🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 119 447
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 130
Като е станало дума за Марта, има нещо във фигурата и , което не ми харесва. Има старческо излъчване, астеничен тип с много дълги ръце, няма талия никаква и е с корем и предполагам с плосък гъз,особено това  си личи при състезанието където се подреждаха.Има вял , безжизнен вид на жена , която няма цел и посока и е кривогледа с едното око.

# 2 131
Тета, сложи един цял бански да видим как ще ти го развържат

Я си оплети един нов терлък

# 2 132
Карина, малкото Вики и Ния какво работят?

# 2 133
Ами например, отказала се е от образование, купони, среда...

Иначе тя е била напрактика дете, като са се взели. Трудно е щяла да бъде с образование и да е работила на тези години. Така че, вярвайте ми, онзи си е направил услуга на себе си, и то съвсем съзнателно Wink Мъж на 30+ е бил наясно какво си взима и какво очаква от него.
Леле, направо я ожалих. Да речем, че се е отказала от образование, защо не е започнала да учи нещо, след като детето е поотраснало?
Да не говорим, че ако се е занимавала само с детето, спокойно е можела да учи и нещо задочно, когато е било малко. Желание не е имало според мен, не възможност.
Иначе относно отказване от среда, приятели, купони и тн - ами нормално, все пак ставаш родител. Затова човек мисли, преди да се хване да ражда деца.
Ако пък това е вярно, че на 16 се е хванала с 30-годишен - амиии доста тъпо да се хване с чичо си на такава крехка възраст, поне според мен.

# 2 134
  • София
Много е възможно да се окаже вярно, че Александра напуска по собствено желание. Съвпада и с това, че Благовеста скоро ще сподели в какви отношения са. Явно чака нещо, след което ще може да разкаже за отношенията си с Александра. Жалко! Между Алекс и Виктор поне си личи, че има някакво привличане. Не мисля, че е просто сценарий. За мен към момента тя е най-достойна за победителка. Ако Виктор е избрал Виктория накрая - жална му майка! Но поне знаем, че всичко е театър и реално няма нищо между адашите. Wink

# 2 135
Малкото Вики е студентка.
Ния е PR в някакъв онлайн магазин. Завършила музикалната акадамия (ако си спомням правилно)
Карина нямам идея какво прави.

# 2 136

Викито още учи, тя е на 20г. Работа после, като завърши.

За другите във визитките има инфо, не ми се рови, че плета в момента Joy

# 2 137
  • София
Есме, разбира се, както вече казах на няколко пъти, изборът е бил неин. Подробности не знам, за да съдя, споделям мнение относно това, което знаем за ситуацията, без грам претенции да я изкарвам клета. Единствено казвам, че за мен е нормално мъжът да даде издръжка в такава ситуация, след като е бил ок с нея. И той го прави по собствено желание, в крайна сметка.

# 2 138
Жертвала и отдала младостта си ми звучи като че детето е било някаква тегоба за нея. Че е нежелано от нея. Жалко за детето.
И на мен. Изобщо тая карта със " щерката" може да се тълкува различно според зависи. Факт е, че дава вид на по-улегнала жена. Че не се старае да е център на вселената, за което възпитанието на дете допринася. Но от думите й излиза, че малко е ненаживяла се. Което поставя под въпрос дали е готова за второ семейство и дете.
То не е ясно и Виктор дали е готов за това.
Описвайки мечтаната вечер с половинка, показа голям ентусиазъм да е родител той. Ама всички, които сме искали да имаме деца, виждаме това в една далеч по-романтична светлина, отколкото е реално. Поне едно му признавам - че е доста търпелив.

# 2 139
Карина май беше специалист клинични проучвания, а Ния-Косара по-скоро трябва да е завършила музикално училище, малка е да е успяла и с академията.

# 2 140
Издръжката вероятно се води за детето, но и Марта намазва покрай нея. Аз лично я харесвах, приятна и спокойна жена е, но в последните епизоди удари дъното с това интригантстване.
Лично аз познавам жена, която също обяснява, че се жертвала за децата, едва ли не целия си живот на тях посветила, опитва се да им натрапи чувство за вина и да й се чувстват длъжни. В същото време от 10+ години не работи и си живурка за сметка на парите, които бившият й мъж превежда за децата. Ами за мен лично не е ок такава ситуация. Разделяте се с бившия, децата ти са големи - започваш работа, не лежиш на една кълка. Но колкото хора, толкова и гледни точки.

Ния не е казвала да учи висше образование, завършила е музикално училище.

# 2 141
  • София
Да, това което описваш и аз не одобрявам, с останалото също съм съгласна. А Марта и на мен ми падна в очите след последния епизод. Преди това виждах някакво достойнство у нея, но след като отиде да настройва Виктор от злоба заради една дрънкулка, изгубих всякакво уважение.

# 2 142
  • Sofia
Ако това в скрития текст е вярно - много тъпо.
Скрит текст:
Поне на първо четене и на база видяното, между Сашка и Завалията определено има химия. Липсва й сила и характер за да се справи с ордата от крякащи, злобни и дребни душички, много вещи и обиграни в занаята.

# 2 143
Това ново фейсбук творчество видяхте ли го? Joy

# 2 144
  • София
Ако това в скрития текст е вярно - много тъпо.
Скрит текст:
Поне на първо четене и на база видяното, между Сашка и Завалията определено има химия. Липсва й сила и характер за да се справи с ордата от крякащи, злобни и дребни душички, много вещи и обиграни в занаята.

Скрит текст:
Аз ако бях на мястото на Виктор, и жената, която харесвах си тръгнеше по такъв начин, в последния епизод щях да кажа на финала, че никоя не получава розата, понеже жената, на която съм искал да я дам, е била изгонена от тези, които стоят пред мен. И да им кажа, че сега ще трябва да си тръгнат с празни ръце. Всъщност, това би било и доста скандално развитие и продукцията щеше да спечели, ама нито Виктор мисля има топките да застъпи такова нещо, нито продукцията ги виждам да заъвртят тоя сценарий.

Общи условия

Активация на акаунт