🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 610
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 415
Дори не съм забелязала, че има лак, язък за усилието 🤣

# 2 416
Много хай левъл тия твойте терлици, Тета!
В онези среди оценяват ли по достойнство БУРкатената нишка?

# 2 417
Едно не мога да ѝ отрека - много е искрена в този отговор. Само в България може да вирее като инфлуенсър.

# 2 418
Какво е БУРкатен лак ??

Момичето е Рускиня, не е българка, какво толкова че е сгрешила в правописа. Много по-жалко е, когато Българите пишат неграмотно, и заместват букви с цифри! Вместо буква "Ч", слагат цифра "4" или вместо "Ш" пишат "6"...

П.п. Но това, не се вижда, не се забелязва. Прави впечатление само, че една чужденка е допуснала грешка! Simple Smile

# 2 419
Teta's Terlik Boutique/Shop (patent pending) - всеки продаден чифт с буркатена нишка върви с плик прясно изпечени марети.

# 2 420
Е, сега прави впечатление и че се дере като простачка в Перчемът...така де..... Ергенът 😂

# 2 421
Teta's Terlik Boutique/Shop (patent pending) - всеки продаден чифт с буркатена нишка върви с плик прясно изпечени марети.
.....и тъй като Тета е политкоректен гражданин на света и не харесва дискриминацията, Маретите ще бъдат в цвят зависещ от шанса на клиента - цялата палитра е налична.

# 2 422
Ясно, вече пишем всичко тук....
Тогава да постна линк към каузата ми - да продавам обувки втора употреба? Ще оставя по-късно линк, и моля да имате впредвид че парите отиват за добра кауза - да си платя интернета, че да продължа да ви чета и смея с глас 🌺🌹😍🤪😂

# 2 423
ЕЕЕееее, чак се озорих да вляза в профила си, не можах и влизам новорегистрирана.

Провокира ме рускинята Виктория.
Бих и казала в лицето: Ейййй, ти къде се намираш мори? Пък и за каква се имаш, че обиждаш наляво-надясно нашите моми? Хайде вземай си патакешите и обратно в Русия при тати олигарх.

Сега сериозно, ..много ме издразни тази кифла и лигла, зла като змия.

# 2 424
На колегата и на новодошлата дама ще кажа, че който иска, учи чуждия език. Майка ми работеше в чужбина, говореше перфектно техния език.
И Виктория го знае, нейното е халосия и превземки. А, и да покаже какво й е отношението към нас...всички рускини са така с българския, знаят го, но не искат да го говорят....

# 2 425
  • Варна
Силно се надявам тези кокошки да четат тук. Аз се заливам от смях 😂😂😂😂😂

# 2 426
Ъхъ,иска ѝ се на Виктория баща ѝ да е олигарх.Дениз и Блага за мен са ясни като бял ден. Ясно с какво се издържат,но Блага е много по-простичка и някак може да се води,докато Дениз е просто зла. Затова и се намериха с Бобърка. В реалния живот Виктор не би ги отразил,освен за едно чукане набързо. Един такъв долнопробен бекграунд би се простил само на някоя наистина красива жена,а те двете са далеч от това. Едната просто симпатична като милиони други,а другата напълно безлична без грим.

# 2 427
Е, сега прави впечатление и че се дере като простачка в Перчемът...така де..... Ергенът 😂

Перчемът 🤣🤣🤣🤣🤣

# 2 428
Айде..и на тоз му излезе прякор...

В ББ на Вальо Михайлов му виках кичЕто... Joy

# 2 429
Някой пита защо се е резилила Дениза в черешката. Упорито се говореше, че хонорара е $700, може затова да е. А може да е искала  да напомни на зрителите за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт