🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 611
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 450
  • Terra incognita
Лъки, скролваш на макс, най- отдолу цъкваш на пълна версия. Там има опция скрит текст.
Ако не, поставяш инфото между това [ spoiler][ /spoiler] сложила съм интервал в скобитр, за да се вижда

# 451
Еее,Лъки,казвай де.Пусна бомбата и изчезнА. Пиши в темата за спойлери,моля.

?
Скрит текст:

Готово..
Отваряйте на своя отговоност.

Вики, благодаря.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 15:35 от So Lucky*

# 452
Откъде е тръгнала Денис и докъде е стигнала? Какво точно е постигнала?

Е, как какво. От село Х в Родопите (нищо, че от София се пише), където има един магазин и една кръчма и като се жени някой, цялото село е поканено, е стигнала чак до леглото на, лека му пръст, топ ергена на републиката, Ицо 100-те манекенки. И после, разбира се, до всяко треторазрядно предаване тип “Мис Левски Г”, да не вземем да я забравим, пошли видеа в OnlyFans, та сега някак е добутала до “Ергенът”, където вместо да я харесаме, зрителите я намразихме заради космическата й простотия.

Преди я харесвах, естествена е, с грим изглежда много красива, но много си промених мнението за нея покрай “Ергенът”. Отблъскваща и посредствена.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 18:03 от arabiannights

# 453
  • Terra incognita

Как да сложа спойлер от телефона?
Виж коментатите над твоя.

# 454
Аз пък прочетох 3 имена за победителка и за трите бяха много категорични, слагам в спойлер, а пък каква е истината ще се разбере накрая Simple Smile
Скрит текст:
цъкни пак
Скрит текст:
Първата за която разбрах, че е победила и за която най-много се твърди е Виктория Капитонова. А от скоро чета, че може да е Александра или Дениз. Според мен победителката е Виктория, наистина най-много за нея се говори.

# 455
Пишеш spoiler на латиница в такива тагове
[спойлер]това, което е скрито[/спойлер]

# 456
Аз пък прочетох 3 имена за победителка и за трите бяха много категорични, слагам в спойлер, а пък каква е истината ще се разбере накрая Simple Smile
Скрит текст:
цъкни пак
Скрит текст:
Първата за която разбрах, че е победила и за която най-много се твърди е Виктория Капитонова. А от скоро чета, че може да е Александра или Дениз. Според мен победителката е Виктория, наистина най-много за нея се говори.
Пусто любопитство, погледнах! Laughing Смятам, че си подхождат.

# 457
Куклен хич не е зле. Беше хубаво село, вече е град. Аз познавам момиче от там. Завърши финанси в Пловдив и сега работи в голяма банка в София. Та не ми казвайте откъде била тръгнала. Все едно Куклен й е попречил на Денис да стане нещо повече от еротичен модел в OnlyFans.

# 458
  • Варна
Аз пък не смятам, че си подхождат.

# 459

Виж коментатите над твоя.
Редактирах се, със спойлер.
Спосиба.

# 460
Не го вярвам спойлера, много се говори просто защото излезе едно име и всички го тиражираха на макс.  Не е реалистично, освен ако на Ергенът му е писнало от всички и ги е карал да теглят клечки.

# 461
Като гледам, всички участнички са стигнали до Ергенът, което явно е апотеоз на пътят им, за сега....

# 462
  • Terra incognita
Някои стигнахА и по- далеч. Издадоха книга! Ко мислите виЙ, ейй....

# 463
И кой я купува тая книга и колко спечели момето?

# 464
  • Terra incognita
Майка и баща й, може и някой заблуден жител на село Змеица. Спечели си фалшиво самочувствие и реклама от Витко пред хилядите му последователи, не е малко Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт