🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 699
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Блажето е получила червена роза! Smile
От майка ѝ - на тортата за РД.

Ето и гостЯнките:

Дениз е неузнаваема(и Блага де):

# 496
Тази вечер Витьо ще е пак при Цитиридис, ще правят въздушна йога. Дали ще е облЯкан с клинчИ, как мислите?

# 497
Е, той пък Цитиридис тотално го изцеди Виктор. Какво още има да ни показва от него? За клин не знам, но мокасини на босо със сигурност.😁
На мен Блага не ми се струва неузнаваема, същата си е. Дениз е топ мацка с грим.

# 498
Как какво? Цитиридис и Виктор си правят взаимно услуга.
На единия му се увеличава аудиторията само като каже в промо, че си е поканил ергена-човекът с може би най-висок рейтинг сред "новите звезди" на този сезон.
Другият разкрива себе си и се прави все по-познаваем т.е представя различни страни от себе си и отваря по-големи хоризонти за развитие в различни сфери. Нали е на кръстопът и решава какво ще прави.

# 499
Дениз е топ мацка с грим.

А без грим- топ пич.

Не можах да се сдържа, съжалявам 🤣

# 500
кат некво учениче от мъжки пол е дениз без грим

# 501
На Дениз много й отиват плитките.

# 502
А намирате ли го за привлекателен? Не говоря за характер или държание а просто за външен вид. Аз лично го намирам за наистина привлекателен мъж.
Не следя предаването, гледала съм само първия епизод защото ми беше интересно да видя участничките. Засичала съм в ютуб американското предаване и останах учудена когато чух че и в България има такъв формат 😅.

Четох някъде във фейсбук, че продуцентите избирали ергенът дето се вика " по американски стандарт " 😅

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 21:57 от Marilyn3

# 503
Аз не мога да си изкривя душата и да кажа, че не е хубав мъж, но е толкова далеч от моите вкусове, че няма на къде. Мъжка кифла.

# 504
ами да то американците са си грознички

# 505
Не е красавец, но е хубав мъж. За мен е нисък. Тялото му е убийствено като релеф, но всъщност не е едър.

# 506
Колко е висок?

# 507
# 508
Вижте във фейсбук последния статус и ще разберете кой е поканен и кой има пръстен
Тия пък от БТВ-то се убиха да пускат спойлери, накрая съвсем ще загубим интерес. То не стига, че еднообразно, ами, и малкото неизвестно, което може да развълнува, издават.

# 509
Цитиридис не бих го гледала дори да покани ....мен Relieved

Общи условия

Активация на акаунт