🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 763
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 295
Аз съм в потреЗ… това е стори от на Марулата бутикЯ

# 2 296
  • Варна
Аз пък не, тя си е парцалеса по принцип.

# 2 297
Да бе, ама народът съвсем ли полуде, че поръчва нещо изобщо от тази

# 2 298
Определено Дениз ми е страшно неприятна и двулична. Все гледа да се изтъкне..все да е най.. а е толкова жалка на моменти..
И Виктория.. о да тя определено е една усойница съскаща на ляво и дясно..

# 2 299

Имаш предвид на Марулата втората употреба ли? 🤣

# 2 300

Имаш предвид на Марулата втората употреба ли? 🤣
В Торбите от метро Simple Smile))

# 2 301
  • Berlin
Най-потресаващото е че има хора, които са си платили за тези парцали Worried

# 2 302
На вниманието на всички модерни мацки представяме Марула ВУ - новият законодател в модата. В тази колекция връща тенденциите от 2000 година

# 2 303
  • Terra incognita
Aз пак да питам- с търговска цел ли си продава стария елек за 5лв, или има някакви благотворителни подбуди?

# 2 304
Дениз ми е една идея по- поносима от Виктория. Денис е злобна, истерична често, драпаща ( последното много, но..). Не знам, имам чувството, че има проблем с нервите. Но на моменти, когато говори нормално, даже приятно, бих казала, че не е лош събеседник. Изпуска си нервите и крещи, невъзпитана е, малко тип bully, но не е толкова подмолна. Имам чувството, че при нея средата е определяща. Сякаш
е имала труден живот и сега гледа да компенсира по всякакъв начин,  на всяка цена, изхабена е психически. Ако чете тук както мисля, че повечето правят, бих й казала, че
има потенциала да бъде по-добра версия на себе си. Че ако не избухва и злобее толкова, ако контролира гнева си, може да бъде привлекателна за един мъж, да има пълноценни отношения. А защо и да не бъде по-добър човек? Аз не мисля, че е толкова лоша. Не е като рускинята. За Бога, не усещате ли как буквално във всичко търси класации, схеми,  тя постоянно иска да ги прави, за да навре слабите страни на конкурентките й в лицето. Възраст, външен вид, внимание. Ехидна, коварна, гривната мира не й даде. Контролираща в диалозите, на груповите сбирки винаги става и застава, за да е център на вниманието. Прекъсва, насочва разговора. Толкова характерен, гаден и противен манталитет на нейната каста, че няма накъде. Като разбра, че Виктор е имал приятелки източноевропейки, веднага насочи към факта, че й е в кръвта да е гостоприемна, и.т.н. Истината е, че не му пълни чинията, защото е грижовна, а за да е непрекъснато вниманието към нея, тя е тотален ego freak.

# 2 305
Хмммм, както Елена преди малко писа за Дениз...Прочитайки я, започвам да виждам че всъщност това нейното ( на Дениз) поведение всъщност клони повече към биполярно, така де по ново му био-разстройство...😃
Ох, така ли се пише? Защото ми звучи сякаш човек на биохрани трябва да отиде бързо в WC-то.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 20:24 от Vicky_P

# 2 306
  • Terra incognita
Никакво биполврно разстройство няма. Чиста лицемерка. Свикнала е на определена линия на поведение пред мъжете.

# 2 307
Един бърз рипорт ви оставям с някои отговори на Ния-Косара.

Скрит текст:

# 2 308
Абе, хора... познавате ли човек с биполярно разстройство?! Много лековато ползвате това състояние, за да опишете някого. Недейте така! Първо, не е смешно. После, всъщност е много, много сложно, а понякога дори страшно. Също така е много тъжно, че много хора не разбират колко голям проблем е то, не защото е нещо невиждано, а защото обществото не знае за какво иде реч, няма превенция и няма желаещи да помагат на хората с такова разстройство. Впрочем, то е напълно и абсолютно контролируемо, и тези хора могат да живеят, работят, и изобщо съществуват като едни напълно нормални хора (ако въобще има дефиниция за нормалност, ама да приемем тази, общоприетата в представите на повечето хора) стига да получат подходящата терапия, и тя да бъде дозирана правилно, като стриктно се спазва. Нелепо е да се ползва така с лека ръка като нарицателно, освен че го намирам за обидно за хората, които биват неразбрани, отритнати и състоянието им се превръща в стигма за тях, защото те нямат вина, че ги е сполетяло. Така че, тук, а и в своя живот, не бъдете жестоки към хората с истинско биполярно разстройство. Те имат нужда от помощ, подкрепа и обич, а не от присмех.

# 2 309
Знаем ли наистина форумно Вики,
какви са всъщност тез ергенки с дефицити?
Със сигурност не сме и ние херувими
крием, че сме малко луди и раними!
Някоя от нас има малък балкон
Друга е злобна като змия руска-Питон
Трета на грозна картина се мръщи
Драска си смело, с голямо дете вкъщи
Някоя от форума за морала все дращи
А вчера май даде си поредните гащи.
Друга ( май аз ? )стихове пише,
на бездарност обаче сериозно мирише.
Ама какво да се прави, живот
Тежък е тоз женски хомот.