🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 306
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 645
Хора, Вие тичате ли на плажа с 10 см сабо ?

Абе тези ерегенки екстрасенки ли са ? Сънуват ли разни неща... Всяка втора с тази фраза..

Саши по бански е топ... хареса ми какво тяло Ни показа

# 646
Хаха Сашка как придърпва роклЕто. То пози, то кикот.
Другите ще се пукнат от яд, само Марта се кефи на почивчицата, тамън няма нужда и да прави фасони на завалията, лежи си, гледа си живота. Евала. Освен това тя вече има почти отгледано дете. Много е хубаво да си млад с големи деца (и аз съм така, даже малко по-напред от нея) - свободен си, а не те притиска биологичния часовник.

Радвам се, че има хора, които ходят на дискотека с 20 години по-млади, но на мен с наборите на децата не ми е интересно.

# 647
  • София
Людмила на повечето синхрони се чеше по главата. Много нечистоплътно изглежда.

# 648
Виктор е далеч по-симпатичен без гелосаният перчем, с по-небрежна прическа. Доста по-свеж

# 649
И аз не очаквах, но е супер,  че избра Сашка. Някак си много си отиват двамата. Единственото, което не ми харесва в нея е, че и е много рядка косата.

# 650
Репликите на Сашка са по-малко от тези на Ергена. Уау, страхотно, уау,уау, йей.
И тая детинщина със съкровището...Стъпка надолу е засега, чакам скандала с момите.

# 651
  • гр.София
Леле,леле,леле... И накрая ще стане леле- мале Grinning.  (Сашка само това повтаря)
Ох,голяма лигла ми е.

# 652
Скука и сценарий съшит с бели конци 🙄

# 653
Ужасен поп-фолк клип е тази “срещичка”. Комични са.

# 654
"Между камък и скала", олеле, отиде месеца в обръщане на камъни.😂😂😂

# 655
Професионален гребец… бил в национален отбор, а нарича  падъл борда… сърф…

# 656
Калта от пръстите на Сашка мистериозно изчезна когато прегърна Викито с подаръка. Брей.... Алтънбаш са си цифра! Как им се откъсна от сърцето на продуцентити, цъ цъ цъ!

# 657
На мен ми харесва срещата. Забавляват се. Много секЦ има във въздуха бе...дали е заради оушъна, м....

# 658
Калта от пръстите на Сашка мистериозно изчезна когато прегърна Викито с подаръка. Брей.... Алтънбаш са си цифра! Как им се откъсна от сърцето на продуцентити, цъ цъ цъ!

Еееее, реклама!

# 659
Има грънци! НикакОв секЦ не видох аС, Тето.

Общи условия

Активация на акаунт