🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 119 488
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 995
  • София
Дениз е индивидуален играч. При нея приятелства няма. Тя е с този, който й е полезен - в случая Виктория. Утре, ако се налоши и срещу нея ще се обърне. Тя е от този типаж жени, които са безскрупулни и минават през всеки, за да си получат своето. Не би оценила никакъв жест от която и да е жена - за нея мъжете са цел № 1 и това дали са млади или стари, женени или ергени, слаби или дебели, изобщо не я интересува.

# 1 996
  • Варна
Да,това с писмото и на мен ми е интересно. Какво ли пише в него?

# 1 997
Меглена Ангелова в ББ беше топ оф дъ топа в това отношение. Какво самообладание само имаше. Респект.
е, това вече преля чашата.... Ще ме караш Тета да ходя да търся записите на ББрадъра.... 🧐 Нямаш срам така да ме подкокоросваш.... 🤣😅 Заповядай една роза от мен 🌹
Свършили Ергена - или поне да съм по-точна - изпишат ли се темите тук по Ергена, отивам да търся тези епизоди....
А първоначално когато изписахте ББ, тук в темата, си помислих за по-предният министър-председател 🤦

Няма кво да го търсиш. Представяш си мен и си готова...Joy

# 1 998
Смятам че и продукцията доста е изрязала от сутрешния скандал. Както знаем такива формати манипулират с монтажа. Нещо още е станало пе изведнъж всичките изригнаха като вулкани. Ама ми писнаха все едни четири лица да гледам. Иска ми се да включат повече от другите тихите моми. Дори с интервю само.

# 1 999
Момичета, май преполовихме шоОто тази седмица (не че ги броя 😂). При така създалите се сюжети имам следната прогноза:
🌹 Злобилите тепърва ще дълбаят дъното в провокациите си към Сашка
🌹 Блажка от защита ще премине в нападение също. Къде от завист и страх, къде подучена от останалите. Ще си покаже най-сетне каква к*рвенска душичка носи. Раздорът вече е подсказан.
🌹 Поради горните две обстоятелства Сашка ще си тръгне самоволно и драматично. И това вече се намекна. Ще се превърне във всенародната любимка и обект на състрадание. Дълго след края на предаването ще се говори как е имало една истинска любов, обаче зли завистници са попречили на бялата и чиста принцеса. Народът обича такива черно-бели сюжети, където добрият е безкрайно добър, а лошият само лош. Моето мнение е, че истински добрият и стойностен човек носи своята отговорност за ситуациите и емоциите в живота си.
🌹Неусетно се изгонят и други умерелии и към финала ще се отправят Бобъра, Дениз, Марта, Карина и може би още някоя. Като победител виждам Карина, но все тая - всенародната обич ще е в Сашка. Чужденка няма са спечели, защото помните ли в един Вип Брадър като спечели маледонеца Лестър 😂😂😂 Не, не, не… А и Виктор тия персони не ги харесва наистина.

# 2 000

По повод на корекциите, да разтуша малко атмосферата тук. Хубаво е да останем позитивни.
Та, има една история, мисля, че е вярна. Японец съди жена си, защото го е излъгала, че е красива, но му е родила грозни деца. Оказало се, че жената има много корекции и гОркия мъж се бил подвел...Sweat Smile

Моите две стотинки за корекциите. Тъпа работа е това, защото е свързана с болка, с непрекъснатост на поддръжката и с разочарование от резултатите (понякога) след самата корекция, а и от това, че времето е безпощадно независимо от нашите опити да задържим младостта. А тя, младостта, трае само 10 години. След това започва състаряването. Но, за да не бъда разбрана погрешно смятам, че жените в 30-те си години, са най-красиви. Тогава са истински разпъпил се, узрял цвят, който пръска естествена красота.

По отношение на телата, ами това е, с което природата ни е дарила. А тяхната поддръжка изисква много усилия и хъс. За това на всички жени, които се захващат с професии, свързани с възраст (мода и производни, а дори и с проституция извинете, нали това е народното наименование на "екскорт?"), никак не завиждам. Трудно е.

Скандалите са нещо нормално, предполагам на това се набляга в риалити форматите. Гледаме нещо като телевизионни гладиатори, до кръв не се стига или много рядко, но най-вече зрелища. Страшничко си е, защото психологическата щета си е сериозна. За това е добра да пощадим чувствата на участниците, доколкото можем. А и в крайна сметка, последната дума има ергенът и неговата избраница, дали наистина се харесват или е само за парлама. Което ще разберем в края на шоуто.

# 2 001
  • Варна
На 27 ако започнеш с ботокс, не знам на 40 на какво ще минеш.. 😬 Аз мисля след 42-3 да се боцна тук там, ама ще видя и ще преценя къде, колко и дали.
Е, как, бе, много късно 😉😉😉
Новата тактика на естетчпните дерматолози за психическа обработка е, че точно около 27-28 години трябва за започнеш с ботокса с цел превенция 😉
Дори специално, бих казала мотивиращо име има този ботокс - "бейби" ботокс, тоест само мъничко, бейби количество.

Не съм против намесите, когато са умерени, но съм Твърдо против и ужасно се дразня на всичките дерматолози, които са яхнали естетичната вълна, включително зъболекарите, да печелят едни яки, постоянни и често недкларирани доходи, в завидно количество, за сметка на желанието на жената да е красива и задържи младостта.
Тази финансова "експлоатация" и обработка на жената ми е отвратителна!

# 2 002
А не мислите ли , че ако по -големите моми- Деница и Марта  бяха истински и не злобни, не можеха ли да я дръпнат Александра и да и помогнат. В смисъл щом те напряга ситуацията, вместо по-лесното да се приобщиш към стадото, което те направиха от завист. Не можаха ли да разговарят с нея. Да и дадат някаква подкрепа, за да не се чувства така. Да и кажат грешките. Така мисля, че тя би се усетила повече. А те отидоха първо при Общака, да я ковладят. Защото видиш ли, бяха подбутнати. Ама не те ще си нарушават спокойствието, защо? И в двете забелязвам, инерция. Те вече се отдадоха, на релакс единствено. Сега когато хората ги хеитят е, защото те като жени с повече опит се поддадоха на манипулациите на другите. Не че са срещу Александра. Еми те като са на почивка, що да се напрягат. Аз тук не виждам някой да е влязъл за любов. Защо ли?

Не ги защитавам в никакъв случай, но не можем да сме и сигурни, че не са го направили. Просто не е излъчено.

# 2 003
Снощи ли, оная вечер ли беше, по хелс кичън хванах как се пЦуват каруцарски в ефир. Толкоз за коректива на телевизията...пиши го бегАл изначално.
Древния римски подход е и сега....рЪна и зрелища му дай на народа...

Викате баш сме посред на...тъпнята ли Joy

# 2 004
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз лично разделям двете неща- корекции и филтри

Едното е опит да изглеждаш добре, битка с оставяването, грозотата или опит да влезнеш в някакъв калъп

Другото- шизфрения някаква, тотална незрялост, когато се взима на сериозно
или автохумор и надсмиване над себе си, т.е забавление когато е игра

Едно е Надежда Нейнски, която има корекции, но наистина изглежда така, както се снима, т.е застава с истинсото си лице,  друго е Андеа или пък Елена Гунчева, която се представя за 20 години по- млада, слага си филтрирани аватари по медиите, а е обществена фигура и дори народен представител...когото не можеш да познаеш, ако срещнеш на улицата

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 12:37 от Роузи

# 2 005
Абе и Хубавото Наде беше по- хубаво и изглеждаше по- класно преди да надуе джуките.

# 2 006
  • SF
А не мислите ли , че ако по -големите моми- Деница и Марта  бяха истински и не злобни, не можеха ли да я дръпнат Александра и да и помогнат. В смисъл щом те напряга ситуацията, вместо по-лесното да се приобщиш към стадото, което те направиха от завист. Не можаха ли да разговарят с нея. Да и дадат някаква подкрепа, за да не се чувства така. Да и кажат грешките. Така мисля, че тя би се усетила повече. А те отидоха първо при Общака, да я ковладят. Защото видиш ли, бяха подбутнати. Ама не те ще си нарушават спокойствието, защо? И в двете забелязвам, инерция. Те вече се отдадоха, на релакс единствено. Сега когато хората ги хеитят е, защото те като жени с повече опит се поддадоха на манипулациите на другите. Не че са срещу Александра. Еми те като са на почивка, що да се напрягат. Аз тук не виждам някой да е влязъл за любов. Защо ли?

Не мисля, че Марта и Деница са големите психоложки и най-добрите приятелки на Александра, за да знаят кой е правилният подход към нея. Вероятно са си разговаряли, но не е тяхна работа да успокояват и подкрепят Александра.
Рядко хората предпочитат да им се покажат грешките. Александра пък най-малко е отворена да й се казват грешките.
Не се знае дали са отишли първо при Виктор. По-скоро първо при тях са отишли от продукцията и са им казали, че трябва да "разочароват" току-що влюбилия се Виктор и да му съобщят, че нещо не е наред с любимата му.
Александра си имаше своята свита от поддръжнички и подкрепаджийки. От продукцията решиха да махнат 2 от обкръжението й. Могат да решат и сама да я оставят, но Блага си има все още място и роля и мисля, че скоро няма да я разкарат.

Сценката с Виктория Капитонова и Александра на стълбите също не беше спонтанна и по тяхна хрумка. Това са кадри, заснети в името на сценария.

# 2 007
Добре, че с Тета припомняме Мегито Ангеловааа, ей какъв сезон направи, че и победи накрая. Но! Много е важно да се отбележи, че в ББ е важно кой ще спечели публиката, за да спечели предаването. Докато тук е важно кой Виктор ще избере. Да не ставам вулгарна, ама един мъж за мен още от самото начало си решава къде иска да топне чушката и там си копае. 😀 Другото е просто плява и храна за гълъби.
А между другото мацките, които гледат чужбинаките ергени, може ли инфо дали и там има такива кокошкарски скандали за дрънкулки?

Един познат между другото ми беше обяснявал скоро, че Марта била любовница на някакъв мастит мафиот от онея с известните имена, ама забравих кой беше. Ма то и звучи логично - 36 години да си само майка и да не си подхванала нищо, след което да решиш да си … художник?!?! И то пак художник силно казано.

# 2 008
А не мислите ли , че ако по -големите моми- Деница и Марта  бяха истински и не злобни, не можеха ли да я дръпнат Александра и да и помогнат. В смисъл щом те напряга ситуацията, вместо по-лесното да се приобщиш към стадото, което те направиха от завист. Не можаха ли да разговарят с нея. Да и дадат някаква подкрепа, за да не се чувства така.
Чакай малко - т’ва не е детски лагер, това е предаване, в което двайсет жени се борят за вниманието на един мъж. Всички са си конкуренция и всички се борят със зъби нокти. Ако на някой му е лабилна психиката и не издържа - още по-добре.
Според теб Сашка защо се обграждаше с най-невзрачните или глупавите? Защото им е много добра приятелка или за да блесне тя на техния фон? Сашка е доста слаба психически, учудващо слаба.

# 2 009
Вече няколко пъти чета как Бобка,Дениз и Марта били свикнали на скъпи подаръци. Гаче ли всеки месец получават диаманти,коли и имоти 🤣
Марта я издържат колкото да има за парцалки,гримове и да си живурка без да се напряга,но изобщо не говорим за лукс.Бобка е една идея по-добре щото изкарва някой лв от заблудени души и чичото я издържа за по-големите разходи.Дениз се издържа от танци с консумация и след като мой бивш шеф,който не е цъфнал и вързал може да си я позволи за какво говорим. Дениз и Блага са про****,и то не хай левъл.
При Дениз най-фрапиращото са голямото чело и грозните очи,но като удари с баданарката и тури миглите изглежда добре в лице.
Честно казано,омръзна ми да ги гледам вече и Сашка,и Бобърка,и Дениз и Люса. А като гледам заставката сериалът продължава в тази насока.Ще я изцедят Сашето до последна капка кръв,ся им е паднало.По едно време си мислех,че наистина би било добре общакА и Бобърка да се вземат и всичко да е пито-платено.Сега вече не,то ясно,че евентуален избор на победителка ще е бошлаф работа,но даже и наужким не трябва да се случва. Не трябва отново долното,манипулативно зло да “победи”.Но пък тези продуценти все пак изкараха малък Тошко Любимец на България,та ше видим.
Бе с две думи,добре,че Тета дава изгорели Марети и топло просеко и ми е интересно да чета тук някои дами,иначе отдавна да съм го зарязала “завалията” .

Общи условия

Активация на акаунт