🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 759
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 315
Оф, да бе! 😂😂😂

Колите не са с десен волан...
Опитах се да им кажа още на Виктор за колата, ама те навият ли си нещо на пръста... 😂

# 316
И ся к'во ще правим без Сираков е въпросът. Кой ще ги ошлайфа? Или само "Благовести" ще ни се навират в очите отвякъде?

Малък Тошко! Joy

# 317
  • София
Герито изглежда сладка със светлата коса, ама на нейните черти, определено тъмното стои по-добре. С черна коса изглежда като знойна латино дива, със светлата е доста по-обикновена. За сексапил определено трябва да заложи на тъмно, а тя видно държи на сексапила.

# 318
Малък Тошко не изглежда толкова отдаден на обучаването.
Но тронът на "обучител" е празен, та по-добре някой да се заеме със задачата, че не е много лесна.

# 319
С черна коса и тия букли, Гергана е като тия от клипа на JLo
https://m.youtube.com/watch?v=GSLSwwkLRW0

# 320
  • София
Цитиридис пита Теодора: "Какво би татуирала на Александра?"
Отговор: "Не бих я докоснала даже." Smiley

Доста разумна ми се видя, лицето ѝ изглеждаше по-добре, но беше супер кратко интервюто.
За ергена каза, че не са имали възможност да се опознаят, но тя не е тип спортен човек и от сутринта за мисли за тренировки, а мисли за нощни купони, та вижда разминаване в мераците им.
За Елвира каза, че е много мила и добра, но тя лично не може да си представи как е девствена на 24 - не твърди, че Елвира лъже, а просто тя е друг тип човек - вярва на това, което вижда.

# 321
И какво, Елвира трябва да мине на гинекологичен преглед при Теодора, за да види тя с очите си и тогава да ѝ повярва? 😂

# 322
Явно освен стоматолог, диджей и татуист, иска да добави и гинеколог към CV.

# 323
  • Мюнхен
Колите не са с десен волан, а просто като снимат със селфи камерата образа изглежда наобратно.

Ама на Александра снимката не беше селфи, тя снимаше пътя и волан пред нея нямаше. А за Дениз - какво сте я подхванали, че е с малък бюст, може пък да не иска да се реже момичето. Силиконът не е one and done нещо, много от имплантите имат живот 8-10 години, съответно ще трябва пак да ляга под ножа...еми, гадничко си е Neutral Face

# 324
И какво, Елвира трябва да мине на гинекологичен преглед при Теодора, за да види тя с очите си и тогава да ѝ повярва? 😂

🤣🤣🤣
Аз го разбрах, че Елвира е кон с капаци, наивна. 😅

# 325
Нене, каза че не вярва тя докато не види с очите си, баш си каза, че не ѝ вярва, че е девствена.

# 326
  • София
А за Дениз - какво сте я подхванали, че е с малък бюст, може пък да не иска да се реже момичето. Силиконът не е one and done нещо, много от имплантите имат живот 8-10 години, съответно ще трябва пак да ляга под ножа...еми, гадничко си е Neutral Face

О, аз не съм фен на изкуствените гърди, а малките могат да са доста естетични. Дениз като цяло има фина структура и такъв бюст й пасва идеално. Определено не мисля, че трябва да си натъпче бюста.

# 327
  • Варна
Теодора, спри да ходиш по интервюта и ако някъде те засече камера, само мълчи, иначе се излагаш, много.

# 328
https://youtu.be/uTVq7XaMvv8 подкаст с участието на ергенът. Сега ми излезе. Приятно гледане.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 13:13 от dudanceto

# 329
Александра 2013
Скрит текст:
Александра LinkedIn профилна снимка
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт