🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 595
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 430
Айде..и на тоз му излезе прякор...

В ББ на Вальо Михайлов му виках кичЕто... Joy
Перуката вече е заето, затова Перчемът.

# 2 431
Чай че ги обърках, те много станаха Joy
Вальо Михов беше оня...моя грешка...
Тоя горе е трети...
И младият им последовател Витя Satisfied

# 2 432
Какво е БУРкатен лак ??

Същото като биОполярно разстройство🤣

Не коментирам самочувствието на Капитонова- вярва че е способен готвач, преродена Клеопатра и Стив Джобс - къде е тя къде сме всички останали?!🤔 Горката, много дефицити компенсира…
Но Дениз?!!!!Е, тази ме вбесява с посредствеността си, която ни натрапва като чар , като обиграност в социалните интеракции и зрял емоционален  потенциал- трогателна прост….еса, еснаф по душа, но затова пък с тотално завишена самооценка.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 18:09 от ellis

# 2 433
Помните ли Боброва като пита Перчема дали щял да танцува на жената до себе си? Индивидуален танец демек да й направи...тогава Витко се смути ми се стори, не го виждам сякаш в това амплоа...да се разчупи толкоз, да хвърли бастунЯ дет се вика, и да почне да се раздава ката Никито Михайлов горе Joy
Вие как мислите?
Витко, кака, щи пратя клип на моя учител
Ей го, да се учиш
https://www.facebook.com/100006488591064/videos/411645480372513/
И едни тарлъци ти требят, да мой ти се хлъзга тъй мазно крачето по пода..кат в клипчето. Щи оплета ини, кво да те правя. Бели ли да са? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 434
Е, сега прави впечатление и че се дере като простачка в Перчемът...така де..... Ергенът 😂
Перчемът 🤣🤣🤣🤣🤣
не е моя идеята. Взаимствах я от СФ, тук в темата. Нейна е идеята за новият прякор на Витя 😍

# 2 435
Както е тръгнало.......
Наистина няма да е лоша идея, да се сложи в началото на следващата тема заедно с визитките на участниците и една легенда с прозвища, с които биват наричани тук.

# 2 436
  • Варна
На мен "Общака" ми харесва най много.
Не помня кой го написа, никове не помня, поздравления за автора от мен.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 19:35 от missNoir

# 2 437
Тетооо,тВа горе Боби Михайлов -перуката,а Ники Михайлов е малката перука 🤣
Глоба -Марети,терлици и третото ше го обмисля

# 2 438
Божкеееее...как съ изложих начи, като Витьо без марети и кат кифладжия без кифли веее....се изложих....кат Тета без терлици също...
Няма се обадам до четвъртък 'начи...

# 2 439
Тетооо,тВа горе Боби Михайлов -перуката,а Ники Михайлов е малката перука 🤣
Глоба -Марети,терлици и третото ше го обмисля
+ чаша вино🍷 за мен 🤪

# 2 440
На Марула нали вече бил отворен инстаграма, та хвърлих едно око за сефте. Ами искам да кажа обратното, ама никак няма хубаво тяло това момиче. Ша ма прощаа

# 2 441
# 2 442
Помните ли Боброва като пита Перчема дали щял да танцува на жената до себе си? Индивидуален танец демек да й направи...тогава Витко се смути ми се стори, не го виждам сякаш в това амплоа...да се разчупи толкоз, да хвърли бастунЯ дет се вика, и да почне да се раздава ката Никито Михайлов горе Joy
Вие как мислите?
Витко, кака, щи пратя клип на моя учител
Ей го, да се учиш
https://www.facebook.com/100006488591064/videos/411645480372513/
И едни тарлъци ти требят, да мой ти се хлъзга тъй мазно крачето по пода..кат в клипчето. Щи оплета ини, кво да те правя. Бели ли да са? Stuck Out Tongue Winking Eye
Бели ами, да му отиват на белите гащури Joy

# 2 443
Брей, къде съм бляла, че съм изтървала толкова отрова от Сид в първи епизод.

# 2 444
https://www.facebook.com/aboutyoubg/posts/492889335636637

MM ми прати днес това видиореклама на компанията About you... Много се смял на начина по който Питона казала Наабайтю (май нещо такова се явява транскрипционно.... не знам не се справям много с това, ще ме прощавате)...
Попитал кой е тоя Набал.... (а той със сигурност го е изписал както го чува!) и го блокирали! Хем е на самата компания рекламата, не в нейния профил...

Общи условия

Активация на акаунт