🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 695
  • 2 636
  •   2
Отговори
# 360
Не са го измислили с това поредно излъчване в два дни. Трябваше да го направят през ден поне, вторник и четвъртък или петък, да има какво да дъвчем повече.

Така е, засмукваме въздух ....Grinning

Четене - на ПЛАТЕНОТО представяне. Всички сте поканени Joy

# 361
А аз 6 пъти легнах и станах,в болнични съм. Добре,че дойде една комшийка да гледаме помена за принц Филип по тв и да пием чай
В 17 часа? Като моми англичанки.
Аз па такъв мързел му ударих днес, че ме е срам направо! Спах, па не спах, па пак спах и после се разкрасявах. Но ви следя зорко и всичко съм си изчела най-отговорно.

# 362
https://youtu.be/lJ6ggCtgIUc

Зори Жи обяснява как да носите флорални мотиви..едвам го изгледах Head Band

# 363
Тази жена е ужасяващ криндж. И английският й е като дипломите - яко зле.

# 364
Ергенът много прилича на онзи горкан Даниел Петканов по жестове, смях и плиткост.
Даниел Петканов пък сигурно като е ходил по процедури и ако продължава в тази насока може да носи снимка на Виктор (като промер за желан краен продукт).
Трябва да поиска контакт на стоматолога му, например.

# 365
Не знам как съм успявала да си запрятам ръкавите досега без да съм гледала туториъла на Зори Жи. А английският ѝ е на ниво Бареков, само че вместо "ай ем евродепутат", използва "деколте".

# 366

Също мисля, че излагацията е в лъжата. Не е толкова важно дали можеш да готвиш, но в национален ефир да лъжеш, при положение, че най-малко преди седмица си знаел за участието си в това предаване. Да се беше подготвила. В шоуто на Слави беше изплагиядствала. Тук лъже, че го е приготвила с двете си ръце. Странен пиар си прави.

ИзплагиАТствала, мило Дуданче!

Благодаря много!

# 367
Някой знае ли защо Благи и Саши не са приятелки извън шоуто? В стори казвали ли са?
 Ей, как се върти всичко...
Блажка, когато се намаза много и бяха срещу нея, Саши й беше личен адвокат, скара се с Люска заради нея...
И накрая няма покана за Бдай за адвокатина

# 368
А аз 6 пъти легнах и станах,в болнични съм. Добре,че дойде една комшийка да гледаме помена за принц Филип по тв и да пием чай
В 17 часа? Като моми англичанки.
Аз па такъв мързел му ударих днес, че ме е срам направо! Спах, па не спах, па пак спах и после се разкрасявах. Но ви следя зорко и всичко съм си изчела най-отговорно.

Комшийката си е баш мома англичанка над 80 годишна е,никога не се е женила,много готина. Всяка неделя туря капелата и заминава на църква.В реално време гледахме,бе,10.30 ингилизко време почна прякото предаване

# 369

Zori "where is my" G? Grinning Smiling Imp

# 370

От сайта на специалистката по флорални мотиви:

FlushedFlushedFlushed

Аз съм в шок, мацки, в шок!! А тъкмо вчера бях започнала да се чувствам малко виновна, че може би несправедливо я наредих... но не, Зори няма никаква реална идея за себе си. Всичко, което излиза изпод ръката и е погром... Английски, дрехи, видео... Върнах се и визитката й да изгледам, беше обещаваща, можеше толкова по-интересно да се представи, сигурно от предаването не са й позволили да се рекламира Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 21:22 от Ksana

# 371
Ох, де, оставете я на мира.... В края на краищата това е нейният начин да печели. И това е по-достойно от това да си любовница на богат чичко и да продаваш календар паричен и ритуали за пари....

# 372

От сайта на специалистката по флорални мотиви:

FlushedFlushedFlushed

Аз съм в шок, мацки, в шок!! А тъкмо вчера бях започнала да се чувствам малко виновна, че може би несправедливо я наредих... но не, Зори няма никаква реална идея за себе си. Всичко, което излиза изпод ръката и е погром... Английски, дрехи, видео... Върнах се и визитката й да изгледам, беше обещаваща, можеше толкова по-интересно да се представи, сигурно от предаването не са й позволили да се рекламира Rolling Eyes

То представяте ли си, да й бяха разрешили да се рекламира и Зорчето да се влачеше с рези рокли пред Ергенина!?
Шок и ужас! Simple Smile

# 373
Начи и Виктор каза, че поведението и от ден на ден е ставало все по-странно. Ако някой от тук нататък попита какво означава така цветната и неповторима дума криндж, ето това е = Зори (крин)Дж-и

# 374
То представяте ли си, да й бяха разрешили да се рекламира и Зорчето да се влачеше с рези рокли пред Ергенина!?
Шок и ужас! Simple Smile
За някои би било шок и ужас, но пък реално погледнато така би дала на останалите реална представа за нея самата. Тя си ги презентира тия роклички и си ги носи. Повечето не ги харесват (аз самата също). Ама това няма особено значение. Образът ѝ подготвен от някой друг не е тя. Тя си прави това и си го харесва. Това е тя.
Но кога ли в българска продукцията идеята е била да се покажат хората такива, каквито са? Ако са си луди, да си ги покажат изкукали. Какво толкова?

Общи условия

Активация на акаунт