🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 733
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 330
Александра 2013
Скрит текст:
Александра LinkedIn профилна снимка
Скрит текст:

Главата и е, като седалка на велосипед 💀

# 331
На мен Александра ми е много грозна, но в устата и зъбите, напомня за Джулия Робъртс, която също не харесвам. Същото чене, жабешка уста и големи зъби.

# 332
  • София
И аз не харесвам Александра на външен вид. Четрите ѝ за мен са грозни. А тая челюстна линия е брррр - това естествено ли е или нещо си е правила?

Най-много ми харесват Марта и Карина на външен вид. Не знам защо казвате на Капитонова "бобър", като има вид на чиста мишчица с остра муцуна.

Това, че Алекс и Дениз са "драки" сред жените, а пред ергена са други, не е негатив, особено в очите на мъжете. Моите наблюдения са, че мъжете не се интересуват дали жените са интригантки. Важното е с тях как се държат и как ги карат да се чувстват. В това отношение и Дениз, и Алекс са над другите. Единствено може би Алекс би му досадила с това, че твърде често експлоатира ролята на жертва.

# 333
  • Разпиляна във въображението
Може да изглежда и елегантна Гергана, по-светлата коса ѝ отива
Скрит текст:

Тук не прилича на себе си, от сега, но е 100 пъти по-добре
Скрит текст:

Ама то си му иде отвътре, да се държи и да изглежда вулгарно!...
Скрит текст:

Това е една и съща жена?

# 334
Александра си го е поправила бюста, а устните - към по-лошо.

Капитонова пък иска да завземе освободената ниша от Кобилкина. Добре, че само в частта 'за парите', а не се е заела и със сексология. И там има ниша...за попълване. Но първо трябва малко да се образова по тези предмети. Какво има в новия апартамент не е много интересно на последователите. Или какво си купила от Билла за днес и колко струва? И тя си е имала някакъв приятел тогава, егати момите...

Ергенът също може да не е бил ерген милата година, поизтрили са снимките с последното гадже, уж се скарали, приключили, хонорарът е бил голям и желан, струвало си е и работа да напусне. Иначе, добре си отговаря на въпросите на журналистите. Пак не обиди никоя от състезателките. Възпитан е.
Ама защо не му знаели името, ами като го срещали фенове, му викали "Ергенът", ееее, това е, медиите така правят.

# 335
  • Terra incognita
Александра като се усмихне и имам чувството, че в устата й има повече зъби отколкото е нормално.

# 336
Гери хич да не е,на много мОми им даде хляб в ръцете човека,бог да го прости.Не знам дали има друг за който толкова момински 🤪сълзи да са се проляли.

# 337
За мен Александра има много малки очи и от там тръгва целия проблем - само една уста и брадичка се отличават. Не ѝ е съразмерно лицето в моите очи. Капитонова просто ѝ личи колко злобен човек е и това мен ме отблъсква в нея, иначе щеше да е симпатична, но вътрешната грозота много личи при нея.

# 338
да, малки очи и много широки челюсти. (александра)

# 339
  • Варна
https://youtu.be/uTVq7XaMvv8 подкаст с участието на ергенът. Сега ми излезе. Приятно гледане.
Много ми хареса интервюто.
Изгледах го цялото, което нетипично за мен.
Винаги съм харесвала Виктор, защото е интелигентен, много добре възпитан мъж, обран и разсъждаващ.
Тук някои го смятат за скучен и без хумор, но в интервюто се отпусна и беше много усмихнат, позитивен, успя да ме усмихне няколко пъти.
Успя да ме накара да изслушам всичко за гребането и на всичкото да ми е интересно.
Бих се описала така:
Аз и гребане? Ще ми говориш за някакво гребане? Забрави!
Стана ми жал, като каза, че е станал прекалено разпознаваем, повече отколкото е очаквал и че непрекъснато го снимали с телефоните си. Той се усмихва на човека отсреща (била е жена), а тя не му отговорила с усмивка, а просто си извадила телефона и пуснала камерата.

# 340
Александра в момента е лайв в инстаграм и каза, че не е била поканена на рождения ден на Блага.

# 341
Спойлер от Александра.
Скрит текст:
Спойлер си е, отваряйте на ваша отговорност
Скрит текст:
Марта си е тръгнала преди Александра. Александра каза, че когато Марта си тръгвала, тя и казала много хубави неща

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 16:57 от geri1919

# 342
Ох, Гери, как си го направила сладко 🤗
Та, пък Ева казва в подкаста с Розмари, че накрая в предаването става ясно кой какъв е... Любопитно ми е, дали все пак ще го покажат на камерите това?

# 343
Явно ще има разлъка между Блага и Александра и между Елвира и Александра. А само каква любов беше!

# 344
https://www.vbox7.com/play:d09c0d09d1 вижте. Излагацията на Дениз в Черешката на торта.

И къде е излагацията? Дениз общува дружелюбно, държи се възпитано и като цяло ми харесва поведението и в общество.
Светлана Гущерова изглежда като напомпана силиконова кукла в лицето, но седнала и тя акъл да дава колко голяма подготовка правели на момичета плеймейтки преди конкурс, учели ги на етикет, бля бля.. Като не са те научили вкъщи, много има да се правиш на важна, че си ходила на подобно обучение.
Конкурсът западнал един вид след нейното участие.
Чак забравих какво трябваше да гледам, Светлана ми обсеби цялото внимание.
Наско Месечков тук още без пришитите лимби на челото и той.

пп. хич не харесвах Дениз в началото, пък то почна да става  по библейския принцип  - последните ще бъдат първи.
Изгледах го и аз. Излагацията е в лъжата за сготвеното, излезе, че нищо  не е приготвила, а лъга групата на няколко пъти как сама с тия две ръце ...

Общи условия

Активация на акаунт