🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 253
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 095
Да не пропускаме и факта, че Александра плаща за тролене в Инстаграм (те даже не се стараят, един и същ речник/преобладаваща дума "злобни", един и същи словоред и липса на реалност). Ползва агенцията на Евгени Минчев, там платената "поддръжка на соц. мрежи" е в тоя поляризиран и малоумен стил.

Какъв човек трябва да си, че да плащаш за да върви една група тролове и да засипва с коментари всяка публикация?

Дори това само човек да си даде сметка, че тази истеричка стига до там, че да дава пари за да си запазва реномето...

Подведоха ни в началото с това "психоложка", ако бяха написали "плеймейтка" или друго такова по-откровено описващо я определение, нямаше да се опитваме още от началото да и търсим позитивите на фона на ниската култура и истеричност.

# 1 096
Все повече съм убедена, че Александра е спечелила и затова другите не общуват с нея.

Пуста завист неначесана.

Мъжа ми и сестра му са израстнали с Александра, момичето е живяло доста хубав и класен живот, преди да се прибере е живяла последните 4 години в Монако, последните трима мъже, преди да си дойде са били на доста високо ниво, то й личи всъщност де. А тея патки могат само да си мечтаят за нейния живот.
Високо,  високо, колкото и да е високо, до Ергенът е опряла на 34 г.  Явно добре са я опознали, та са изчезнали от картинката.

# 1 097
В 1 еп. на сапунката " Ергенът'', като видях радиационната Мис Деница, така обрана, сдържана,
си казах : Тази нещо не ме кефи...
И снощи разбрах защо.
Тя е  прикрита злосторница.
Не ми допадат хора, които се опитват " да ти отворят " очите, като '' мажат'' някой друг... буквално го зазидват.
Големите зрели жени.... БРррррр

# 1 098
Оле, момичета, измислих го! Вие сте златни! Втора година майчинство съм, знаете как е, а пък искам алтънбашчета разни… Ще започна работа като трол в агенцията на Минчев. Речникът ми е сносен, ще се развия бързо!

# 1 099
  • София
Дениз е ужасна и това определение съдържа всичко, което мога да кажа за нея. И като визия, и като държание, рядко злобна жаничка.

# 1 100
Ако не четях тук, никаква реклама на алтънбаш нямаше да ми направят.
За пръв път чувам това име, не съм се интересувала, непознато ми беше до вчера в 21ч.

# 1 101
Аз за Марта се учудих, че отиде, тогава ми стана ясно, че ако и най-лежерния човек в групата е против Александра, значи здраво им се е качила на главите.
Александра е вулгарна и като външност и като реакции.

Но нямаше защо да го предупреждават Виктор. В момента, в който влезе в несъгласие с Александра и него го чакат истерии. Да не мисли, че ще му се размине. Човек с толкова болезнена и егоистична, неовладяна емоционалност си показва рогата в някакъв момент и с любимите хора.

Оле, момичета, измислих го! Вие сте златни! Втора година майчинство съм, знаете как е, а пък искам алтънбашчета разни… Ще започна работа като трол в агенцията на Минчев. Речникът ми е сносен, ще се развия бързо!
Почвай от сега: Всички са злобарки, Алекс не заслужава да е сред такива хора Simple Smile)))

# 1 102
  • София
Тая прословута гривна предизвиква завист и в предаването, и извън него Joy

# 1 103
В 6- милионна България колко хора могат да си позволят бижута от Алтънбаш? Май не са много.
Затова ми е странно това скъпарско продуктово позициониране в сапунка като Ергенът. Не е като да покажеш в кадър бутилка вино, или дреха.
А по всичко личи, че това няма да е единственият продукт от тази фирма. Пръстенът по всяка вероятност също е Алтънбаш.
Аз имам колие и гривна на Алтънбаш. Както и мои приятелки. Щом имат магазини в България значи си имат достатъчно клиенти и си правят реклама, за да имат още! 😊

# 1 104
Завист не и в мое лице, не обичам бижута и дори цената не може да ме впечатли. Фирмата производител съм я чувала по нелепите разновидности за конкурси за Мис България, когато бяха във вихъра си.

Преди малко изгледах гостуването на Ева в Преди обед. Там е с короната от ергенския конкурс, много вероятно е и тя да е предоставена от същата фирма. Както се казва, лоша реклама няма.

Иначе за пореден път се доказа като адски пренавита, от типа хора, които са токсично позитивни. Самата тя си призна, че четяла книги за позитивно мислене, манифестации, личностно развитие и т.н. Ако не се лигавеше толкова, определено си личи, че дълги години е имала опит на сцена, говори гладко, изразява се добре.

# 1 105
  • Terra incognita
Казала съм на моя без такваз гривна днес да не ми се прибира. ТамАн дюшеш ми дойде снощи това продуктово позициониране 🤭
Тая прословута гривна предизвиква завист и в предаването, и извън него Joy

# 1 106
  • София-в сърцата на моите деца
Ева се държеше, като дрогирана! Всяка втора дума беше Аз......съм-най-добрата, най-веселата, най-умната и т.н. Аз ги забавлявах! Толкова пренавити хора не харесвам!

# 1 107
  • Terra incognita
Така де, той ми вика харесАл съм ти Картие и Булгари, аз не та не, Алтънбаш искам. Какво нещо е рекламата тц, тц, тц....

# 1 108
  • София
А така, строете ги тез мъже Satisfied

Между другото, предаването си е перфектно за реклама. Колкото и малък пазар да сме, всички инфлуенсърки, плеймейтки и метреси ще поискат такава гривничка след вчерашния епизод. Само завистничките на Сашка сигурно няма да спят спокойно, докато не се сдобият с нещо на марката, и да е по-скъпо, че да не са по-назад. Перфектна реклама. От срещата, през лова на въпросното "съкровище", до интригата, която предизвика. Аз бих дала тлъст хонорар на маркетинг отдела Wink

# 1 109
Сега гледам вчерашния епизод и лелеее какви езици си пуснаха Шашка и Виктор. Joy Нищо общо с първата целувка със стиснати устни.

Общи условия

Активация на акаунт