🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 662
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 390
Днес разбрах коя е печелившата дама... изгубих желание за гледане. Язък.

# 391
Зори Джи дори не е оригинална...  Къде-къде още преди нея е популярна Стефифешън. Да беше измислила нещо друго, ами и модата, и песните ѝ окрала. 😂
https://m.facebook.com/watch/?v=156429504410198&_rdr
https://m.facebook.com/watch/?v=156839871035828&_rdr

Ами не виждам нищо общо. Стефи и моделите ѝ са наистина зле....
Лъки, мила, ти от предните теми
 ли разбра или от интернет?

# 392
Пиши в спойлер, моля!

# 393
Пиши в скрит текст или на лично, моля. Мен спойлерите повече ме надъхват да гледам Joy

# 394
Пиши в скрит текст или на лично, моля. Мен спойлерите повече ме надъхват да гледам Joy
Може ли и на мен някой д акаже на лично? Не издържам на съспенса! Преди всяка церемония на розата съм на валидол, примесен с вино Wink

# 395
Има тема за спойлери, направо пиши свободно там.

# 396
И аз искам лично с победителката 💃🏼

# 397
И аз, и аз 🙋♀

# 398
Може ли и на мен да споделиш, коя е победителката.

# 399
  • София
изгубих желание за гледане. Язък.

Този коментар може да е за 90% от кандидатките Satisfied

# 400
То представяте ли си, да й бяха разрешили да се рекламира и Зорчето да се влачеше с рези рокли пред Ергенина!?
Шок и ужас! Simple Smile
За някои би било шок и ужас, но пък реално погледнато така би дала на останалите реална представа за нея самата. Тя си ги презентира тия роклички и си ги носи. Повечето не ги харесват (аз самата също). Ама това няма особено значение. Образът ѝ подготвен от някой друг не е тя. Тя си прави това и си го харесва. Това е тя.
Но кога ли в българска продукцията идеята е била да се покажат хората такива, каквито са? Ако са си луди, да си ги покажат изкукали. Какво толкова?

Така погледнато, направили са й услуга. Ако я бяха показали такава, щяха да я смачкат от подигравки останалите кокошки. Щеше да има психоатаки от всички посоки, макар да искам да видя Ергенинът как би реагирал.
ако не бяха оборудвали дамите с тези рокли от рекламиращата се фирма, Зори ще се яви с някои от нейните рокли, ама не ми се мисли с какво щяха да бъдат облечени Блага и Гергана... , а инфлуенсърката пък - тя е лесна, ще си донесе капсулния (капсулованния) гардероб.

За Виктор, преслушах интервюто, този мъж много се е трудил също. Професионалният спорт иска и професионални натоварвания. Първо станал треньор и даже имал успехи с децата. После станал фитнес инструктор. На мен лично са ми интресни отношенията му с баща му. В предишното интервю, на въпроса как е станал толкова галантен джентълмен, не спомена баща си въобще, отговори, че от възпитанието, но за мама се изказа много положително. Пък във второто интервю, каза, че баща му (борец) го тринирал всеки ден след неговите тринировки, за да напредне, да побеждава. Не му дал  и татуировки да си направи, та Виктор много харесва да гледа тия, дето вече са си направили (примерно Марта).
Жал ми стана, искал в Харвард, но травмата му променила живота.
Не знам на негово място как би се чувствал човек сред толкова същества, на които основната работа  е да "работят над себе си".

Това предаване вади хората от зоната на вътрешния комфорт.

Чудно ми е защо се е разделил с Парова? И доколкото четох, тя е имала син, значи Виктор е бил ок с това, но този модел с момчето да е първо и след това момичето откъде идва? Марта може би му е аналог на бившата, затова си я оставя, 'да не е сам'.

Стефифешън--ужас, коя година е било това? И как пее! Но поне моделите и са нейно творчество. 1800 лева!
Абе, има си хора, които купуват, не я мислете и Стефифешън, и  Зори, и нейните се продават. Simple Smile

# 401
Еее, чакаме да кажеш (в спойлер), не ни дръж в напрежение. И достоверен ли ти е източникът? 😂

# 402
# 403
Аз не искам да знам все още коя е спечелилата дама, за да мога да го гледам "обективно", но ме интересува, ще се вземат ли наистина? Smile

# 404
Според мен няма да се вземат.

Общи условия

Активация на акаунт