🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 645
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 435
100% Сашето ще забърше още един пикник на пясъка. А Капитонова не мога да разпозная в промото смее ли се или се мръщи, все едни и същи муцки прави.

# 436
Aлександра ще е.
Скрит текст:
Снимка от интрото на сезона:

Снимка от промото за утре:

Обстановката е една и съща май.

# 437
Защо никой не пусна победителката в спойлер, нито тук, нито в темата за спойлерите. Има да си чакам.

# 438
  • Варна
Лъки, беше споменала, че има разлика с нас 7 часа, така че, няма сега да пише.

# 439
Абе, наш Виторио какъв е този мерак дето има да поощрява разни моми след скандални моменти с тях???

И след на Блага изпълнението го видяхме този момент.
И след на Александра истеричните изпълнения пак същия номер. (Ако е Александра на среща, де). Тя не, че вината е само на Александра, но тя беше един от двигателите да се стигне дотам. Другите гадюхи си дадоха и техния сериозен принос.

# 440
  • Terra incognita
Остава да попитам Дениз,че ми е дружка.Ама за сега отрича.
Кажи на дружка си да слезе малко на земята. И преди да обижда на "лелка", първо да се погледне в огледалото. Че още няма и 30, а вече сланата я е попарила.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 15:34 от VickyTaylor

# 441
  • Somewhere beyond the moon and stars
На мен най-интересна за гледане ми е Венета. Необичаен образ си е избрала и много адекватни включвания има, сваля напрежението в много ситуации. От жените, още първоначално, Викторов тип май е само Марта, но тя няма особен интерес... А от другите какво да избира, щом не си пасват.

# 442
Е как Марта да няма интерес, като беше толкова доволна в коментара, как той показал интерес като се обидил, че тя е твърде малко заинтересувана. Не знам дали го написах правилно... Satisfied

# 443
Въобще не си пасват с Марта. Тя е жена, която иска мъжа да я издържа и уважава. Нямам предвид като лека жена, напротив изглежда свястна. Не я укорявам, всеки си знае. А Виктор иска амбициозна жена, която да се развива и да върви нагоре, същевременно да гледа семейството и децата. Поне с такова убеждение останах. И красотата няма нищо общо. Пълно е с хубави жени и мъже.

# 444
Остава да попитам Дениз,че ми е дружка.Ама за сега отрича.
Кажи да дружка си да слезе малко на земята. И преди да обижда на "лелка", първо да се погледне в огледалото. Че още няма и 30, а вече сланата я е попарила.
За това от къде е тръгнала си е супер!

# 445
  • Terra incognita
Нас, зрителите, не ни интересува от къде е тръгнала. Въпросът е, че не ни харесва това, което виждаме. Проявява самочувствие, без особено покритие. Типично поведение на комплексирано селско момиче, което изпитва извратено удоволствие от това да унижава и мачка.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 15:39 от VickyTaylor

# 446
Откъде е тръгнала Денис и докъде е стигнала? Какво точно е постигнала?

# 447
  • Terra incognita
Нека си живее със самочувствие момЕто, но да не се вживява много в ролята на мацката- гаднярка на гимназията.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 15:24 от VickyTaylor

# 448
Аз не искам да знам все още коя е спечелилата дама, за да мога да го гледам "обективно", но ме интересува, ще се вземат ли наистина? Smile
Няма да се вземат.

Как да кача спойлер през телефона

# 449
За това откъде е тръгнала - Куклен си е як помаклък. Други ценности се изповядват в този етнически район. А до къде е стигнала… не искам да се изказвам. Коментирала съм я назад, струва ми се неутиво да давам квалификации пред нейна дружка. В крайна сметка всеки има право са си има приятели и да си живее живота. Не ме кефи вербалната ѝ агресия и я осъждам, ама пък и едно и признавам - поне все още не е тръгнала да се прави на жертва. Има и други дето се правят на “лоши момичета”, а пък после циврят. Като ще си лоша, че си и корава

Общи условия

Активация на акаунт