🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 769
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 405
Има три предположения в темата със спойлерите, но не знам как да сложа скрит текст от телефон, затова проверете там. Две от трите са 🤢

# 406
  • Пловдив
Нещо, само за естети... Joy

# 407
Еее,Лъки,казвай де.Пусна бомбата и изчезнА. Пиши в темата за спойлери,моля.

# 408
То напоследък се въртят 2,3 имена, така че не мисля, че някой знае със сигурност коя е

# 409
Ох, Зоркее..как ти завиждам само, тъй ми се ходи на моренце...аз съм скромна, и на нашето може да е...само да лежа по цЕл ден и да се пличкам...

# 410
То напоследък се въртят 2,3 имена, така че не мисля, че някой знае със сигурност коя е
Въртят се,въртят се,но дамата беше много категорична с това-днес разбрах. То и на мен са ми казвали тая/оная/никоя,но си знам,че не са достоверни.

# 411
Абе категорична...няма такива работа. Всичко е спекула на този етап...
Много лековерно се връзвате...трябва да ви обуча и по тоя пункт, срещу заплащане ще да е, разбира се Simple Smile

# 412
Ако следваме досега проявения от Ергенът вкус, най-вероятно ще предпочете Дениз. Съмненията за истинността на участничките вече са посяти, на коктейла е видял как са се разделили на групички, от друга страна той харесва лица като за списание, и по метода на изключването то друг вариянт не остава.

# 413
Остава да попитам Дениз,че ми е дружка.Ама за сега отрича.

# 414

А коя е темата за спойлери? Искам и аз на лично, ако тук не може Smile

# 415
Viliiv, пиши в темата за спойлерите коя са ти казали

# 416
В такъв случай ергенОТ да не гледа Дениз без грим, че ще се уплаши Joy

# 417
Коя е темата със спойлерите? Аз ще си мълча, но със сигурност знам коя е Sad

# 418
Моля, дайте я таз тема, че само чуваме за нея, ама няма.

# 419
Ето я темата за спойлери
https://www.bg-mamma.com/?topic=1395233.90

Ако следваме досега проявения от Ергенът вкус, най-вероятно ще предпочете Дениз. Съмненията за истинността на участничките вече са посяти, на коктейла е видял как са се разделили на групички, от друга страна той харесва лица като за списание, и по метода на изключването то друг вариянт не остава.
Ами какво правим с танцьорските занимания на Дениз? Нали изобщо не му бяха по вкуса?!

Общи условия

Активация на акаунт