🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 725
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 220
Хубав анализ на млада и симпатична психоложка. За мен много точен.

https://www.instagram.com/tv/Cb5o5O6Ixxa/?utm_medium=copy_link
ами изгледах го достатъчно за да го коментирам.
Така. Ще споделя моето мнение относно този "психоанализ".
За триъгълникът "жертва-спасител-агресор" - много често хората, в над 90 % от случаите, хората които влизат в него ( т.е. играейки последователно в трите роли) влизат заради стари травми. А не защото искат да манипулират. В останалите случаи и да имат такова несъзнателно желание, то е на ниво подсъзнание, по-рядко и ниво съзнание.
Какво имам впредвид?
Когато на даден човек се припомни дадена травмираща  ситуация от неговото минало, често абсолютно случайно с някоя дума, забележка, или нова случка, то той започва да се държи "неадекватно" в чуждите очи, но изключително адекватно в неговите си очи. Това е неговият отговор на старите травми, заплашващи да излязат от миналото.
Знам това от пряк и косвен опит, както и многобройните ми разговори с моят психотерапевт 😔
Второ, за мен, тази дама се бърка спрямо Виктория К (ако за нея говори, тъй като не казва фамилия). Да, тя е "силен" играч. Но всъщност е манипулативен. Много добре забелязва, че тя говори за Алекс на масата, но дава съвсем друга окраска на разговора. Между другото точно за тази тема пък,  е абсолютно права - насочването на енергия към положителните мисли, неща, страни на живота не дава "храна"/енергия на лошите ситуации и не ги затвърждава в съзнанието ни, защото в противен случай техният отпечатък се врязва дълбоко в него...
Но да се върнем към психоанализата - самият факт, че Виктория е тази която провокирва Алекс, че е тази, кото говори за нея на Виктор, че е тази която видимо действа срещу Алекс - е, това вече е ясно за всеки, който може да прецени предвид показаните моменти, че тя е манипулатора. Да, силна е, да има и доста добър външен вид. Но тя е научена да бъде манипулатор. Просто нейните действия имат отговор в лицето на Алекс, защото тя е изстрадала някога, някъде нещо подобно....
Не знам дали коментира Дениз и нейните обиди, защото я спрях на 15-тата мин.а сега ми дава да го гледам отначало, но самият факт, че казва че не иска само Блага и Алкес да спечелят, говори че всъщност може би е ок за нея поведението на Дениз?
Не знам, нямам търпение да изгледам отново клипа, излизам от ваната и тръгвам на работа.
За всеки, прочел ме - по една българска роза 🌹 от мен 😘

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 08:35 от Vicky_P

# 2 221
Когато хората току що се събуждат и пият кафе е абсолютно нормално и възпитано да пазиш повече тишина.
Ако все как решиш да виеш като разгонен койот (пееш) рано рано, без да се усетиш и съобразиш, че пречиш и дразниш, то при една забележка от околните ще кажеш добре и ще спреш, няма да се правиш на ощипана госпожица и да крякаш, да се караш.

# 2 222
Вие очаквате от Виктор неща, които само влюбен мъж прави. А той не е влюбен. И не е длъжен на никоя от участничките, колкото и да се скъсват от рев. Приятелките на Александра естествено са най-невзрачните или глупавите, затова ги елиминира. А и колко приятелки пък толкова е имала Александра? Елвира, Ева (която беше между двата лагера). Малко преувеличавате, че от предаването й правят напук. Сашка добре внуши, че е жертва на всичко - момичетата (даже Марта вече е оценявана по това, че е била длъжна да закриля 34 годишна жена да й обяснява какво не е ок в поведението й), недостойния Виктор, лошата продукция, хейтърите….
Да й метнем едни пелени и биберон на Сашка, поне да знаем защо трябва все някой да се застъпва за нея.

Съгласна съм! Никой не е длъжен да я дондурка. Нито Марта, нито Деница, нито никой. Достатъчно я дондуркаха Ева и Елвира. Остана й Блага.

