🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 203
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 155
Според мен по-добри от Алтънбаш са само Тифани  и Картие, ама там отиваме в съвсем друг ценови диапазон! 😅Едно Картие да й бяха дали на Сашка щях да ги призная. А Злобилите щяха да припаднат намясто! 😂

# 1 156
И аз имам гривна на Алтънбаш, ама няма циганско у мен 😀😀 Тя ми е подарък от любимия, де😀 И гривната не е толкова набиваща се на око.
Тази на Александрс изобщо не ми харесва, ако на нея и допада поне ще й остане мил спомен, защото видимо и на двамата срещата много им хареса. Чудя се какво ли е станало, дали поддръжат контакт слвд формАта, или тия зли феи са си свършили намисленото от снощи?

# 1 157
Най-добре на човек вещите, мислите и целите му да си хармонират естетически и смислово. Мисля, че изразът “на гол корем, чифте пищови” добре описва идеята ми Simple Smile
Тука закачката е към меркантилната Капитонова, която си калкулира много бързо,  иначе нека хората си купуват и носят каквото искат.

# 1 158
Според мен по-добри от Алтънбаш са само Тифани  и Картие, ама там отиваме в съвсем друг ценови диапазон! 😅
Поне плащаш за signature design. Бижутата на Картие са и разпознаваеми, ако човек реши да излиза извън личната естетика.

(п.с. махленско изумление на тема Алтънбаш няма да коментирам. Както казах, никога не бих и влязла в магазин, на чиято витрина стоят избелели пластмасови кафяви поставки за бижута)

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 16:38 от .Hazel.

# 1 159
Ами аз не съм привърженик на купуването на неща,  за да ни завидят хората, та в тази връзка signature design би ми била последна грижа. Просто Картие имат много красиви бижута. Но те не плащат за продуктово позициониране! 😁

# 1 160
Е Айде ся,шЪ мЪ прощавате,но баш ромките не купуват злато от Алтънбаш. Азалия,леле трябва да турям очила вече,нищо не съм  видяла от гривната. Съвсем за друга я взех.
Забравих да пиша за Блага секЦа( по Тета).Чак и сълзи пророни,да не била пак наранявана.. А бре,моме,тъй ли ревеш когато си го слагаш с който трябва и не трябва.И се вреш там дето не ти е работата. С морал на улична котка,а ми се прави на по-девица от Елвирчето
Аз още чакам Каринчето да се събуди и да избухне. И да погледне като хората да ѝ видя красотата,че верно трябва да отивам за очила 🤣
Изобщо много ме е яд на снощния  епизод,и двете дето малко от малко харесвах ми се сринаха в очите.
Малиии Анито Владимирова само като я скивала  Сашка е изпаднала във възторг,че е намерила търсения персонаж за жертва. Живяла не знам си къде,с богати мъже,от хубаво семейство била,хипнотизатор,психолог парче,ми че къде ти е характера бе моето момиче? Даваш се на едни мърли,ошлайфани от мазни чичаци по долнопробни конкурси. Язък.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 16:44 от Viliiv

# 1 161
Аз също харесвам по нежни бижута,
харесвам твърда гривна... кръгла... type Cartier
такива гривни, като Сашкината верига с висулки не ми допадат..., но ще я приема и предам да ми направят друго... хохоох
Меркантилни сме, вземам и бягам Simple Smile))
А защо има висулка часовниче ? : спираш се отваряш капачето и виждаш колко е часа... хахха

# 1 162
Ами така са го измислили хората часовник-бижу под формата на гривна. Виждала съм и пръстен часовник, много е тъпо!

# 1 163
Карина на външен вид е типична медицинска сестра, каквато е предполагам по професия, но за съжаление без грам живец. Много скучна девойка.

# 1 164
Блажка е много жалка жена. Жертва е на собствените си комплекси. Реално нищо ѝ няма на жената: симпатична, здрава. Ама нещо с мъжете не ѝ се получава. Хващат я, ползват я и я оставят. С нейните мераци са еротична кариера - нищо чудно. Едно е гадже трофей, друго е съпруга и майка. Заради зверския ѝ компелкс, че не е оценена от мъжете, е целия рев. Вика страх я е да не я наранят, ама я е страх да не я унижат за пореден път, че не я взимат на сериозно. Ами дръж се по-сериозно бе момиче

# 1 165
Сетих се на кого ми прилича поведението на Сашка!
Ако сте гледали "Приятели", в един от епизодите Рейчъл имаше ново гадже (изиграно от Бен Стилър) малко след раздялата с Рос. Той беше много мил ( Wink ) пред нея, но беше супер истеричен и гневен като тя не беше наоколо. Всички се опитваха да я предупредят, но тя не им вярваше, докато накрая не го хвана да крещи на патето на Джоуи и Чандлър.
Ето клипче.

https://www.facebook.com/watch/?v=171710103756806

Точно същата ситуация Simple Smile

# 1 166
Сашка като млада е заминала за чужбина какво е работила там? Щото в чужбина без образование да успееш е трудна работа. Или тя е разчитала само на богатите мъже да я издържат? 🙄

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 16:58 от daizy_g

# 1 167
Сетих се на кого ми прилича поведението на Сашка!
Ако сте гледали "Приятели", в един от епизодите Рейчъл имаше ново гадже (изиграно от Бен Стилър) малко след раздялата с Рос. Той беше много мил ( Wink ) пред нея, но беше супер истеричен и гневен като тя не беше наоколо. Всички се опитваха да я предупредят, но тя не им вярваше, докато накрая не го хвана да крещи на патето на Джоуи и Чандлър.
Ето клипче.

https://www.facebook.com/watch/?v=171710103756806

Точно същата ситуация Simple Smile

Е да, но това си е проблем на ергена, не техен. Техният фокус трябва да е насочен към това да хареса тях, а не да го "предпазват". Последното нещо, което бих си помислила ако някой мъж харесва друга жена, е да ходя да му докладвам колко е гадна. Това си е негов проблем, не мой. Моят проблем би бил, че не е харесал мен, а нея. Приемам, ближа рани и отминавам. Не ходя да злословя.

# 1 168
То да подариш часовник не е ли на раздяла? Може Виктор да и е намеквал нещо Joy
Никак не харесвам такива кичозни бижута. Нещо по-нежно, тъничко и да не е жълто злато. Естествено, че ще е Алтънбаш, в Турция снимат все пак.
Може всякаква да е Сашка, ама фактът, че точно след като видяха гривната и скочиха си е чиста, елементарна завист и злоба или такъв е замисъла на сценария поне.

# 1 169
Даа,сещам се за този момент в Приятели.Аз пък се сетих за друг,когато Блага му се обясняваше в любов едва ли не,той като Емили на Рос- "Благодаря ти".Joy
Пак не мога да повярвам как се хващате на манипулации и женски игрички и защитавате Сашка.Но не ми се обяснява,моето мнение е съвсем друго.Не смятам,че трябва да спечели формата.
Гривната ми е груба и  като за мутреса,не е нито нежна,нито фина.

Общи условия

Активация на акаунт