🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 567
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 510
На кого да видим последния статус ?

# 511
Гледате ли Виктор при Цитиридката!? Хаха, Люси Дренски ми е много скъп приятел ❤️

# 512
Но пък Виктор има чувство за самоирония. Браво.

# 513
да Simple Smile  и е шегаджия, хареса ми как се държи сега при Цитрунадата и Светльо....
И беше забавна играта Simple Smile

# 514
  • Sunshine state
Цитиридис не бих го гледала дори да покани ....мен Relieved
И аз не мога да го търпя с плоските му шеги.
Кой статус имате превид? Само видео от преди 5 дни виждам за някакъв пръстен?

# 515
Статусът на страницата на предаването. Има публикувана статия от Ladyzone. Ако не искате да знаете коя ще е на среща и коя ще получи пръстен - не го отваряйте.

# 516
Аз пък прочетох 3 имена за победителка и за трите бяха много категорични, слагам в спойлер, а пък каква е истината ще се разбере накрая Simple Smile
Скрит текст:
цъкни пак
Скрит текст:
Първата за която разбрах, че е победила и за която най-много се твърди е Виктория Капитонова. А от скоро чета, че може да е Александра или Дениз. Според мен победителката е Виктория, наистина най-много за нея се говори.
Съгласна със спойлера. От няколко места чета, че Вик перуката е избрал това недоразумение.
Блашка да беше взел, да не ме е яд, че си даде жената миризливите бикини, пък то...пффф.

Иде четвъртък, ще има материал.

# 517
Лъки, разбиваш ме 😀
"Вик перуката".... Горкичкият, вече наистина си има всичко - и прякор и пари, ама май не излезе с гадже....
Представям си какъв ад ще бъде след финала - тези двамата ще ги канят заедно на всяко предаване по БТВ и ще им задават едни и същи въпроси... Какво ли ще кажат, ако получат въпрос: "Заедно ли сте в момента?"
Предполагам нещо от рода на : " Ами предаването се снимаше мин.есен '21-ва. В момента сме пролетта ( Ъъъ, май, може би? и то в края🤔) на '22-ра и оттогава много вода изтече... Пък и ние се опознахме истински едва след края на предаването, което позволи да преценим дали сме си идеалните един за друг"!😅🤪🤔😀

# 518
  • София
Александра в сторита се обяснява за някаква дъщеря, която са и приписали, че има. Даже я биела, не знам кой измисля тези щуротии. Дразни ме лигавото й говорене, но иначе й симпатизирам все повече, особено в контраст с другите безмозъчни кукли.

# 519
Аз мисля, че той нищо не е избрал, ами са му я/ги избрали.

# 520
  • Варна
Александра в сторита се обяснява за някаква дъщеря, която са и приписали, че има. Даже я биела, не знам кой измисля тези щуротии. Дразни ме лигавото й говорене, но иначе й симпатизирам все повече, особено в контраст с другите безмозъчни кукли.
Някакво момиче се представя за нейна дъщеря в Инстаграм и лъже до такава степен, че е стигнало чак до майката на Александра. Явно търси внимание.

# 521
Момичета, коя е тази според вас?

# 522
Е... коя е! Само ти ли не си разбрала? 😃

# 523
Е... коя е! Само ти ли не си разбрала? 😃
Явно да 😀
Прилича ми на Гергана или Александра

# 524
Блага или Алекс според мен...Блага по-скоро, съдейки как го е хванала, Алекс е по-обрана в движения към ергенчо.

Общи условия

Активация на акаунт