🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 771
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 285
https://www.vbox7.com/play:d09c0d09d1 вижте. Излагацията на Дениз в Черешката на торта.

И къде е излагацията? Дениз общува дружелюбно, държи се възпитано и като цяло ми харесва поведението и в общество.
Светлана Гущерова изглежда като напомпана силиконова кукла в лицето, но седнала и тя акъл да дава колко голяма подготовка правели на момичета плеймейтки преди конкурс, учели ги на етикет, бля бля.. Като не са те научили вкъщи, много има да се правиш на важна, че си ходила на подобно обучение.
Конкурсът западнал един вид след нейното участие.
Чак забравих какво трябваше да гледам, Светлана ми обсеби цялото внимание.
Наско Месечков тук още без пришитите лимби на челото и той.

пп. хич не харесвах Дениз в началото, пък то почна да става  по библейския принцип  - последните ще бъдат първи.

# 286
Изглежда твърде обикновена за плеймейт. Без гърди, без интервенции по лицето, твърде слаба, с обикновен грим, направо се чудя как може да в плеймет? Поздравявам я, че се е запазила естествена, но честно казано, незнам това до колко й помага в тези среди.

# 287
Добрутро...начи тая нощ 6 пъти... се будих Rolling Eyes
Много ве Satisfied

Не виждам нищо от линковете към ИГ, щот нямам ИГ..

# 288
  • Terra incognita
Това са професионални снимки= на професионално обработване. Ползват се платени програми за обработка на снимката. Никой фотограф няма да то даде сурови кадри, най- малкото ще "пипне" баланса на бялото, контраста, ще ти изглади кожата и т.н.
Тук Гергана изобщо не прилича на себе си, лично мнение.
Нямам идея доколко са обработвани снимки, доколко се дължи на добрия фотограф или просто на уловения момент, но на тези снимки Герана много ми харесва. Малко жално гледа, но е в пъти по-добре от обичайната пошлост, която излъчва.
Скрит текст:

# 289
📸Ето малко инстаграмски компромати:📸

Марта вече осребрява участието си:
Скрит текст:

Виктор с детелината от Деница (но не я следва в Инстаграм 🤔):
Скрит текст:

От рождения ден на Блага:
Скрит текст:

Ния-Косара без грим:
Скрит текст:

# 290
Александра, ако не се лъжа, е качила снимка в ИГ от същото козметично студио със същите тагове. Явно има договор за реклама с продукцията.

# 291
Ния-Косара без грим или с лек такъв изглежда в пъти по-добре, отколкото солидно гримирана. И го казвам като човек, който обича да се гримира и то стабилно (по представите на повечето хора). Опитва се да се прави на вамп жена, но грам не й отива. Естествената визия е нейното - и като грим, и като дрехи.

# 292
Александра рекламиране същите процедури вчера.
Ето ви още един компромат от вчера. Марта на РД на Блага. Пътьом се е отбила след фитнеса, явно.

# 293
Е това до нея трябва да е Блага ли? Иди я познай 😏

# 294
Добро утро дами,

На тази снимка с черното сатенено комплекче и с плитки помислих, че е Уензди Адамс / дъщерята на Мортиша/
1  към 1

# 295
Гергана , ако беше със затворена уста на снимките , щяха да са чудесни … но тези зъби за пореден път носят друго излъчване .
Като черти е хубава , ако поведението и не беше така пошло …

Марта чудесно е вързала аутфит и обстановка …

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 13:15 от *Мери*

# 296
Отвратителни са с тия нацупени джуки жени на по 30 лазарника. Нищо чудно, че са сами. Сигурно са много вървежни в своите очи, но в моите … утайка.

# 297
  • SF
Добрутро...начи тая нощ 6 пъти... се будих Rolling Eyes
Много ве Satisfied

И аз. И последният беше в 7 без 15 и така всичко със съня ми приключи. Напоследък съм като пренавита пружина.

От момичетата най-много като външност ми допада Карина.
След нея е Марта, но с Марта нещата нещо се разбичкаха. Съветниците в предаването са разговаряли с Виктор относно липсата на интерес у Марта.
Аз и в Карина не виждам интерес.
При Гергана ми се струва, че е суета. Тя иска с рекламна цел да спечели предаването, да стане известна, да се увърти в славата, пък какво ще стане с връзката й с Виктор... каквото стане. Важното е да бие Венетка, Блатовеста и да им го отмъкне под носа.

# 298
Ния - Косара ми е обикновена - с грим или без, все тая. Обикновена и като поведение, изказ. Гергана тяло и лице има, хваща окото, но глезла и евтина, това на непознат да му се хвърляш на врата и да го целуваш, пък после да се цупиш и нервираш, че не ти отвръща със същото, при все че има и други женоря, които си чакат минутките внимание.
Блага , ако я видя на улицата, дори няма да я забележа и не бих се вгледала в лицето ѝ.
Искат или не, разни фирми ще ги потърсят за реклами и гивъуеи, от *Един за друг*някои участници все още инфлуенсърстват и осребряват.
Сашето да ѝ дадат да рекламира медикаменти на билкова основа, нещо от сорта на Ремотив, също и нещо за смекчаване на мъжкото излъчване - ако въобще има такъв препарат Simple Smile (шегувам се)

Що така се подхлъзнах да очаквам в предаване като Ергенът да видя нещо стойностно и красиво като жени .....Не видях. Чак и Ергену вече не харесвам, в лице изглежда по-стар от мен.

# 299
Satisfied
Цитат
При Гергана ми се струва, че е суета. Тя иска с рекламна цел да спечели предаването, да стане известна, да се увърти в славата, пък какво ще стане с връзката й с Виктор... каквото стане. Важното е да бие Венетка, Блатовеста и да им го отмъкне под носа.

Според мен в нейната главица нещата са опростени до - аз съм хубава и той е хубав и просто ще сме най-хубавата двойка Relaxed Satisfied

между другото, тесен ханш е белег на мъжка фигура, не за женствено тяло Stuck Out Tongue Closed Eyes не зная дали нейният е такъв, аз също намирам фигурата й за красива, само казвам. Но ако са й правени гърдите, съм честно казано очарована, че толкова... семпло момиче не се е изкушило за двойно Д чашка, нямаше да е нейното. Устните също са направени много добре, имах колежка с точно такива естествени, а при това сложено количество обикновено изглеждат доста зле, като при Габриела   

и аз се събудих поне 4 пъти нощес, странно Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 09:42 от Ksana

Общи условия

Активация на акаунт