🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 849
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 120
Аз за Карина нищо не казвам, харесвам си я. 😁 Дано не ме изненада неприятно.
Одеве като показах кака Ванче, затърсих да видя реалността, намерих, гостува при Гала през ноември 2021...
Скрит текст:

# 121
Шарлопова ще пасне вярно точно на Виктор.

# 122
  • Terra incognita
Ох, мило Ванче 😱
Доста е отслабнала от тогава. Постоянно тренира и е на какви ли не добавки, диша някакъв специален кислород, или нещо подобно( ще ме извинете, но не зная как се казва), обаче е много самотна, горкАта.

# 123
Че Александра кога започна и от химия да разбира?
Аз нея я виждам единствено да забърква "зъб от прилеп, косъм от куче, плюнка от жаба и семена от татул"!

# 124
Аз за Карина нищо не казвам, харесвам си я. 😁 Дано не ме изненада неприятно.
Одеве като показах кака Ванче, затърсих да видя реалността, намерих, гостува при Гала през ноември 2021...
Скрит текст:

Да си дойдем на думата.  Joy За който предпочита Мики Рурк.

# 125
Аз нея я виждам единствено да забърква "зъб от прилеп, косъм от куче, плюнка от жаба и семена от татул"!

Що да ги търси и забърква, направо да купи един кренвирш

# 126
Начи, точно това си мислех... Даже е тъжно, не е смешно! Дупчат си лицата, завират си какво ли не под кожата, в устите. Всякакви терапии с ток, крио, мезо, ала-бала, а като станат на 50-60... леле мале! Никоя не мисли какво ще се случи след това и че няма вечна младост, и красота! Убедена съм, че ние тук, дето не сме първа младост, не сме и най-лични убавици сигурно, сме по-добре от всички тия с интервенциите. И не, не ми е кисело гроздето, много съм си добре даже!

Вещиците от Макбет
"Плам, пламти! Котел, бълбукай!
Адска смес, мехури пукай!
Рибица от блатен смок,
остро жило на слепок,
мъх от прилеп, клюн на сова,
от усойница отрова,
кълка на дъждовник гаден,
пух от бухал кръвожаден,
рог на охлюв, кост на пес,
в общото вариво влез!"

# 127
daizy_g
# 2 149 27 март 2022, 10:40 ч.
Някой може ли да ме просветли какво представляват  тези ритуали за пари на Капитонова? Например визуализираш едни 20 милиона, палиш миришеща свещ, прекръстваш се три пъти, правиш две кълба напред и едно назад, скачаш в леглото и се завиваш през глава и на сутринта се събуждаш от опияняващата миризма  на пари, навеждаш се, поглеждаш под леглото  и "О. изненада!" там има едни изкусителни 20 милиона  в пачки по 500 евра! Heart Eyes

Нещо такова ли е? Thinking Joy

Извинете че копирам поста на потребителката от затворената вече тема ....предполагам само за  при скачането в леглото , може просто да подскаже с кого Sweat Smile
То в това се крие разковничето- "С Кого"?! Joy Капитонова направо да вади един списък със шугър дедита вместо да баламосва клиентките си, че ги учи как да правят ритуали за пари. Grinning

# 128
Тета , за това казвам , че няма как да не е предупреден . Той естествено , че няма да открие такива тънкости . Ако приемем , че не всичко е режисура , поне при него , има . Айде за момите е под въпрос , въпреки че и те доста си противоречат с образите си в предаването и в ИГ например , но за него не мога да повярвам . Едва ли и Парова би изкарала толкова години с такъв типаж .
Иначе , бих се изкефила много , ако беше свалил Блага на земята с поне едно - “ Не , не е удобно , или поне изчакай “ … и Гергана с - “евтина си , махни се “ / това последното си е моя мечта 😆/

# 129
ее, ако Ергенът обиди някоя, тя ще си отиде от продукцията и ще ги вкара в разходи.

Виктория К. май си има ново гадже, постоянно казваше на феновете, че тогава (2021) нямала гадже и нищо не е излъгала. 
Тя по-скоро иска да победи тия останалите, които тя мисли, за много под нея в класацията, дето се вика, иска победата 'заради спорта', много не я вълнува Виктор..., колкото продукцията, известността.

# 130
Герито ме изкефи с маркирането. Да беше му фраснала един по носа - ефектът щеше да е много по-виден.

# 131
Е, тя го маркира като котките! Добре, че нe го препикà...

# 132
  • София
От наш сладък съфорумец в Тиндър, наша Ева:

Скрит текст:

Като първото е клип, доста представителен за дийп не Пърпъл….

# 133
По вероятно Блашка да го направи това 😄 с тез гащи … извинете , бельо .

# 134
Ха! Какви ми ти работи се появяват на дъното на чашката на Виктор.

Джордж Клуни бил голям мислител. Доста дълго си откара като ерген този човечец. Но накрая такава Амал забърса.......
"Сърцето не поумнява.
Колкото и пъти да го излъжат, то ще се разтупти за някого отново"
Дж. Клуни

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 23:56 от geri1919

Общи условия

Активация на акаунт