🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 653
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 465
Дайте го тоя онлифенс да го видим

# 466
Тете записвам сЪ на курс про теб веднага.Виж как повярвах за сигурен спойлер,а то претоплена манджа 🤣

# 467
Все си мислих, че книгата на мис Селска Чест е някаква тъпа шега. А то било истина. ОМГ!

# 468
Някои стигнахА и по- далеч. Издадоха книга! Ко мислите виЙ, ейй....
Много се принизява този факт.Satisfied
Девицата не издаде книга. Тя сбъдна мечта. Гледайте колко извисено нещо се случи, а!
Отделен е въпросът защо никой не хване да ѝ каже истината за писанията ѝ. Да и даде някаква реална оценка.
Цялото упражнение е - аз си ги принтанах моите неща в първия принт център, събрах две, три заблудени около мен на някакво представяне (или аз съм заблудената, че са дошли заради мен, а не за да си пуснат стори и да раздухват някаква популярност) - сбъднах си мечтата.

Пак да повдигна въпроса авторката защо от "Скандалната девица", стигна до "Вярвам в мечти" като заглавие? Да не ѝ е неприятно вече да се тагва като девица?

# 469
Утре пак ще има екшън,сега четох

# 470
Хубаво инфо! Тази седмица се отърваваме от две девойки!
И нещо различно този път - общ обяд след групова среща. Не е лошо.

# 471
След предаването Елвира може би не е вече девица, изпълнила си е предназначението.
Интересно ми е дали се е вдигнала тарифата на Блага след излъчването на епизода с гащите й в Харема.

# 472
Тете записвам сЪ на курс про теб веднага.Виж как повярвах за сигурен спойлер,а то претоплена манджа 🤣

Първият урок е безплатен, щот съм мека Тета Joy
#1 " Не вярвай на никого, даже и на себе си" ...сИгиз тогИз може да вярваш само на Мене , ма малкУ ...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 473
Попаднах на тази снимка
Скрит текст:
и се чудя това от утре вечер ли е кадър - ако да, то се вижда Александра /синята рокля, в края/ и как само тя държи вече роза.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 18:14 от 635080

# 474
  • Sofia
Другите рози са на масичката.

# 475
Попаднах на тази снимка и се чудя това от утре вечер ли е кадър - ако да, то се вижда Александра /синята рокля, в края/ и как само тя държи вече роза.
И трябваше да ни го кажеш??? Rage

# 476
Александра е на курс. 😁 Прихванала е от Зори Джи! 😂 Стюардеса ли ще става?

# 477
Все се обучават, пък все не им личи че са нещо пълни и пращящи от знания....

# 478
Браво на Сашка, ако е решила да става сервитьорка в небето!
Има прогрес - от любов по магистралата до романтика из въздушните коридори.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 18:19 от Аня

# 479
Вижте във фейсбук последния статус и ще разберете кой е поканен и кой има пръстен

Общи условия

Активация на акаунт