🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 793
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 205
От сивият елек при рециклиране може да стане един чудесен нов китеник и да се завива зимата с него примерно...

# 2 206
Точно такова е VickyTaylor. Дениз даже в един от лайфовете призна, че след като е изгубила предишния си Инстаграм профил, няма да полага много усилия върху новия, а ще развива OnlyFans. Не чух цялата история, но изглеждаше сякаш за по-провокативни постове са спрели първия ѝ.

А за гримирането сподели, че била карала курсове, но обичала много повече някой друг да прави. Не, че било обидно самата тя да е гримьорка, но предпочитала тя да е в ролята на гримирания.

# 2 207
  • Terra incognita
A кой я излъга, че има the best booty?

# 2 208
Хич не я жаля Дениз. Преди няколко седмици като й беше отворен профила, беше на почивка в някаква африканска държава в скъп хотел. Иначе аз съм може би единствената, която я харесва без грим, нормална жена, изключвам характера.

# 2 209
https://www.instagram.com/reel/CbX3PGKopwr/?utm_medium=copy_link

Материя за нови артикули от БутикЯ

# 2 210
  • Terra incognita
Витя едва ли би бил във възторг бъдещата му изгора да заработва в only fans. То кой нормален мъж би приел жената до него да се вее по прашки пред разни чичаци и загорели типове, освен ако не е някой сутеньор или нещо подобно.

# 2 211
Витя едва ли би бил във възторг бъдещата му изгора да заработва в only fans. То кой нормален мъж би приел жената до него да се вее по прашки пред разни чичаци и загорели типове, освен ако не е някой сутеньор или нещо подобно.
Той беше и крайно против танцуването по нощните заведения и всички приехме думите му, че директно я отсвирва да намери своя толерантен човек някъде другаде. И после кво?
Понатиснаха ли го от екипа? На Дениз резлигиозните вярвания за това, че Бог е един, ли му размътиха главата? Не е много ясно. Обаче даде заявка, че са изпуснали много време. Няма да е чудно и това да му е подшушнато.

Дописвам.
Ама споко! Той толкова не е наясно коя какво работи, че айде да не казвам какво говори това за финала на шоуто. Не знаел, че Питона била инфлуенсър. Не знаел, че Дениз била модел - дори беше силно учуден как не са се засичали по моделските изяви някъде. Наскоро научил. И Ева не я знаел каква била.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 00:39 от geri1919

# 2 212
Ако това в скрития текст е вярно - много тъпо.
Скрит текст:
Поне на първо четене и на база видяното, между Сашка и Завалията определено има химия. Липсва й сила и характер за да се справи с ордата от крякащи, злобни и дребни душички, много вещи и обиграни в занаята.

Скрит текст:
Аз ако бях на мястото на Виктор, и жената, която харесвах си тръгнеше по такъв начин, в последния епизод щях да кажа на финала, че никоя не получава розата, понеже жената, на която съм искал да я дам, е била изгонена от тези, които стоят пред мен. И да им кажа, че сега ще трябва да си тръгнат с празни ръце. Всъщност, това би било и доста скандално развитие и продукцията щеше да спечели, ама нито Виктор мисля има топките да застъпи такова нещо, нито продукцията ги виждам да заъвртят тоя сценарий.

Скрит текст:
Ако напусне доброволно /принудително/ Александра, то в следващите епизоди Виктор ще я върне обратно и ще изкара до финала в Харема. Има сценарий и интрига да се развива за още десетина епизода.

# 2 213
# 2 214
Цитат
На мен ми стана малко жал за Дениз.
Щом е стигнала до там че си продава старите дрехи които е трябвало да се озоват в контейнера на червеният кръст преди години за по 5 лв. Финансовата и ситуация не е лека личи, съдейки по обстановката на снимките също, далеч от лукс...

Ех горкичката, жива да я оплачеш, тя че работа няма захване , че да има дрешки , ам викам да вземем да и съберем . Спрете да разплитате тарлъците за кеф, туркинчето там все босо ходи из студените и мокри басейни Хайде момичета инициатива, на Венетка , който има домашни я ракийца я винце, че и тя ней много лъскава горкана. Аз тука гривничка мятам да нижа на Викито , да не гледа с такива гладни очички чуждите.

# 2 215
Според мен скандалът за пеенето беше породен от тона, с който подходиха към Александра. Заядливо и крякащо... ами как да им отговори? Те се опитват да я провокират, а тя им се връзва. И как да не?
Още при първата кавга с Дениз спомена, че не иска да бъде въвличана в конфликти, но и не иска да изглежда слаба. Все пак това се излъчва по телевизията и е нормално да се интересува как изглежда отстрани и да се защитава. Нещата ескалираха, когато всички за едно денонощие започнаха да я мразят и очевидно се бяха наговорили как да му/ни я представят. (В "интервютата" думите им и начинът, по който "преразказват" случките също нямат нищо общо с реалността - най-вече тези на Питонова)
Страшна завист. Към която и да беше проявил интерес, щеше да се превърне в обект нападки. Изключително грозно е как отиват да му доносничат, а те не са по-различни от това, което му описват.
Людмила се опита да блесне с бонус точки пред Виктор като се изкара голяма чистофайница и същевременно да му намекне, че другите са мързеливи е разхвърляни, Гера и тя да не остане назад също шетала... все пак да има поне една приказва с ергена за цялата вечер. Между другото само аз ли забелязах как удряше с чаша по масата, докато говори? Страшно много агресия избива от нея.
И като споменах агресия какъв беше този шамар, който Питонова удари на Александра? Не видях да сте го обсъждали, а за мен това беше най-грозният момент от епизода.
А Людмилчето като каза, че Александра я е спънала... много ѝ се искаше да е била тя 😀

Относто "Френската" целувка.. ами много неловко...

# 2 216
Виктор, ако държеше на Александра щеше да разкара злобарките. Той направи точно обратното - започна да изхвърля една по една всички нейни приятелки - Елвира и Ева. Така я остави почти сама срещу цял отбор завистливи агресорки. Може да е сценарии, ама не е мъжка постъпка. Ако наистина държеше на нея, трябваше да изхвърли първо Марулата и после Питонова.

# 2 217
Хубав анализ на млада и симпатична психоложка. За мен много точен.

https://www.instagram.com/tv/Cb5o5O6Ixxa/?utm_medium=copy_link

# 2 218
Вие очаквате от Виктор неща, които само влюбен мъж прави. А той не е влюбен. И не е длъжен на никоя от участничките, колкото и да се скъсват от рев. Приятелките на Александра естествено са най-невзрачните или глупавите, затова ги елиминира. А и колко приятелки пък толкова е имала Александра? Елвира, Ева (която беше между двата лагера). Малко преувеличавате, че от предаването й правят напук. Сашка добре внуши, че е жертва на всичко - момичетата (даже Марта вече е оценявана по това, че е била длъжна да закриля 34 годишна жена да й обяснява какво не е ок в поведението й), недостойния Виктор, лошата продукция, хейтърите….
Да й метнем едни пелени и биберон на Сашка, поне да знаем защо трябва все някой да се застъпва за нея.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 07:51 от Linda*kiss

# 2 219
  • Sofia
Александра е нехаресвана и нападана, защото поне на този етап е интересна на завалията. Която и да беше на нейното място, ситуацията нямаше да е по-различна. Не знам, кой, кого и защо харесва, и дали Виторчо представлява интерес за която и да било от тях, те са там за да си вдигнат мизата в реала. А това няма как да стане, ако са пренебрегвани. Бой,  крясъци и скубане на коси ни чака уважаеми. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт