🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 817
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 195
Питонова явно е станала още по-противна и си е повярвала още повече. Още помня как преди година и нещо насъскваше в сторита почитателите си да малтретират вербално дете, което й беше казало нещо от типа на как може да е толкова зле да не знае как да си закачи пердето. Ами супер жалък индивид е за мен тази Питонова.
Аз лично тогава й написах три реплики на лично съобщение, че не е ок да организира bullying към дете, използвайки положението си на публична личност, и имайки предвид, че е голяма (поне на възраст) жена. Ами блокира ме, но не е посмяла да отговори простотии, явно вътрешно се е усетила, че не е била права. Но сега Питонова гледам от скрийншотите е станала супер непоносима.

Жалко, че Виктор не познава тези "мацки" насилнички в реалната им светлина. И в шоуто се проявиха, като правиха тормоз върху Александра. Но тя поне е голяма жена...

# 196
Според мен трябваше всички да ги сложат в една къща, както на Биг брадър. Да живеят заедно и да се опознават. Той да вижда как се държат момичетата помежду си. А така като ги вижда само по коктейлите и на индивидуални срещи, може да изгради грешна представа за тях. Както и те за него, де. Wink
Ихааааа! Как в една къща? Тогава Виктор, а и който и да е мъж на неговото място с тези жени, трябва да го поставят на системи. Няма да може да стане от леглото заради системните набези на всичките моми.
Иначе би било добре да е известно на Ергенът(отново който и да е той), как момичетата общуват със себеподобни.
 В някаква по-отпускаща атмосфера също би било добре. Много задължаващи са тези коктейли, а "дамите" масово не знаят как да се държат и стои гротескно.

# 197
  • Terra incognita
Една стара снимчица на наш ергенин с бившата изгора. Без филтри, хиалурон, филъри. Само гелът си е същият. Просто една нормална влюбена двойка. Годината е 2015- та.

# 198
Тази русата от интервюто в жените.бг беше копие на Парова... все такива около Виктор.

# 199
При Людмила вече се чудя дали не е поза цялата злоба, която излъчва. Нарочно да прави злъчни коментари и гримаси, това да и е мисията в шоОто.

# 200

Едит: Представяте ли си го Виктор с на Кантарджиев чувството за хумор,а? Satisfied
Аууу, направо си свалям гащите Grinning Grinning

# 201
Ти да видиш!
Двете момичета, които най-ожесточено се нападаха.... с най-голяма неприязън, гледай ги сега. Преоткрили се били.

# 202
  • Варна
БлагаГаща на тази снимка пак ли е без гаща?

# 203
Пепина,благодаря за резюмето от лайфа.Аз не гледам клипчета и лайфове и съм благодарна на всички,които разказват. Към кафето на Vicky добавям и една Великденска курабийка 😀
Който питаше какво мислим за Люската,ще дам едно осреднено мнение-злобна,некрасива,грозни черти,но пък ѝ сече пипето над средното ниво там. Което не е много де,че някои са си откровено тъпи,а както знаем-в царството на слепите и едноокия е цар.
Да не кажете,че съм хейтър ще ви светна,че Антон Стефанов има ново интервю с Марта в новия вестник на К.Патрашкова. Изгубила е и двамата си родители,миличката.Тя е моята  любимка-красива,с приятен характер и хубав глас.🤪
Много хубава снимка на Виктор и Парова. Много ми харесва тази жена,много.Едно време Н.Михайлов имаше някакъв лаф за неговите изгори,че минал от трабант на Мерцедес ( нещо такова беше)
Та,разбирам го Виктор. На фона на 90%от момите в къщата,Парова е като …ъъъ кажете някоя скъпа кола,че не хи разбирам,но Айде да пробвам като БМВ модел 2021 от скъпа серия 😂

# 204
Мен ме изненада и впечатли Виктор в интервюто как си призна, че се намира за красив. Хубаво е момчето, ама красив... айде да не изпадам в подробности, че все пак нали... Красиво е тялото му като можеше да е разположено на още 10 см височина. За другото може да се поспори.

# 205
За феновете на Марта-позитивни новини. Wink
Марта ще се спогоди с Виктор. Искала още едно дете (за третото Виктор сигурно ще трябва преговори да води Smile).  И тя иска момче. Дотук добре! И двамата искат същото. Дали може да се получи, шансовете са 50%.

# 206
  • Terra incognita
E, хубаво е момчето. Не е мой тип, но не мога да кажа, че е грозен. Отделен е въпросът, че намирам за отблъскващо някой да се определя за красив в интервю. Да беше казал "нека дамите преценят", или нещо от сорта.

# 207
Дано скоро видим Карина на тези прословути романтични срещи... Дано не е някоя от тези,с които вече е бил. Ще е много тъпо.
За мен голяма мечешка услуга правят гримьорите на Венета. Мега тежкия грим, с който й лепват едно 10г отгоре отмАх. Чак плашещо.

Отдавна исках да коментирам грима на участничките. Направо е кошмарен:expressionless: Турци ли са гримьорите?

# 208
Е па искало и да каже,че не е красив 😂,аз откакто му видях в профила как се любува на себе си,знам,че се има за извънземен красавец.Оттогава не смея да отворя ИГ 🤣
За феновете на Марта-позитивни новини. Wink
Марта ще се спогоди с Виктор. Искала още едно дете (за третото Виктор сигурно ще трябва преговори да води Smile).  И тя иска момче. Дотук добре! И двамата искат същото. Дали може да се получи, шансовете са 50%.
Добре,Гери,добре,харесваш ми така.За съжаление я видяхме тук на една снимка с некакъв пикльо,дет му беше написала любов моя,та ме ядоса малко тя 😉

# 209
E, хубаво е момчето. Не е мой тип, но не мога да кажа, че е грозен. Отделен е въпросът, че намирам за отблъскващо някой да се определя за красив в интервю. Да беше казал "нека дамите преценят", или нещо от сорта.
Здравословно е човек да е наясно с външния си вид и когато е хубав, да не скромничи излишно, и да си знае цената. Обаче, за мен лично, хубостта има степени и намирам разлика между хубав, и красив. Та не, не казвам изобщо, че е грозен, хубаво момче е (мъж), ама красив за моите представи не е. Но е вярно, че и това е относително, така че, за някого може да е и красавец.

Общи условия

Активация на акаунт