🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 772
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 300
  • SF

Според мен в нейната главица нещата са опростени до - аз съм хубава и той е хубав и просто ще сме най-хубавата двойка Relaxed Satisfied

Да, да.... нещо такова. То пак е суета. Да сме най-най... Воден от такива причини, човек може и наистина да се влюби.

# 301
Аз будалках Витко с неговите 6 пъти дневно...секЦ. Инак спах като пън...май не ми схванахте смешката...Simple Smile
Бързо да се записвате при мен на курс, да ви поочупя малко...

# 302
  • SF
Може би се включих малко внезапно в смешката и ми е липсвал контекстът и цялостното настроение на темата.

# 303
Добрутро...начи тая нощ 6 пъти... се будих Rolling Eyes
Много ве Satisfied

Не виждам нищо от линковете към ИГ, щот нямам ИГ..

Добро утро! Ама не ви вярвам, че сте събуждали всички тая нощ. Joy Щото само аз съм документирана в темата в почти 2ч бухалско време.
През нощта сме будни, през деня сънливи, да му се не види..

И аз за инстраграма да кажа, че не е честно. Само първата снимка на Александра видях, където скача от корабче ли, каквото там в морето. Перфектен скок. За разлика от Зори, която е капитан и спасител.

корекшън: било заигравка с Виктор. Тето, ами  ти пак с вързачка и ние се навървихме с искреността си..Вече ще знам - щом изгоряла марета е закуска, такава е и смешката.

# 304
Вярно ли на снимката с Марта е Благето?Немат разпознаване тея мОми. И една дето се плези не разпознах на другата снимка. Сега ще кажа нещо за Дениз и ще помоля да не се възприема лично( една от най-добрите ми приятелки е туркиня,обожавам Истанбул и курортите им),но 😂
Познавам туркини,които са толкова притворни,не мож разбереш играят ли и кога,с години не мож им схвана истинската същност. Вродено им е  да правят номера така,че винаги да излизат сухи от водата. Въртят си мъжете както си искат и държат здраво юзди на деца и внуци.Не работят цял живот,но образно казано в лявата част на сЮтЮена е пълно със злато,в дясната с пари 😂
Евала им правя.Дениз ми прилича на тях,голяма хитруша е по начало,а Сираков я е доошлайфал.

# 305
Може би на мен само не ми допада Гюрга Пендурова.
Отблизо, като е снима камерата има как така по деликатно да го кажа : неприятен нос и месеста уста.
Не ми допадат и тези Ц.. черти
Нито ми е секси, нито женствена
За красива, каквато непрекъснато шуми , че е :
може Би на пазара за Булки в Стара Загора.

Благодаря ти, че обобщи и моето мнение за таз мома видна.

# 306
И за мен в лице не е моят тип жена Гергана, но се вгледах и мисля, че я гримират зле в предаването, да ви кажа:thinking:.. в инстаграм с друг грим изглежда екзотична и интересна, а в предаването я правят да изглежда турбо фолк - обичайното къдрене на косата, светло, даже бяло във вътрешния ъгъл на окото, cъщото и под веждата, тъмно във външния, типично розово на устните, ретро тънки вежди... просто цялостно ретро грим, който си свързваме в главите с определен тип недотам умни жени. Hands Thumbsdown Докато с един едноцветен грим в златисто изглежда наистина интересно, загадъчно дори бих казала... А на клипчето с ужасния туърк пак се вижда - тъмно във външния ъгъл на окото, неподчертани вежди и с полуотворена уста, еми, няма да изглежда като учен от Бан Satisfied

# 307
Е, в ИГ са филтри, едно- друго...
На ИГ снимки хич не хващам вяра аз!

# 308
Не знам колко вас следват и харесват Котарака Румен, но споделям по-долу един анализ на неговия подчинен Златин за Ергенът.

# 309
Може да изглежда и елегантна Гергана, по-светлата коса ѝ отива
Скрит текст:

Тук не прилича на себе си, от сега, но е 100 пъти по-добре
Скрит текст:

Ама то си му иде отвътре, да се държи и да изглежда вулгарно!...
Скрит текст:

В долната устна не трябва да боде повече пълнители, че виси като на ония от Африка с чинийките в устите.
Не знам колко вас следват и харесват Котарака Румен, но споделям по-долу един анализ на неговия подчинен Златин за Ергенът.
Ахахахаха "ултимативната разпоретина" познахте ли коя е? 😂😂😂
Ох, ще се спукам от смях, Снешка е велика, няма друг такъв "изчерпателем и точем аналис на сетоацията ф Ергенат". Търкалям се! 🤣🤣🤣🤣🤣

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 11:49 от Анонимен

# 310

Не го следвам, но съм попадала на него и се спуквам от смях всеки път. Този път също се пукнах от смях, таман 6 пъти. Не ме питайте що точно шеС, налЕ...

Румчо е върхът Joy

Ето извадка
че на него косата мо се исправя, когато ги види сичките накуп и затова мо се налага да си слага гел човекат. да не мо штръква косата, разбирате ле, преячели на шефа!!1

# 311
И днеска к'во? Всичките спали-недоспали? Пийнете по едно кафе. Coffee Coffee Coffee  Тета тук се опитва да ни подхлъзва, ама щеше да е с още по-голяма усмивка, ако наистина се беше събудила 6 пъти Stuck Out Tongue Winking Eye. Есме и Ксана, дано сте се будили по хубави причини Wink. Прокси какви ги върши и ти по бухалското време Thinking Simple Smile?
Относно Благиния рожден ден - много женско това парти бееееее! Две сапарета само женоря. И на "послето" в "рак-така-та-та-ка" пак само жени. Добре, че има мъже сред персонала за цвят. Всичките тия мацки - уж много вървежни - мъже йок. Няма лошо в женските партита, но дано са им такива от време на време, а не да са им практиката. Мъжете само за спонсори и за задоволяване на физически нужди. Толкова!
На Марта аутфита не ме изненадва. А и на нея си и пасва на цялостната персона.
Деница е станала по-кифльоч от кифлите. Или ни е заблуждавала със сдържана и мислеща "леличност", или санаториумките са я оправили набързо след излизането.
Останалите от формата там бяха Питонова, Дениз, Ниа- Косара, Карина.

....а Сираков я е доошлайфал.

И ся к'во ще правим без Сираков е въпросът. Кой ще ги ошлайфа? Или само "Благовести" ще ни се навират в очите отвякъде?

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 11:44 от geri1919

# 312
Минавам само да ви информирам, че на Сашка колата същи е с десен волан. Заключенията ще си ги правите вие 😃😃😃

# 313
Колите не са с десен волан, а просто като снимат със селфи камерата образа изглежда наобратно.

# 314
Колите не са с десен волан...
Опитах се да им кажа още на Виктор за колата, ама те навият ли си нещо на пръста... 😂

Общи условия

Активация на акаунт