🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 753
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 255
  • Terra incognita
Лелята Сашка има в пъти по- добро тяло от девойчето Хайрула. Може само да си мечтае така да изглежда на тези години.

# 256
При Карина хубост не виждам. В тяло си е ок, но в лице...

Дениз с грим е хубавица.
Гергана за мен е най - хубава. Капитонова като се нагласи и тя е хубавка, Алекс също, Марта.

# 257
И на мен Гергана ми е много красива, като се абстрахирам изцяло от персоната ѝ. Много женствена фигура, личи се и че работи за нея, изправена и ходи наперена. За сравнение Деница, която също тренира, е една смачкана и приведена.

# 258
Гергана си има едно малко прибрано Б, ако съдим по снимката на плажа.Rolling Eyes Но след коментарите в темата наистина не остава никакво съмнение, че жени си правят операции заради други жени... пъпки, вицове, подрастващи, въображение, сорри, мацки, но е много... неприятно поведение... Не е много по-различно от подиграването към някой, че е кривоглед, и в двата случая не е виновен и не зависи от него, но защо ли едното е приемливо... явно за някои жени им е повод за гордост, че са се родили с по-естетично разпределена мас от други. Hands Clap 
Не е заради видеото, предполагам, че някой така ще се оправдае - че ако не ги "мачкаше", никой нямаше да коментира. Напук пък ще кажа браво на Дениз, че дръзва да е секси нищо че явно не и се полага с тези "пъпки". Следващия път някоя такава направо да се ориентира за счетоводител, учителка, данъчен експерт, друго от нея няма да стане - пък за женственост въобще да не си отваря устата Hands Thumbsdown Hands Thumbsdown Hands V

# 259
Не знам , всеки с вкуса си . Джуки, ци*ци , дупари , мигли са ми омръзнали , като покривки и посуда на цветенца и бродерийки .Почитателка съм на азиатската естетика , може би за това  За мен Дениз има най-европейски вид от присъстващите там и дори без грим ми харесва повече от Гергана . Тя и Марта имат студена красота, докато Блага и Виктория сладникава и миловидна. Венета и Гергана - имат доста данни и не са лоши, но нещо в самото им излъчване куца - по скоро са си направили безвкусни ъпдейти да го наречем

# 260
Видяхте ли на сторито на Виктор има една момиченце, което майка му го пита как каква Виктор? И то детето, разбира се, каза запазената реплика, но онова "Много мило" мога да го слушам на loop половин ден.  Heart Eyes

# 261
Ми не е лошо видеото, не ми е пошло, добре е, секси, има хубаво тяло и е добре снимано. Иначе тази не я харесвам в предаването като поведение, но видеото е добре, според мен.

# 262
Гергана си има едно малко прибрано Б, ако съдим по снимката на плажа.Rolling Eyes Но след коментарите в темата наистина не остава никакво съмнение, че жени си правят операции заради други жени... пъпки, вицове, подрастващи, въображение, сорри, мацки, но е много... неприятно поведение... Не е много по-различно от подиграването към някой, че е кривоглед, и в двата случая не е виновен и не зависи от него, но защо ли едното е приемливо... явно за някои жени им е повод за гордост, че са се родили с по-естетично разпределена мас от други. Hands Clap 
Не е заради видеото, предполагам, че някой така ще се оправдае - че ако не ги "мачкаше", никой нямаше да коментира. Напук пък ще кажа браво на Дениз, че дръзва да е секси нищо че явно не и се полага с тези "пъпки". Следващия път някоя такава направо да се ориентира за счетоводител, учителка, данъчен експерт, друго от нея няма да стане - пък за женственост въобще да не си отваря устата Hands Thumbsdown Hands Thumbsdown Hands V

Кое й е прибрано, не разбрах?

# 263
Гергана е с направени гърди и устни. Каза ми го приятел, който е ходил с нея преди години.
За мен също е най-хубавата, но е супер елементарно парче.

# 264
  • София
О, аз в шегите тук злоба не влагам, но това защото не ми е присъщо. Въпросните дами се показаха достатъчно груби към други жени, та да има какво да ги жаля.

# 265
Може би на мен само не ми допада Гюрга Пендурова.
Отблизо, като е снима камерата има как така по деликатно да го кажа : неприятен нос и месеста уста.
Не ми допадат и тези Ц.. черти
Нито ми е секси, нито женствена
За красива, каквато непрекъснато шуми , че е :
може Би на пазара за Булки в Стара Загора.

# 266
В моите очи, най-хубава в лице, с най-правилни черти е Венета /не знам дали има някакви интервенции/

# 267
  • Terra incognita
Има, разбира се. Минимум устни, скули и вежди.
В моите очи, най-хубава в лице, с най-правилни черти е Венета /не знам дали има някакви интервенции/

# 268
  • София
Венетка е сладурана, но според мен е пълнила устните. Все пак се е спряла сравнително навреме, на нейната муцунка стоят добре. Но и с естествени мисля щеше да си е добре.

# 269
Аз в първия ден можех да коментирам външен вид. В момента ми се натрапва само характера им и вече всичко е пречупено през тази призма. Съответно никоя почти не ми допада особено.

Общи условия

Активация на акаунт