🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 247
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 140
Колко хора биха различили с просто око диамант от друго стъкълце?!
Ми ако се подпише върху стъклото на прозореца, ще се установи лесно какво е, или на огледалото в банята да напише "Ля, ля, ля, фръц!" с диамантчето.

# 1 141
  • София
Аз също имам техни бижута. Дори мога да споделя какво ми казаха мои приятели, които се занимават с диаманти - че тези на Алтънбаш не били висок клас и за тези цени отношението качество / цена е под всякаква критика. Оттогава спрях да купувам бижута на тази марка и имам едно наум.
В 6- милионна България колко хора могат да си позволят бижута от Алтънбаш? Май не са много.
Затова ми е странно това скъпарско продуктово позициониране в сапунка като Ергенът. Не е като да покажеш в кадър бутилка вино, или дреха.
А по всичко личи, че това няма да е единственият продукт от тази фирма. Пръстенът по всяка вероятност също е Алтънбаш.
Аз имам колие и гривна на Алтънбаш. Както и мои приятелки. Щом имат магазини в България значи си имат достатъчно клиенти и си правят реклама, за да имат още! 😊

# 1 142
Елвира в канала на Розмари.
По-интересни неща в резюме:
- на кастинга е провела много приятен разговор с Ани Владимирова, направила е и 2-3 психотеста. Не е очаквала че ще я изберат.
- напуснала е работа заради предаването.
- хората не я разпознават, защото на живо нямала нищо общи с визията от екрана.😀

- пише роман, ама е “много тежко” писането му…

https://youtu.be/wXxsQ-AL1y8

# 1 143
Mari_Mar е показала гривната за всички, които я пожелаха.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 16:15 от Анонимен

# 1 144
Ето моята гривна...на Тетабаш ашколсун

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 145
Сега… не искам да прозвуча, като някоя тетка, но на 34 да си още сам и да се завреш в “Ергенът” не говори добре за това колко си стока. Сори. И по това, което показва до тук Сашка само затвърждава мнението ми.

Щом и Марта прояви признаци на живот, значи Сашето много яко ги дразни и хич не я долюбват. От 20 знии баш нея. СлОчаЕност?

# 1 146
  • София
Алтънбаш беше гривната, няма две мнения. Имаше си кутийка с надпис. Продуктово позициониране.
Имат търсене в България, много циганки и етнически туркини си купуват от там. Те и за празненства си подаряват злато. И румънки съм засичала, но по-малко.
Изуми ме как се впечатлиха и как обсъждаха цената на гривната. Изключително вулгарно поведение, големи дами - няма що.
Деница и Марта се подведоха по акъла на Дениз и много олекнаха в очите на ергена. Страшна лисица е тя.

# 1 147
Алтънбаш беше гривната, няма две мнения. Имаше си кутийка с надпис. Продуктово позициониране.
Имат търсене в България, много циганки и етнически туркини си купуват от там. Те и за празненства си подаряват злато. И румънки съм засичала, но по-малко.
Изуми ме как се впечатлиха и как обсъждаха цената на гривната. Изключително вулгарно поведение, големи дами - няма що.
Деница и Марта се подведоха по акъла на Дениз и много олекнаха в очите на ергена. Страшна лисица е тя.
хаха- развеселихте ме -и януари , и февруари си взех обеци от Алтънбаш на Витошка и гарантирам ви - нищо циганско няма в кръвта ми - руса, бяла славянка съм си Simple Smile))))) .... и в този ред на мисли бихте ли ми споделили вие от къде си купувате бижута ?

# 1 148
В Турция Алтънбаш не излизат ли доста по - евтино за нас спрямо курса на лирата там?

Иначе колкото и да искам да вярвам, че предаването няма сценарии, точно в обратното се убедих снощи. Как пък точно Ева изкараха, една от близките на Сашка? И как точно Сашка беше на втора среща като видимо му е приятно и с Марта и Виктория?! Просто следват интригантската линия. Искам Сашка да спечели напук на долните злобили там. Деница беше много жалка, направо удари дъното с онез двете клюклюта. А за роклята й не бих дала и 2лв в магазин втора ръка. Отвратителна беше..
Като цяло повечето се оказаха долни като мазе Close

# 1 149
Моите са подарък и съм доволна от качеството им. Но аз не нося много бижута като цяло, не обичам. Само за поводи. Гривната на Сашка не ми хареса. Аз обичам по-нежни бижута. Тази е хубава.

# 1 150
Не мога да си представя, че някой ще си вземе бижута баш от Алтънбаш на Витошка, при условие, че на 100м има поне 3 по-добри магазина.
И Сефира (с изкукалата собственичка, но бижутата са добри) и Денис Виденов и Амодория са на крачка от Алтъна.

# 1 151
😂 Кой, кой?! Ти май не знаеш къде ги пишеш тия неща... 😁

# 1 152
Според вас Сашка колко си тръгне ли по нейни желание и с истерии?
На мен започва това да ми изглежда най-вероятно. Питонката няма да спре да я провокира. Виктор ще се поинтересува от някои детайли, подучен от добрите мъдри лели, и също ще я провокира. С Блажка на крачка от тотален скандал. Ще разбере за предателството на Марта и Деница. Като за лабилен човек като нея май ще дойде ту мъч?

# 1 153
Превъртяхме играта с тази гривна и цялата марка! Само да кажа, че за успешно продуктово позоциониране се смята ръст на продажбите с 3%. Самите Алтънбаш… на мен не ми се е случвало да припадна по тяхно бижу. Толкова ги разбирам и аз. Ама като говорим за диаманти - не става дума винаги за диаманти като на Елизабет Тейлър.
В бг ни е странен манталитета - мацки дето се обличат от Зара и производните + марката на about you (поздрав за Питонката) искат да се кичат с диаманти. Малко на гол корем, чифте пищови. Имам пръстен с диамантченце - годежен (Капитонова, ако четеш, имам си документи). Нося си го и оценявам жеста, символа, изненадата и емоцията Simple Smile ама не налитам за повече, че не мисля, че ми отива на дънчиците Зара и трокотажната блузка от Бершка

И защо пък? Ако човек се облича добре, класически - без да следва някакви трендове, може съвсем спокойно да се облича от Зара, например.
По-добре да дадеш повече пари за хубави бижута отколкото за дрехи. 😃

# 1 154
Никой не си ходи по собствено желание.

Общи условия

Активация на акаунт