Виждате ли на основание едни показани, скалъпени кадри как може да се обърне мнението на хората за дадена ситуация?

# 2 223
Аз също обичам сутрешната тишина, и си пия първото кафенце у дома, на спокойствие. Не съм отишла на цирк да го пия, а ако отида и имам претенции , всички да се съобразяват с мен , може би ще ме изгонят.
Та ако не са знаели, че отиват да се блъскат като сърдели в една къща с много още хора, си е техен проблем, и вратата не е заключена

# 2 224
И аз смятам, че никой не е длъжен да я дундурка. Предполага се да бъдат конкурентки, а не да си помагат. Няма нужда от преескпонирани женски приятелства. Марта и Деница нямаше нужда обаче и да я коладят. Достатъчно е лабилна и нямаше нужда да свеждат по знание на Виктор разни подробности. То щеше да си проличи кой какво и как и без да го провеждат този абдурден разговор. Май в крайна сметка пак тези действия ще бъдат дивидент за Сашка.

# 2 225
  • София
Изгледах психоложката. Тя е пристрастна, може би я дразни точно това, че Александра успява да реализира в позитив пред Виктор манипулацията си. Нямало чувства според нея. В същото време се кефи на Виктория, че е умел играч, но не забелязва, че И тук не става дума за чувства, а за желание на победа у Капиталова.
Според мен Виктор харесва Алекс наистина. Не вярвам, че така биха се развили нещата, ако примерно Зори или някоя друга беше на нейно място, като жертва. Толкова ли е трудно да се разбере, че някой път хората просто се харесват? Това с гривната съвпадна със скандалите, дори ги подсили. Едва ли щеше да раздава целувки и внимание към всяка възможна жертва.

# 2 226
Няма по-добър психолог от нас в темата...
Grinning

# 2 227
Не я пуснах, ама и тази ако е като психоложките в шоуто... 😀

# 2 228
За мен Марта и Деница не са направили и казали кой знае какво, че да станат обект на хейт- просто явно се изказаха против Александра и фенчетата в интернет го нападнаха в коментарите. Реално Марта и Деница не са викали, крякали, обиждали, използвали гадни думи и тн а просто казаха че нещата не са такива каквото изглеждат по отношение на Александра. Според мен ако някой заслужава хейт в тази ситуация е дениз, защото тя използва гадните епитети и крещя. Продължавам да харесвам Марта и Деница защото дори да са му изклюкярили нещо го направиха спокойно и цивилизовано, не както дениз.

В интервюто с жените бг Завалията каза че е бил впечатлен от Дениз - надявам се да е преосмислил мнението си. Както някой каза по-назад Гергана взе да ми става симпатична.

Иначе аз съм на мнение, че Александра е дразнител - никога в живота ми не съм била свидетел на такива свади БЕЗ причина. Винаги има нещо в поведението, отношението и тн. Защо не се счепкаха с някой друг, а точно с нея?

Интересно ми е да видя защо вече не са приятелки с Блага - дали има някаква конкретна причина или просто на Александра и е писнало от малоумието и.

Виктория К е направо като на състезание там - измисля си разни игрички, пляска шамари докато играят мач смеейки се, изобщо голям кеф и е според мен да се гъбарка с останалите.

Иначе съм разочарована от Карина. Буквално веднъж са я излъчили да говори от началото на предаването. Според мен Виктор я харесва външно, само че … малко ми е дървена.

# 2 229
Витя едва ли би бил във възторг бъдещата му изгора да заработва в only fans. То кой нормален мъж би приел жената до него да се вее по прашки пред разни чичаци и загорели типове, освен ако не е някой сутеньор или нещо подобно.
Не се веят само по прашки. Има и абсолютнo голи снимки в клипове в OnlyFans. Някои момичета даже се снимат как правят орална любов, с*кс или разни фетишистки видеа.  Общо взето няма ограничения, можеш да правиш всичко. Целта е да създаваш различно съдържание, че да привличаш клиенти. И като направиш няколко клипчета по прашки после трябва да измислиш нещо друго. Stuck Out Tongue Winking Eye  Така че си представям какви снимки и клипове има Денис. Smirk Виктор хич няма да е ок с това нещо според мен.

# 2 230
Изгледах видеото на психоложката и съм съгласна до голяма степен с него. Особено в това, че другите отделят прекалено голямо внимание на Александра и още повече я превръщат в жертва, съответно Виктор май се чувства длъжен да я спаси.

Не така ще го спечелят, но от друга страна, ако тя постоянно им разваля рахата в санаториума, защо да не му се оплачат? Grinning Александра е много напрягаща, независимо дали агресира, циври или крещи, защитавайки някого и трябват много здрави нерви, за да се изтърпи.

# 2 231
  • Варна
Когато хората току що се събуждат и пият кафе е абсолютно нормално и възпитано да пазиш повече тишина.
Ако все как решиш да виеш като разгонен койот (пееш) рано рано, без да се усетиш и съобразиш, че пречиш и дразниш, то при една забележка от околните ще кажеш добре и ще спреш, няма да се правиш на ощипана госпожица и да крякаш, да се караш.

Ъхъм, даже мога да отида, да й повея с лист, като преди това съм козирувала. 😂😂

# 2 232
Много неприятно описание на външността на Марта прочетох тук, не съм съгласна, че има такива недостатъци. Няма да цитирам поста и да му правя *реклама*. Все пак, доста хора намериха за хубава(не най-красивата на света, но хубава) тази жена, самият Виктор неведнъж показа и каза, че е впечатлен.
Освен това (пак тук прочетох), че детето ѝ - Криста Иванова, е на 16 - не, на 14г.е - наскоро имаше РД, видях някакво стори.
Марта каза, че се е занимавала с балет, работила е и като модел, реклами понякога...разни неща , спорадично и според търсенето. Никъде не чух да казва, че има издръжка от съпруга си, вероятно ѝ дава пари за детето, но колко и дали ѝ стигат и за нея - не знаем. Може пък да си има вече друг благодетел. Детето на Марта се радва, че покрай мама има много нови последователи в ИГ и доста хора му гледат сторитата вече - това без ирония го пиша. Харесвам детето. Не виждам напрежение между Криста и Марта - пиша това по повод един пост, в който съфорумка твърдеше, че дъщерята се срамува заради подмятания относно непристойно или неприемливо  поведение на майката , това в квартала им... Е, ми, от това, което виждам в сторита, Криста е ок с майка си. Имат си разбирателство, грижат се една за друга и не се срамуват, Криста се вкл.в сторитата на майка си и общува с другите от Ергенът, които се навъртат и показват активен социален живот и взаимосвързаност/приятелство след шоуто.

Ния - Косара е с музикално училище и може /не съм сигурна/ сега да е работеща студентка или да е само работеща в онлайн магазина.

# 2 233
Николета и дъщеря й Никол Божинова.
Скрит текст:

Детето на Блатечки го бях гледала при Георги Любенов и бях шокирана колко е буйно и палаво. То не се спря за секунда. Втпро интервю с него няма да изтърпя. Не завиждам на учителите му,
Интересно е, че Блатечки не води п студиата дъшеря си, която е доста по-голяма, а малкият си 7 годишен син. В първото интервю той каза, че Борил сам изявил желание да дойде в студиото. Според  мен сега казусът е съшият и явно не може да му откаже, което не говори много добре за Блатечки като родител, че му угажда на всеки каприз и детето е станало толкова лигаво.

# 2 234
Ако действително Виктор е привлечен и харесва Алекс, не би допуснал да бъде тормозена и обиждана от Марула и Питонова
А той нацелува Питонова, явно по сценарии.
Но явно не е достатъчно мъж, кавалерството не са мазни приказки и замазване на очите с благи думи. Изисква се действие и решителност.

Общи условия

Активация на акаунт