🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 733
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 345
  • Terra incognita
Язък ти за гащи гейт, Сашка толкоз се раздаде...

# 346
Ако беше малко по-забавно предаването, нямаше да е лошо. Тегаво върви.
Озлобени несретници се предлагат по телевизора. Криндж.

# 347
  • Sunshine state
Ако беше малко по-забавно предаването, нямаше да е лошо. Тегаво върви.
Озлобени несретници се предлагат по телевизора. Криндж.
Ххаха, ама точно си е така.

# 348
По едно кафе? Виктор черпи.
Тета къде си?
Скрит текст:

# 349
А аз да си мисля, че сигурно никой няма да пише, щото четвъртък е далече 😂.
 Гледах го на Дениз видеото, никакъв сексапил не усетих. Някои жени с облизване на устните постигат по-секси ефект. Но пък задника ѝ е екстра, не е трениран, ген си е. Мъжете ще го отчитат поне още 26 години.
 Иначе чакам някоя да откаже роза и веднага я обявявам за любимка, засега нямам.😁

# 350
Скрит текст:
https://www.vbox7.com/play:d09c0d09d1 вижте. Излагацията на Дениз в Черешката на торта.

И къде е излагацията? Дениз общува дружелюбно, държи се възпитано и като цяло ми харесва поведението и в общество.
Светлана Гущерова изглежда като напомпана силиконова кукла в лицето, но седнала и тя акъл да дава колко голяма подготовка правели на момичета плеймейтки преди конкурс, учели ги на етикет, бля бля.. Като не са те научили вкъщи, много има да се правиш на важна, че си ходила на подобно обучение.
Конкурсът западнал един вид след нейното участие.
Чак забравих какво трябваше да гледам, Светлана ми обсеби цялото внимание.
Наско Месечков тук още без пришитите лимби на челото и той.

пп. хич не харесвах Дениз в началото, пък то почна да става  по библейския принцип  - последните ще бъдат първи.
Изгледах го и аз. Излагацията е в лъжата за сготвеното, излезе, че нищо  не е приготвила, а лъга групата на няколко пъти как сама с тия две ръце ...

Изобщо не го гледах с очите на Манчев. Готвене по тв не ми е в интересите, даже пропусках местата, където се наблягаше на храната.
Но пък  помня един епизод от по-далечен сезон, вероятно с омъжената вече Светлана, която получи даже плакет без да го заслужава по същата причина.
И не е Дениз първата, която заблуждава аудиторията, че е много веща в кухнята.

Сега как се налага да ѝ адвокатствам без нужда в противоречие на всички неща, които писах против нея в началото.

# 351
Скрит текст:
https://www.vbox7.com/play:d09c0d09d1 вижте. Излагацията на Дениз в Черешката на торта.

И къде е излагацията? Дениз общува дружелюбно, държи се възпитано и като цяло ми харесва поведението и в общество.
Светлана Гущерова изглежда като напомпана силиконова кукла в лицето, но седнала и тя акъл да дава колко голяма подготовка правели на момичета плеймейтки преди конкурс, учели ги на етикет, бля бля.. Като не са те научили вкъщи, много има да се правиш на важна, че си ходила на подобно обучение.
Конкурсът западнал един вид след нейното участие.
Чак забравих какво трябваше да гледам, Светлана ми обсеби цялото внимание.
Наско Месечков тук още без пришитите лимби на челото и той.

пп. хич не харесвах Дениз в началото, пък то почна да става  по библейския принцип  - последните ще бъдат първи.
Изгледах го и аз. Излагацията е в лъжата за сготвеното, излезе, че нищо  не е приготвила, а лъга групата на няколко пъти как сама с тия две ръце ...

Изобщо не го гледах с очите на Манчев. Готвене по тв не ми е в интересите, даже пропусках местата, където се наблягаше на храната.
Но пък  помня един епизод от по-далечен сезон, вероятно с омъжената вече Светлана, която получи даже плакет без да го заслужава по същата причина.
И не е Дениз първата, която заблуждава аудиторията, че е много веща в кухнята.

Сега как се налага да ѝ адвокатствам без нужда в противоречие на всички неща, които писах против нея в началото.

Също мисля, че излагацията е в лъжата. Не е толкова важно дали можеш да готвиш, но в национален ефир да лъжеш, при положение, че най-малко преди седмица си знаел за участието си в това предаване. Да се беше подготвила. В шоуто на Слави беше изплагиатствала. Тук лъже, че го е приготвила с двете си ръце. Странен пиар си прави.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 20:29 от dudanceto

# 352
А и в това предаване няма да е първата несготвила сама, но другите си казват. "Не мога да готвя", "мама ми помогна", само наша ергенка лъже невъзмутимо, а се оказа, че даже не знае какво има в чиниите. А и групата сякаш ѝ беше набрала от предишни вечери, не съм  гледала и не знам, но така ми изглежда.
Лъжите бяха грозни. За мен изглежда сякаш е свикнала да си лъже.

# 353
https://youtu.be/uTVq7XaMvv8 подкаст с участието на ергенът. Сега ми излезе. Приятно гледане.
Изгледах го и много ми хареса и интервюто, и човека отвъд лустрото. Останах с впечатлението, че не си е давал сметка, че освен ползи популярността носи и много негативи.

# 354

Също мисля, че излагацията е в лъжата. Не е толкова важно дали можеш да готвиш, но в национален ефир да лъжеш, при положение, че най-малко преди седмица си знаел за участието си в това предаване. Да се беше подготвила. В шоуто на Слави беше изплагиядствала. Тук лъже, че го е приготвила с двете си ръце. Странен пиар си прави.

ИзплагиАТствала, мило Дуданче!

# 355
По едно кафе? Виктор черпи.
Тета къде си?
Скрит текст:

Как така къде е Тета? Пие 6-тото кафе! Joy

# 356
Шеста стихосбирка пиша...Joy
Кат мЪ удари музата...

# 357
Кат мЪ удари музата...

Дай нещо от нея да ръкопляскаме, де!
Аз бая се замислих над тая шестица, дето си се будила и мисля, че си решила да се похвалиш.
Направо завиждам аз, откъде таз енергия, небеса?!

# 358
Кат мЪ удари музата...
А аз 6 пъти легнах и станах,в болнични съм. Добре,че дойде една комшийка да гледаме помена за принц Филип по тв и да пием чай

# 359
Не са го измислили с това поредно излъчване в два дни. Трябваше да го направят през ден поне, вторник и четвъртък или петък, да има какво да дъвчем повече.

Общи условия

Активация на акаунт