🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 361
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 540
И аз не го гледам Joy
..... коментирВам наизуст......

# 541
Ама то има ли някой, който го гледа?!?

# 542
Кое?? За какво говорите?!?

Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 543
Скрит текст:

на Виктор мечтата е да се снима във филм,...
Виктор отдавна се е снимал във филм.

Като статист към КЦ Бояна? Заедно с братята си?
Не знам дали е заедно с братята му.
Добре че има кой да мисли, та Сиромахов да има какво да списва и да се подиграва.

# 544
Напомни ми на любимото "Не съм от тях, как' Сийке" на Чудомир. Според мен никой след вече 6 пълни теми не гледа предаването. На нас звездите ни го говорят.

# 545
Реакцията на Сашка към провокацията на двете простакеси беше най-добрия стратегически ход. Аз се сиандализирах, защото не обичам хората да се предтсвят като жертви. Ако си наистина афектиран (а те вътре се палят лесно), предпочитам директната конфронтация. Иначе Сашка си е тегавичък човек, ама тя затова е вътре. Преигра със сценката “клетата аз”, ама Витя май не го видя така. Well played, Саше!

# 546
Не мога да си представя, че някой смята поведението на Александра в скандала за печелившо и успяла да ги "размята"(нищо лично Simple Smile). Не смятам за успешно това, че изпадна в истерия и неистови крясъци. Когато на човек не му достигат аргументи и вътрешна сила започва да се опитва да надвика опонента с цел да го обори. Много е важно да запазиш самообладание. Печелившо щеше да е, ако с две изречения казани с нормален тон ги накара да млъкнат и съжаляват, че изобщо се занимават с нея. А с махленските си викове само ги накара да ѝ се подиграват, и после тя рева в някой ъгъл.Показа доста слаба психика.

Hands Plus1 Hands Plus1 Hands Plus1 Между "Убий глупака с мълчание" и напълно абнормалната, скандалджийска, лабилна реакция на Александра има разлика от земята до небето. Напълно се изложи и си плю на всякакви претенции за дама, позитивизъм и какви ли още не глупости каквито в момента плещи нонстоп в сторис. А я харесвах в началото Rolling Eyes

Цитат
браво Алекс, само така, няма да им оставаш длъжна.

че тя им остана длъжна, защото те останаха отгоре на ситуацията, запазиха присъствие на духа и и се смяха на лабилността Rolling Eyes

Цитат
А с махленските си викове само ги накара да ѝ се подиграват,
Hands Plus1
Опонентите и всъщност бяха "нормални" тоест предвидими и беше доста видно дори за обикновен човек как да ги накара да млъкнат, но психоложката не се сети... не със селско надвикване, те я гледаха с насмешка и позволиха да бъдат прекъсвани точно защото знаят как изглежда отстрани. Явно има и викащи в темата... такива хора забелязала съм погрешно смятат, че са победили просто защото отсрещната страна млъква, а всъщност хората просто вдигат ръце и я/ви оставят да се излага/излагате Rolling Eyes А че е пряка конфронтация - от милионите начини тя избра най-тъпия Satisfied С мен в училище много са се заяждали заради неща, които не зависят от мен (височина и цвят на очите), еми, много бързо разбрах, че изтърващият си нервите винаги е смешен, ама винаги... не знам, явно с цел защита на самочувствието се разправят тези врели-некипели за конфронтацията и неоставането длъжен, но е много далеч от истината Innocent

# 547
Отговор нали е била печеливша реакцията на Сашка ще е срещата довечера и евентуално скъпия подарък. Пък ние нека си чешем езиците😂
Но все пак,не правете така,момичета,нито като Сашка,а още по-малко като Дениз и Капитонова

# 548
Виктор може да си мечтае за роля в киното, но за нещо повече от ститист или спец.персонаж (такъв с мускули) не става. Толкова е изкуствен, хич не му се отдава актьорското майсторство. Той е само за модел - да стои и да кифлее, гледайки лошо/секси. Отвори ли си устата обаче, край. Така че макс роли в нямото кино.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 13:40 от esmeralda23

# 549
Най-добрата тактика е "убий простака с мълчание". Не че тази на Сашка не свърши работа, но я и я изложи.

# 550
Жестоки сте Flowers Rose

Не успявам да ви изчета на 100 %, защото сте много бързи Stuck Out Tongue Closed Eyes Но гледам да покрия поне 80-90 % от изписаното.
В темата си сверявам часовника , че след миналата седмица се зачудих наистина ли Дениз и Бобъра може да са толкова долни Mask Доста от пишещите тук покриват моите мнения, за това няма да ги пиша Flowers Hibiscus

Силно се надявам Алекс да е на срещата, въпреки че според мен при срещата му с Блага се усети най-голяма химия Rolling Eyes

# 551
А вие наистина ли мислите, че от две думи казани на място, онез щяха да млъкнат, или че са я оставяли да говори, защото знаели как изглежда? Та тя Капитонова даже смелост не й беше достигнала да каже, че е развързала банския, а Дениз също не видях да казва пред Александра че е участвала. Честно, ще ми се да видя как някой ви сваля горнището пред сума народ- а културните запазвате самообладание и стоически поставяте на място с две думи. Иначе да, хареса ми това със запазването на мълчание и спиране на коментарите в знак че човека е над нещата. Да видим колко успяват да го направят на практика...да видим?
Тъкмо се сетих един свеж пример: Дама от Йетел ми обяснява как не била длъжна да ми разпечатва копия от фактури. Казах добре (въпреки че знам, че имам право ако се загубят на копие). Онази седи търси и набира- ама как пък ще си загубите фактурите, как се губят фактури? Отговарям ами ето случи се, пак запазвам мълчание, че не ми се разправяше. Оназ продължава ето ви ги, но гледайте повече да не се повтаря, няма тука да се занимаваме с това...че и с агресия. Ми наредих я- обясних и че много добре й знам задълженията, как трябва да се държи с клиенти и колко недбре си върши работата и...млъкна.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 11:41 от Blue_cloud

# 552
Здравейте на всички съфорумци. Ровейки си във фейса попаднах на статия на Карбовски за Виктор, който се е регистрирал на Борсата по труда

https://vtorifront.bg/article/ergent-viktor-iska-socialni-pomosc … c-0qFjB5yWt31o1VY

# 553
Най-добрата тактика е "убий простака с мълчание". Не че тази на Сашка не свърши работа, но я и я изложи.
Свърши работа увиването ѝ около Виктор. Не вярвате, ама ви казвам, че овните са необяснимо привлечени от везните. Не всеки от всяка, но имам предвид, че е често и когато някой овен се впечатли от везна, колкото и нелогично да е това в очите на останалите, той е като обсебен.

# 554
А вие наистина ли мислите, че от две думи казани на място, онез щяха да млъкнат, или че са я оставяли да говори, защото знаели как изглежда? Та тя Капитонова даже смелост не й беше достигнала да каже, че е развързала банския, а Дениз също не видях да казва пред Александра че е участвала. Честно, ще ми се да видя как някой ви сваля горнището пред сума народ- а културните запазвате самообладание и стоически поставяте на място с две думи. Иначе да, хареса ми това със запазването на мълчание и спиране на коментарите в знак че човека е над нещата. Да видим колко успяват да го направят на практика...да видим?
Аз съм го правила и то доста дълго време. Опитваш да се разбереш с 2 думи. но можеш само с интелигентни хора. Ако не са такива  по-добре просто да млъкнеш. Поведението на Сашка може да възпламени още повече нападки и присмех от страна на другите, защото такива хора нямат спирка.

Общи условия

Активация на акаунт