🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 321
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 630
Всичките са пъпчасали 😱 Ужас

# 631
  • София
Сашка колко е изкуствена, чак водичка пи 🤔
Людмила е ужасно грозна и то не външно, но някаква адска злоба разкривява лицето й. Като започна да си пипи косата все едно имаше въшки

# 632
Пак турил гел Витко, прияЧелки мои...Joy

# 633
На Александра роклята като я духне вятъра и показва повече от необходимото, а онзи ден се жалваше .

# 634
Дениз май наистина ще я гонят. Фокусираха се върху нея в началото, а не е на среща.

# 635
Мислех, че само при ромите на 35 те пишат бабишкера и те отписват от живота , но май вместо ние тях, те нас са социализирали Sweat Smile

А и защо да робуваме на стереотипи? Животът е кратък. Един ден всички ще умрем и никой няма да ни даде медал за това, че след Х години не сме ходили на дискотека наравно с 20 години по-млади жени.

# 636
Смея да отбележа,че с тази рокля "свещените" подробности на Сашка се видяха много повече отколкото като и развързаха горнището-хахаххахах А сега що не крещи Simple Smile))))

# 637
  • София
Толкова гел в косата на Виторио, че и ураганен вятър и вода не могат да я поместят

# 638
Е, и сега и аз пия вода, когато се очаква да кажа нещо а пък аз не знам.
Кефя се на срещата.
Рускинята и Дениз наистина наистина са зле когато злобата е изписана на лицето...

# 639
Чисто визуално си подхождат, но на този етап ми се струва, че сценаристите са измислили тази втора среща, за да подстрекават омразата към нея.

# 640
  • Варна
Сашка и Виктор излязоха от водата напълно сухи, бански, косата на Сашка беше напълно суха 😂

# 641
Сашка и Виктор излязоха от водата напълно сухи, бански, косата на Сашка беше напълно суха 😂

В океана е така. Той не мокри.. кат морето
Satisfied

# 642
Бе къде ги пратиха по тия чукари с тия джапанки. Ще се сурнат надолу и ще се контузи Викчо.

# 643
Виктор като не е гелосан изглежда по-млад.

# 644
  • София
Чехлите/джапанките им са безумни 😐😐😐

Общи условия

Активация на акаунт