🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 389
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 525
Оох, Алекса... Ще го пропусна значи.

# 526
Сашето си е 😀

# 527
Силно се надявам да е Александра и точно на нея ми прилича. Да кажа само, че й се възхитих как ги размята в играта след като й свалиха банския- евала. Понякога като ме вбеси някой и вътрешно съм си представяла точно това, че правя, че и скандалчето след това. Аман от съвети от сорта:"Убий глупака с мълчание", "Физическата саморазправа не решава нищо" Еми, той глупавия и простия и нагъл човечец от друго няма да разбере, та...браво Алекс, само така, няма да им оставаш длъжна. Сещам се така за няколко случки дет някви са ме пререждали на опашки и като бях културна, все аз прецакана, като почнах да се разправям...еми минах напред Grinning
Колкото по-не им обръщаш внимание и не забелязваш, някои хора още повече се смятат за прави и силни.
Та...дано да е Алекс, та да погледам завистливи погледи от Людмила, Виктория и Дениз. Особено Капитонова има поглед един път, като е злобна, чакам го...довечера. Айде че съм на работа, а си мечтая да си седна на диванчето вкъщи и да нищим Ергеня Grinning

# 528
Александра е според мен и пак ще има драма и завист. Тая жена ако е издържала на всичко, което виждаме-Евала. Продукцията добре се е погрижила за злобата в това предаване. Ще гледаме още доста злоба в това предаване явно. Боже толкова ли сме злобни жените?

# 529
на Виктор мечтата е да се снима във филм, така, че дори това предаване му дава голям опит. В едно от интервютата сподели, че вече участвал в реклама ли, във филм ли.
Вече имал по 200 съобщения на ден  и няма време да отговаря даже. Сигурно и много бизнес предложения, той тези от фенки не ги брои.
При Цитиридис беше дошъл да покаже малко мускули, хареса ми. Чувството му за хумор не го усетих, на сценаристите беше по-скоро.

# 530
на Виктор мечтата е да се снима във филм,...
Виктор отдавна се е снимал във филм.

# 531
Според мен на снимката и Сашка и от довечера ще започне влошаването на отношенията им с Блажка.
Снощи Витя и аз го гледах при Цитиритката. Колкото повече го гледам извън формата, толкова повече се убеждавам, че не е такъв бастун. Явно атмосферата в шоОто е била доста тегавка и сдухваща.

# 532
Не мога да си представя, че някой смята поведението на Александра в скандала за печелившо и успяла да ги "размята"(нищо лично Simple Smile). Не смятам за успешно това, че изпадна в истерия и неистови крясъци. Когато на човек не му достигат аргументи и вътрешна сила започва да се опитва да надвика опонента с цел да го обори. Много е важно да запазиш самообладание. Печелившо щеше да е, ако с две изречения казани с нормален тон ги накара да млъкнат и съжаляват, че изобщо се занимават с нея. А с махленските си викове само ги накара да ѝ се подиграват, и после тя рева в някой ъгъл.Показа доста слаба психика.

# 533
на Виктор мечтата е да се снима във филм,...
Виктор отдавна се е снимал във филм.
Като статист към КЦ Бояна? Заедно с братята си?

# 534
Аз. Смятам го поведението й в оня казус за нормално и човешко.
Да кажеш реплики сухо на опонента и той да млъкне работи, ако опонентът е що годе нормален човек и той. А тия опоненти не бяха от този род. Бяха като злобни нахъсани врящи ти се в муцуната буквално, дребни псета.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 18:44 от teta75

# 535
И в реклама е участвал.... маретките защо ги забравихте?🌹

# 536
Ако знаете  в кой филм се е снимал, напишете, бих го гледала.
Той си мечтае за главна роля сигурно.
Виктор много е инвестирал в тялото си и сега търси начини да се показва,че му става много мило от комплиментите. И в частност пари да изкара, че всичко е до време.

# 537
Не мога да си представя, че някой смята поведението на Александра в скандала за печелившо и успяла да ги "размята"(нищо лично Simple Smile). Не смятам за успешно това, че изпадна в истерия и неистови крясъци. Когато на човек не му достигат аргументи и вътрешна сила започва да се опитва да надвика опонента с цел да го обори. Много е важно да запазиш самообладание. Печелившо щеше да е, ако с две изречения казани с нормален тон ги накара да млъкнат и съжаляват, че изобщо се занимават с нея. А с махленските си викове само ги накара да ѝ се подиграват, и после тя рева в някой ъгъл.Показа доста слаба психика.

Тя не рева в някой ъгъл, рева на Ергена. Рева пред всички, колко са гадни, въобще голяма драма направи и разтегли. Но си поддържам мнението, че тя е манипулатор и е подмолна.
Виктория и Дениз са лигави и злобни, така е. Поведението им е доста незряло.

# 538
А знае ли се кога приключва нашето любимо предаване? Не, че бързам този цирк да свърши, ама ми е любопитно. Искрено се забавлявам с вас!

# 539
И според мен е Александра.
Иво Сиромахов във фейса. Joy
Скрит текст:

Аз не гледам „Ергенът“ и никога не съм го гледал. Според мен такива предавания са обида за интелигентните, духовни зрители, каквито несъмнено сме всички.
Ама Гергана вече прекали! То бива, бива пошло поведение, но тя мина всякакви граници. Типичен скорпион!
Много ме е яд, че Радостина отпадна. Момичето се държеше много прилично.
Карина не знам защо изобщо са я избрали. Една такава непохватна е, неуместна. Аз не че гледам „Ергенът“, изобщо не си губя времето с такива простотии, но им се чудя на акъла на продуцентите. Ти като вземаш рак да ти участва, трябва да си даваш сметка за последствията.
А и Людмила е толкова злобна… Как може да има такива жени! Аз такива нито ги познавам, нито ще седна да ги коментирам… Спомняте ли си във втория епизод какво каза? Още се треса от нерви, като се сетя. Добре, че не гледам „Ергенът“, не искам да си го причинявам.
И Александра какво толкова се разфуча, че ѝ били развързали банския. Той даже не падна! Голям праз.
Ритуалите за пари на Капитонова изобщо няма да ги коментирам. Според мен не работят.
Цялото това предаване си е чиста загуба на време, аз затова изобщо не го гледам и дори не знам как се казват участничките.
А и сред моите познати няма нито един, който го гледа. Те са интелигентни хора.
Аз дори не знам кога се излъчва и по коя телевизия. Просто не ме интересува. Затова довечера в 21 часа в никакъв случай няма да си пусна БТВ, ами както винаги ще си чета „Братя Карамазови“ на Достоевски.
Никога не бих паднал толкова ниско, че да гледам „Ергенът“, камо ли да го коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт