🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 328
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 600
На теб звездите, на мен самото Слънце ми говори...и те така Satisfied..то аз съм самото слънце де, ама тва е една друга тема...Joy
Под звездите кого мислиш имах предвид? Теб много ясно. Само ти носиш титлата Специалист по всичко все пак, а и самото слънце нали е звезда. 😉
реших, че се заяждате ве, ама сте и вие.....
Викам си, какво толкова делите пак....

Еми, приемете и моето мнение за шега...

Шамара и на мен ми изглеждаше бутафорен...

Ах, ставам да си купя брускети, ама не марети за довечера.... Satisfied

# 601
А, това ли...ма шегувкаме се тука бе, няма се пУашиш....Simple Smile

# 602
Смит си е доста ядосан, когато си седна на мястото....говори през зъби и НЕтеатрално е ядосан. Пък за шамара не знам...
Teto, на уроци! Уил Смит е актьор, бе душо, Оскар за роля получи... 😆 А ако "шамарът" беше номиниран, аз лично и Малинка няма да му дам, толкова лошо беше изигран.

# 603
Еми да, лошо е изпълнението, ама на мен ми се вижда искрено ядосан после, сега не знам какво точно е станало, но слушам извинения, па мерки на академията...по новините го развяват, по всички...не видях да пише че е майтап...?!?
тоест ...конспирация е според вас лЕ? Тоест, твърдите, че е истински колкото косата на Витя лЕ? ПрияЧели мои, защо така сте мнителни ...Satisfied

# 604
Косата на Витя е по-истинска.

# 605
  • София
Шамарът не изглеждаше истински, но ядът на Уил Смит и думите след това - да. Крис Рок се смути някак.
Да се върнем на темата. Какво трябва да символизира този пръстен, който ще получи някоя тази седмица? Има ли го в чуждестранните сезони? Може да я праща директно на финал Simple Smile

# 606
Отговор нали е била печеливша реакцията на Сашка ще е срещата довечера и евентуално скъпия подарък. Пък ние нека си чешем езиците😂
Някои победи са пирови. Печелейки битката в Ергенът, не се знае какво губи извън него.
Мислех,че е ясно какво искам да кажа,но да се имат впредвид и последните два реда,де,не само цитираното 😉

# 607
Шамарът беше театрален, защото не искаше да го пребие, но беше наистина ядосан според мен.

# 608
Въпросът е, че не стана ясно, защо разиграха тази сценка. И верно ли мислят, че хората не разберат, че шамарът не е истински шамар?! Чак па ще му отнемат Оскара... То не театър, ами цирк вече.

# 609
Наминавам само да ви пожелая да ви е приятно обсъждането на епизода довечера лайф! Relaxed
Аз ще наваксвам и с епизода, и с вашите коментари утре.

От мен получавате по една роза в аванс. Flowers Rose
Онези в санаториума групово всичките ги обезрозявам. Но по стар тертип, който вече видяхме в предаването, тези без розите ги оставяме на групови занимания за забавление на нас пред екраните.

И защото сте по яките от онези в санаториум ви давам и по чаша охладено Wine Glass

# 610
Въпросът е, че не стана ясно, защо разиграха тази сценка. И верно ли мислят, че хората не разберат, че шамарът не е истински шамар?! Чак па ще му отнемат Оскара... То не театър, ами цирк вече.
Не ме разбрахте. Уил Смит се е ядосал на шегата му и е тръгнал да го удря, но го удари по-леко и театрално, защото иначе рискува да го пребие и разкървави и щеше да стане мазало. Това си беше негова инициатива. Не е предупреждавал никого според мен, че ще раздава шамари, затова сега искат да го наказват.

# 611
Не знам дали не е фейк, но го качвам. Горкото ергенЧе безработен станало! Май наистина ще му трябва богата кака да го издържа. Ванчето Червенкова ще му е лика прилика. Има да си правят селфита по плочки и голи пъпове, с едва заметнати пешкирчета.
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Kakvo-se-sluchva-s-nai … ezraboten-1241509

# 612
на Виктор мечтата е да се снима във филм,...
Виктор отдавна се е снимал във филм.

Мечтата на Виктор е да се снима в холивудска продукция, ама не тука като статист, а в Америка, да покори Холивуд. Това каза в едно от интервютата.
Хайде стига и тук с тези Оскари, като номинират Виктор ще ги обсъждаме.

# 613
Тази статия не знам до колка е вярна. В кв. Дружба, няма бюро по труда. Бюрото за този район е в Младост.

# 614
Ох,нЕма,нЕма и мине някой да ни осведоми за нещо.Но Айде няма да се ядосвам. Наздраве на всички и приятно гледане.

Общи условия

Активация на акаунт