🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 325
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 615
И аз щЪ осведомя пък..довечера има "Ергенът"... Joy

# 616
И аз щЪ осведомя пък..довечера има "Ергенът"... Joy
Ето това е новина Grinning Само дано не ни го прекъснат пак, че ще видят как бг-мама може да шамари истински Grinning

# 617
Марта всяка вечер е на дискотека и танцува яко и  май е голяма купонджийка. Живее си на макс, хич не й пука за Ергена! 😜

# 618
То на Марта никога не и е пукало за ергена. Нека си поживее жената, ама… малко тъжна картинка, ненаживяла се лелка… ами да, лелка е, нищо че изглежда добре. То и аз изглеждам, ама да се наредя в дискотеката с 20 години по-малки от мен ми е тъпо.

# 619
Марта всяка вечер е на дискотека и танцува яко и  май е голяма купонджийка. Живее си на макс, хич не й пука за Ергена! 😜
На това му викахме някога "Ненаигрáло се, нанаскачáло се!" Satisfied И аз бях като Марта едно време... Relaxed Мм гледаше децата, всъщност спяха си заедно, аз с приятелки на дискотека до сутринта...

# 620
Попадна ми една статийка за участничка, която явно не печели, но не става ясно кога я гонят или дали е фейк.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 19:44 от Лиси

# 621
Здравейте на всички съфорумци. Ровейки си във фейса попаднах на статия на Карбовски за Виктор, който се е регистрирал на Борсата по труда

https://vtorifront.bg/article/ergent-viktor-iska-socialni-pomosc … c-0qFjB5yWt31o1VY

Егати махленската статия.

Първо, изобщо не смятам, че е получил хонорар от телевизията, камо ли огромен такъв. Второ, всеки съкратен човек има право да се регистрира на борсата! Нали затова е плащал данъци?! Това е обезщетение, не помощ за бедни.

# 622
Тук в България това, че си известен не означава, че си богат. 1100лв. на месец си е сума, в правото си е да я вземе

# 623
Наистина в Дружба бюро по труда няма. А иначе излиза, че Витко ми е комшия, веднага след шоуто излизам да го пресрещам случайно из Дружба❣️

# 624
Значи е нормално да ти вземат 15 г . / колкото и да са, примерно / процент за фонд безработица от заплатата и ти ги даваш, не те питат искаш ли?
А когато ти се наложи да се регистрираш в БТ, някой се смее, че '' използваш '' държавни пари.
Моля, погледнете си добре фишовете и тогава коментирайте.
Това е право на всеки един гражданин, който се е осигурявал да се възползва от тази услуга, защото през годинити ТИ СИ ГО Платил това!!! И имаш право.
Моля не се смейте и подигравайте на Естествени Законни Права и Задължения !

# 625
Защо изобщо го коментирате това. Тъкмо говорихме за оная гнусна статия, тая е същата, само че друг аспект от живота на човека засяга.  Идиоти пишат глупости всеки ден.

# 626
  • Terra incognita
Дай Боже всекиму такива лелки Kissing Face
То на Марта никога не и е пукало за ергена. Нека си поживее жената, ама… малко тъжна картинка, ненаживяла се лелка… ами да, лелка е, нищо че изглежда добре. То и аз изглеждам, ама да се наредя в дискотеката с 20 години по-малки от мен ми е тъпо.

# 627
Мислех, че само при ромите на 35 те пишат бабишкера и те отписват от живота , но май вместо ние тях, те нас са социализирали Sweat Smile

# 628
Опа....почнало ве...отървах началото....
Нещо клюкарстват...кат нас  малко Joy

# 629
Срещата отново ще е при любимият океан на Александра.😍

Общи условия

Активация на акаунт