🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 747
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 270
Само тая снимка ми е достатъчна, да не мисля повече нищо добро за Александра, каквото ще тяло да има или каквито и плюсове да извади от ръкавите още
https://www.instagram.com/p/B8B7UfcpfLt/

# 271
  • Terra incognita
Предлагам да сватосаме този и Зорето. Не знам дали е семеен, ама ще го разведем.

# 272
Женен и още как, изтърва го ЗоритУ, иначе е точно в нейната ниша. А и при Цитиридис обясняваше как харесва мъже като Скалата - е Юлчо не е така нацепен, но е висок и плешив.

# 273
  • Берлин
Хора, бъдете мили към нас, които сме извън Бг. Слагайте по две думи кой кой е. Сега този плешивият не знам за какво се бори 🤷♀

# 274
Дениз си прави реклама с въпросните клипчета, но си е пълна к-ва. Не ми пречи липсата на гърди, но това вулгарно само опипване е грозно.

# 275
  • Terra incognita
И аз не живея в България, но на снимката има таг. Един бърз рисърч на името и готово. Но аз имах бегла представа кой е, гуру на тема личностно израстване и тем подобни щуротии ала "ритуал за пари".

# 276
Юли Тонкин - напиши му името в Гугъл и ще разбереш кой е и какъв е.

Аз съм проклетница - за мен от всички жени, влезли в това шоу, включвам и вече напусналите, в лице нито една не ми е красавица, нито със, нито без подобренията. Венета на тия години така си е наблъскала скулите, че на 40 ще прилича на Стоянка Мутафова (светла ѝ памет!)! Всъщност, въобще не ме интересува какво са си и ще си причинят, това е просто частното ми мнение за тях по моите лични критерии. В тяло - Гергана има най-хубаво стегнато, спортно, но женствено тяло с тесен ханш и хубави крака пак по моите критерии. Дано съумее да го съхрани и да изчисти пошлостта от визията, и поведението си, само може да спечели от това.

# 277
Нямам идея доколко са обработвани снимки, доколко се дължи на добрия фотограф или просто на уловения момент, но на тези снимки Герана много ми харесва. Малко жално гледа, но е в пъти по-добре от обичайната пошлост, която излъчва.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 00:03 от geri1919

# 278
Тя е млада, няма какво толкова да ѝ се обработва, устните ѝ тук не са напълнени, иначе май имаше прилична кожа, не е на бабуни като доста от другите. Обаче да сложи едни брекети, че има какво да се желае. На тези снимки има значително по-фино излъчване, сега е придобила вулгарен вид, вкупом с поведението...
Без грим е неузнаваема и тя...
https://www.instagram.com/p/CPsFoPwnoN5/

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 00:05 от Анонимен

# 279
  • София
За мен Марта е красива, а и държи поведение. Венета е сладка, Гергана е секси. Другите като визия не ми изпъкват особено. Капитонова не е лоша, ама нещо в нея грознее, не знам дали във физиката или заради излъчването.

# 280
На тези снимки Гергана има супер селско излъчване, само като ги погледнеш и крещят селооо. Сега изглежда много по-добре, но това между ушите, все си е хралупа. Виктор е хлътнал по Марта, но усеща, че тя не го харесва.

# 281
Без грим изглежда като семейството на Блага.

# 282
  • Sunshine state
Мине се, не мине и идва някой да ни каже колко сме злобни. Еми да, завиждам на Дениз, яд ме е, че е толкова надарена и освободена. Умирам си от злоба, че не спя с дядовци за пари и си тъпча сутиена с вълнени чорапи. Къде съм аз, къде е тя, ехее..🤣
Ей на и светлият пример в лицето на приятеля на Гаргамела, к'ва цица е отпрал, машалла:

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 01:01 от Pupitka

# 283
https://www.vbox7.com/play:d09c0d09d1 вижте. Излагацията на Дениз в Черешката на торта.

# 284
Драги ми смехурко, бързам да Ти пиша:

Блажка си празнува БДей и на Стори в ИГ е сложила  кои моми е поканила.
Обаче не мога да видя Саши
Явно не са останали приятелки...

Общи условия

Активация на акаунт