🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 675
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 375
Оф. 
Случва се да срещна някого, чието поведение да не ми харесва. Независимо че човека няма дефицити. Но аз виждам човек който ме дразни.... Преди не вярвах в тези неща, но има антипатия от първи момент. Има и влюбване от първи момент. И понякога се случват тези две чувства между двама души -единият е влюбен, другият го вижда като дефицитна личност.
А и да не забравяме, че думата "странно" за всеки от нас е различно.
То и на мен са ми казвали различни хора за едно и също нещо че съм странна 😀

# 376
То представяте ли си, да й бяха разрешили да се рекламира и Зорчето да се влачеше с рези рокли пред Ергенина!?
Шок и ужас! Simple Smile
За някои би било шок и ужас, но пък реално погледнато така би дала на останалите реална представа за нея самата. Тя си ги презентира тия роклички и си ги носи. Повечето не ги харесват (аз самата също). Ама това няма особено значение. Образът ѝ подготвен от някой друг не е тя. Тя си прави това и си го харесва. Това е тя.
Но кога ли в българска продукцията идеята е била да се покажат хората такива, каквито са? Ако са си луди, да си ги покажат изкукали. Какво толкова?

Така погледнато, направили са й услуга. Ако я бяха показали такава, щяха да я смачкат от подигравки останалите кокошки. Щеше да има психоатаки от всички посоки, макар да искам да видя Ергенинът как би реагирал.

# 377
Зорница най-добре да спре да блещука насам-натам и да разнася назубрените глупости, за които си е давала парите на разни лелички.
Да си събере багажа и да се изнесе от България. Във Франция например ще пасне чудно. Да си сгъва дипломите и да не се излага повече.
Не я виня, че е това, което е. Самотата загрозява още повече. Жадува за романтика, милата.

# 378
Зорница най-добре да спре да блещука насам-натам и да разнася назубрените глупости, за които си е давала парите на разни лелички.
Да си събере багажа и да се изнесе от България. Във Франция например ще пасне чудно. Да си сгъва дипломите и да не се излага повече.
Не я виня, че е това, което е. Самотата загрозява още повече. Жадува за романтика, милата.
Защо би паснала чудно във Франция?

# 379
  • софия
Хайст котарачета 😁 Александра вече се изявява като инфлуенсър. Изскача ми отвсякъде

# 380
Така погледнато, направили са й услуга. Ако я бяха показали такава, щяха да я смачкат от подигравки останалите кокошки. Щеше да има психоатаки от всички посоки, макар да искам да видя Ергенинът как би реагирал.
Вероятно си права. Но моята логика беше не конкретно Зорчето, ами който и да е да не напудрят излишно. Другите девойки също са с "надути" образи. Оставяш ги такива каквито са и толкова.
Какво би се случило, ако Зорито си носеше нейните си рокли? Ами много просто. Някои от публиката ще се посмеят с образа, Ергенчето ако я хареса я държи, ако не я хареса, я маха и толкова. Публиката си е взела нейното и след 2 седмици е забравила, че този човек съществува.
Сега какво ни се предлага? Изкривен образ на жени, които са там, за да впечатлят някакъв мъж, дето не го знаят изобщо какъв е. И цялото това се случва в изкривена среда- лустросано, напудрено и много далеч от естествена среда на комуникация. Ако това последното е необходимо, за да може изобщо да се заснеме продукцията, то изкривяването на образите се прави само, за да се покаже колко е високо качеството на каста, до известна степен и заявяване на модели на поведение.
Какъв беше лафът? "Можеш да изкараш селянина от селото, но не можеш да изкараш селото от него."   Перефразирайте си го, както е удобно за всеки от участниците в "Ергенът".

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 23:38 от geri1919

# 381
Зори Кринджи хахаха, изсмях се. Много добро.

# 382
Нали се чудехме за творбите на Марта.
Ето, че Блага хвърля малко светлина по въпроса.

# 383
  • София
Ох, де, оставете я на мира.... В края на краищата това е нейният начин да печели. И това е по-достойно от това да си любовница на богат чичко и да продаваш календар паричен и ритуали за пари....

Абе не знам дали е по-достойно, защото да платиш $200 за това нещо си е равносилно на измама, да не говорим за тарифите за разните семинари и не знам си какво. Но момичето наистина няма много връзка с реалността.

# 384
Зори Джи дори не е оригинална...  Къде-къде още преди нея е популярна Стефифешън. Да беше измислила нещо друго, ами и модата, и песните ѝ окрала. 😂
https://m.facebook.com/watch/?v=156429504410198&_rdr
https://m.facebook.com/watch/?v=156839871035828&_rdr

# 385
Азалия🌺, ти нямаш сърце, тъкмо щях да лягам. 🤣🤣🤣

# 386
  • Berlin
Зори е ъпгрейднала - Стефи няма клипове как се навива ръкав ако ти е топло и как се опакова рокля в кутия.
Да не говорим, че Зори има клипове на различна тематика, например за весел рожден ден. Дава добри идеи - например да надуем балони и да купим торта.

# 387
Зори Джи дори не е оригинална...  Къде-къде още преди нея е популярна Стефифешън. Да беше измислила нещо друго, ами и модата, и песните ѝ окрала. 😂
https://m.facebook.com/watch/?v=156429504410198&_rdr
https://m.facebook.com/watch/?v=156839871035828&_rdr
Къде ги намирате тези индивиди, бе съфорумци? Стефифешън Joy Joy Joy
Толкова беше фалшиво, че се получи парадокса да ме накара да слушам до края. Satisfied
Тя колекцията еднаква ли е? Всичкото ми изглежда еднакво. Просто всеки да си хареса дали му се слуша " Да те жадувам" или "Шуми, шуми, яворе"

# 388
... за весел рожден ден. Дава добри идеи - например да надуем балони и да купим торта.
🤔 Нямаше да се сетя!...

На Стефифешън е цялата страничка във Фейсбук, има и други шедьоври
https://m.facebook.com/Stefifashion.s/

# 389
  • Sunshine state
Ооо, не! Отваряйки страницата на Стефифешън, веднага ми предлага страницата на Джорджано. Еей, много болен народ има.. 🤣😂

Общи условия

Активация на акаунт