🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 751
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 420
Пишете там за коя имате информация.

# 421
Нещо, само за естети... Joy
Много “италиен стайл”ансамбълчето, друго си е “рокле” в пасторален хипи уклон.
А защо си е запушила ушите🤣?

# 422
Метнах оче на темата със спойлерите. Май, май няма категорична информация. При такова всеобхватно налучкване, все ще има познали. Идеята е в цирковете в шоОто, а не в победителката, поне за мен. Коментирали сме назад, че кой знае каква победа не може да има, защото личноста на ергенина е несъвместима за дълга връзка с личностите на момите. Аз си вярвам в това и не ми е много зор коя е последна

# 423
Напомня ли ви на някой тази картинка? Grinning Grinning Grinning

Дано не се повтарям Grinning

# 424
Аз като гледам никоя не подхожда на Виктор. Но все пак, ако трябва да избера, ще е Деница.
На финал виждам Деница, Александра, Капитанова, Ева и Марта
В темата със спойлерите пишат, че е възможно да са снимали 2 финала.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 13:30 от daniela19

# 425
Хахахаха, горката Елза, защо сте я направили да прилича на Питонова? Joy

Това май не е пускано още, но чувството за хумор на госпожица Питонова цеееепи:

# 426
esmeralda23, на мен пък на Люси ми напомни GrinningVery Happy:D

# 427
Защо не нагласят Карина за победител?

# 428
Защото не е еднозначна форумска любимка. Аз съм неутрална - нито ме е впечатлила с нещо,нито пък не я харесвам. Все пак мн.рядко ѝ чувам гласа, а на играта с оценяването на коя позиция се слагат самички Карина все се буташе на второ място и не го отстъпи, така много от момичетата не успяха да оцелеят- за тях оставаха 4-5 позиции, съответно журито отсвирваше някоя от последните две участнички. Та така нахалното Кари добута докрай в тази игра. Така че, не я искам за финална победителка.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 14:06 от *Камея

# 429
Зори Жи на тази снимка ми прилича на Неделя Щонова от АлиЕкспрес.

Снощи попаднах на две забавни видеа в TikTok, изпращам да се посмеете и вие:

# 430
Защо не нагласят Карина за победител?
Защото хич не я бива за шоубизнеса ¯\_(ツ)_/¯ Не се бута напред, липсва й тактика, в началото се мусеше на обстановката, ама по телевизията такива не вървят. После може и някой да й е казал, но започна да застава плътно до Сашка, след като видя че тя е център на внимание и просто се залепи за да е в кадър, иначе току зрителите я забравили че е там. Но общо взето е част от пейзажа вместо действащо лице.

# 431
Точно - част от масовката, статистка, а и не мисля, че би била интересна, твърде .. полузаспала е, иначе като визия става, не изглежда зле и не е кифла.

# 432
Лек инстаграм daily report от мен:
🌹 Сашка е корица на списание Сватба - изглежда прилично
🌹Витя ще прави giveaway с гащите на Блажка
🌹Блажка на себе си не мяза на РД-то си.
🌹Питонова не умее е да е забавна, ама за сметка на това умее сама да се смее на шегите си
За вас предаде: Албена Вулева

# 433
О-о, Вулева е хард, щеше злобно и подигравателно да съобщи новините.
Алекс каква сватба, па макар и на списание! Че някой иска ли я за булка, моля за извинение феновете ѝ, но след тези кадри и скандали, веднъж като я показаха разстроена и коментираща....., на Алф ми заприлича.

# 434
Сашка май не е зле като модел. А па и заигравка с публиката да има - видях, че в темата със спойлерите някои хора го вземат това за “улика”. Пари и слава да има, а па ако трябва на абитуриентки ще се правят 😃😃😃

Общи условия

Активация на акаунт