..... коментирВам наизуст......

). Не смятам за успешно това, че изпадна в истерия и неистови крясъци. Когато на човек не му достигат аргументи и вътрешна сила започва да се опитва да надвика опонента с цел да го обори. Много е важно да запазиш самообладание. Печелившо щеше да е, ако с две изречения казани с нормален тон ги накара да млъкнат и съжаляват, че изобщо се занимават с нея. А с махленските си викове само ги накара да ѝ се подиграват, и после тя рева в някой ъгъл.Показа доста слаба психика.
Между "Убий глупака с мълчание" и напълно абнормалната, скандалджийска, лабилна реакция на Александра има разлика от земята до небето. Напълно се изложи и си плю на всякакви претенции за дама, позитивизъм и какви ли още не глупости каквито в момента плещи нонстоп в сторис. А я харесвах в началото 

А че е пряка конфронтация - от милионите начини тя избра най-тъпия
С мен в училище много са се заяждали заради неща, които не зависят от мен (височина и цвят на очите), еми, много бързо разбрах, че изтърващият си нервите винаги е смешен, ама винаги... не знам, явно с цел защита на самочувствието се разправят тези врели-некипели за конфронтацията и неоставането длъжен, но е много далеч от истината
Но гледам да покрия поне 80-90 % от изписаното.
Доста от пишещите тук покриват моите мнения, за това няма да ги пиша