спят спокойно, докато не се сдобият с нещо на марката, и да е по-скъпо, че да не са по-назад. Перфектна реклама. От срещата, през лова на въпросното "съкровище", до интригата, която предизвика. Аз бих дала тлъст хонорар на маркетинг отдела Wink

Жени сме, като свраките, видим ли нещо бляскаво, гледаме да го отмъкнем. Sweat Smile

Шоуто си има сценарий. Дано обаче, решението на кого ще даде гривната наистина да е на Виктор. Защото ако не той ги е решавал нещата, си се превръща в абсолютна сапунка. Но дори и така да е, харесва ми да гледам природата, красивите рокли и интригата. В крайна сметка, кой гледа в днешно време истински сапунки? Далеч по-така звучи риалити. Пък и по-евтино излиза, че иначе тия звезди по сапунките егати и хонорарите искат.

# 1 114
Алтънбаш имат магазин в Парадайс център, минах през него, когато разглеждах халки за сватбата. И леле, бързо си тръгнах, наистина са им стабилни цените Joy Тъй че нищо чудно гривната да струва 10 000, щом пръстените с диаманти вървяха към 3-4К.

# 1 115
  • Terra incognita
Е, аз нищо не казвам, със сигурност са топ като качество. Просто не живея в България и тук не съм виждала да се предлагат.
Иначе и аз не съм по бижутата 😜

# 1 116
  • софия
По спомен (че не гледах много съсредоточено), гривната не беше кой знае какво, да не кажа, че не ми хареса. Блага пак изби рибата с тъпота и леко поведение. Капитонова много обиграно се държи с Виктор. Говори му, разпитва го, разнообразява разговорите, от които вече ми кървят ушите: "много си хубав", "благодаря, много мило" и т.н. Днес май ще е по-интересно.

# 1 117
Все още се чудя какво емоджи да е реакцията ми към това.

# 1 118
Магазинът им на Витошка от 10г. ползва едни и същи постаменти за бижута на витрината. Първо, че по-често забравят да ги заредят и стоят голи, но отделно от това, са толкова стари и избелели, че изглеждат жалки дори с бижута.

Толкова да нямаш средства да смениш едни избелели поставки. За какво внимание към детайла говорим изобщо...

# 1 119
  • Варна
Не мога да ви изчета, явно формата наистина е успешен! Аз харесвам Александра, не я намирам за психично болна, напротив....за мен тя се защитава, макар и не правилно. Ако съм на нейно място и трябва да се справям с подобни злобни същества, на които отдавна им се носи славата на евтини пр*ститутки, може и до бой да стигна. За съжаление глупаците не разбират от мълчание, нито от две правилни изречения! Точно защото умните мълчат, глупаците си правят каквото пожелаят и никой копче не им казва. Тя защити Блага, но когато Блага трябваше да я защити,  стана обратното. Била манипулаторка, съжалявам но отбор злобарки, манипулират повече кукли на конци. Единственото не виждам Гергана да манипулират, за това Дениз казва, че е странна. Всички други под закрила на Дениз и Питонова. Крадеца вика: дръжте крадеца...стана тя.
Изядоха се за тая гривна, светнаха им очите от злоба.

# 1 120
Тая бижутерийна фирма има ли въобще бизнес в България или хората си купуват бижута от чужбинско? Или предаването ще се излъчва в съседката?
Имат от години. Имат магазин във всеки мол, първият беше в ЦУМ. Имат си и клиентела. Не всичко е на цената на малка лека кола на старо.

# 1 121
Превъртяхме играта с тази гривна и цялата марка! Само да кажа, че за успешно продуктово позоциониране се смята ръст на продажбите с 3%. Самите Алтънбаш… на мен не ми се е случвало да припадна по тяхно бижу. Толкова ги разбирам и аз. Ама като говорим за диаманти - не става дума винаги за диаманти като на Елизабет Тейлър.
В бг ни е странен манталитета - мацки дето се обличат от Зара и производните + марката на about you (поздрав за Питонката) искат да се кичат с диаманти. Малко на гол корем, чифте пищови. Имам пръстен с диамантченце - годежен (Капитонова, ако четеш, имам си документи). Нося си го и оценявам жеста, символа, изненадата и емоцията Simple Smile ама не налитам за повече, че не мисля, че ми отива на дънчиците Зара и трокотажната блузка от Бершка

# 1 122
Хайде, няма ли да изскочи спойлер за заминаващата си и тази вечер?!

# 1 123
За мен историята с гривната е следната - става дума за продуктово позициониране. Предаването се е договорило с Алтънбаш, те да предоставят бижуто, а шоуто да го рекламира. Възможно е да е бартер, в такъв случай то наистина остава за Александра. Затова беше и цялата беседа. 15 минути се говори за тази гривна. Колко струва, каква е, има ли диаманти и т.н. Пак изказвам мнение от опит. Продуктовото позициониране в такъв тип предавания е често срещано и съвсем в реда на нещата. Simple Smile

И аз съм на мнение, че е добре представено продуктово позициониране. В днешния свят, в който няма по-омразни от рекламите в Ютюб и всеки сменя канала на рекламите по тв-то, маркетинг отделите стават изобретателни. Simple Smile

А и добре им се получава, как се обсъжда гривната и се проверяват сайтове и цени само!

# 1 124
Особено в трамвай 20.

Общи условия

Активация на акаунт