🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 632
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 340
повечето велики художници композитори и писатели са имали биполярно разстройство. докато са били в маниен епизод са творили - през останалото депресивно време алкохол наркотици и жени

# 2 341
ехее, нашия готвач Витя е много палав

Какви кадри .... ах Витя, Витя ...
как беше онази пословица:
 Ерген- Джентълмен  пред обществото и Хищник- Мръсник  в леглото

# 2 342
Aма, казвайте ги тия неща навреме значи....
Ако ще е мръсник, аз хич няма и да се колебая да си го взема....
Пък после ще говори на много мило, докато обяснява на ММ, защо да не бъде убит 🤭😍🤔🌹

# 2 343
Смътно си спомням, че в предишна тема се споменаваше някакъв проблем/нечестност на Дениза  в "мис Левски г", какво е сгазила?
Със всички средства ли се бори или има мярка?
Странен образ е това момиче, не атрактивна визия и тяло, но отработено държание и погледчета, с кухо самочувствие на много вървежна , с което явно кара мъжете да си мислят, че си струва да се пробват.
С рускинята трябва да отворят школа за бръмчалки. Сашка може да е приходящ лектор , да ги учи да гледат жално и да реват със сълзи , като се наложи.

# 2 344
Смътно си спомням, че в предишна тема се споменаваше някакъв проблем/нечестност на Дениза  в "мис Левски г", какво е сгазила?
Не съм го гледала въпросния формат на Слави, но става въпрос, че претендентките са били накарани да напишат стихотворение, Дениз плагиатствала отнякъде и бързо се разбрало за това. Авторката сама се показала.
В "Черешката на тортата" почти нищо не беше пипнала да готви. Но това не е драмата, а че най-безочливо се опита да го представи обратното, независимо че я хващат няколко пъти в лъжа. Дори не знае какво има сложено в десерта и желязно твърди, че няма орехи вътре, а гостите изваждат половин орехова ядка оттам. И тя продължава да твърди най-нагло, че тя е сготвила.
Не е белята, че не е готвила, а че се опитва да лъже всички въпреки фактите сложени пред нея.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 23:14 от geri1919

# 2 345
  • Terra incognita
😏😏😏😏

# 2 346
Скрит текст:
😏😏😏😏
Какво казваш, Вики? Всички се напъват и се излагат в ефир. Кой както може.  И накрая Емануела "намаза". Smile

# 2 347
Беше представила текст на Цветелина Цекова за свой. И после бая маза, че не било баш така.

# 2 348
😏😏😏😏 
Скрит текст:
E как "за нищо", за назидание поне става. Полезно си е.

# 2 349
Не знам защо този колаж направо го "чувам". Първите кадри са с трагични трели като от турски сериал, а накрая зазвуча мазната чалгия на Емануела.

# 2 350
  • Terra incognita
Витята и той намаза да се отърка в тази знойна певачица.
Започва да доразвива кариерата си на готиния пич в чалга клип.

# 2 351
Не знам защо този колаж направо го "чувам". Първите кадри са с трагични трели като от турски сериал, а накрая зазвуча мазната чалгия на Емануела.
Можеш да пробваш да "чуеш" първите 4 кадъра като от индийски сериал с прилежащото озвучаване и методично от индийските ритми да преминеш към Емануелините. Smile Wink

# 2 352
Гери, това ми беше вторият вариант, като за фон някой ахва и припада драматично при показването на всеки един от стоп-кадрите.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 00:17 от IriS`

# 2 353
Гери, това ми беше вторият вариант, като за фон някой ахва и припада ритуално при показването на всеки един от стоп-кадрите.
Представяш ли си я Блага, ако ги беше видяла някоя във формата да е на мястото на Емануела от последната снимка? Милата Блага наистина океан щеше да направи там.
Не е за смях. Момичето има нужда от професионална помощ. Не се шегувам.
Ако някой я подкрепи, може и свястно момиче да стане.......... ако иска.

# 2 354
Мисля, че преди това щеше да скочи да ги бие и да си дава своите дрехи, че да се облекат, и след това да пусне кранчетата. 🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт