🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 992
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 080
Много съм съгласна с Peypy. Умният и цивилизован човек трябва да се “култивира” в търпимост и гъвкавост. Още снощи писах, че първични и първосигнални хора не харесвам - оценявам искреността им, но простотията ми идва в повече Simple Smile До колко можеш да се адаптираш в колектив е голям лакмус за качествата ти като личност. Има един лаф, че човекът е социално животно и общуването го прави повече социален и по-малко животно 😃 За Сашка сякаш е трудно вписването и оттам всички други драми.

# 1 081
Ей, тая гривна Joy
За мен тази гривна беше поредното купуване на участничка. Същински харем - вечеринки, рози, гюбеци и награди за най-послушните. Не очаквах да е такъв сюжета на предаването, ама ще го догледам, понякога става добър цирк.
Съжалявам, че така се изложи Сашка, беше ми фаворит в началото и от там рязко и само надолу, сега дълбе дъното. Искаше ми се да има на кого да стискам палци, ама другия път (пу, пу, дано да няма такъв).

И сега ако Виктор почне да се млящи с някоя друга тва какво ще е? Щото иначе интрига няма, едва ли ще го оставят само със Сашето на срещи до края. Да ги пускат и за по една вечер, да тестват секса в цялост и да избира тогава. Може да не ги дават.

# 1 082
  • София
Айде турското Тифани вече да св стягат и да я пускат тая пуста гривна в сайта. Баси рекламата като го няма наличен продукта! Нервя се, ММ обеща да ми вземе такава като видя какви големи ми стават очите 😂😂😂
Давай веднага рецептата как го извъртя, искам и аз такава! 😂 Ние го гледахме на тъмно, моят нЕма възможбостта да ми види блясъка в очите!

# 1 083
  • Terra incognita
На мен, честно казано, не ми допадна плетката на гривната, както и закопчалката. Малко грубовата иии...по турски пищна.
Ма какво ли разбирам аз, само кусури търся 😅

# 1 084
VickyTaylor, честита да си, здраве ти пожелавам аз, другото... ти си овен, както каза някой по-назад, ще получиш всичко, което пожелаеш! Flowers Four Leaf Clover
Не мога да ви изчета, бре!
Значи много обичам някой като каже: ти знаеш ли тя как и къде е живяла, като принцеса... ОК, ма сега не живее като принцеса. Дреме ми как е живяла. На 33 е сама.
Гривната, дори да е най-най-обикновена златна гривна, без да носи печата на Алтънбаш, е не по-евтина от 1500-2000 лв така като я гледам. Ами за участие без хонорар, това си е добър подарък, освен че беше красива. Не вярвам и аз да се излагат и да си я вземат обратно, ползвайки я само за реквизит, ама знае ли човек... В телевизията нищо не е такова, каквото ни го показват.
Не сме ли и ние лицемерни, друг попита. Не, не съм. Ако нещо не ми хареса, няма да кажа нищо. Изобщо няма да замазвам очите на някого, щото той очаква похвала. Хората питат, ама не очакват някой да им каже нещо, което не им харесва. Те винаги очакват да им се възхитиш! Ако не ми е близък, няма да си дам мнението, защото то изобщо няма да му хареса, а няма смисъл да си създавам неприязън когато няма да бъда разбрана правилно. Ако ми е близка приятелка, ще си кажа направо какво мисля, ако има акъл, ще осъзнае, че не го казвам с лошо. Е, загубих няколко приятелства за това, че съм била честна, ама те и толкова са били приятелства. Последно мислех, че имам приятелка, с която сме си взаимен коректив и можем да си кажем всичко. Докато аз се стараех да си поправям дефектите, които не виждах сама, а тя ми ги посочваше, то тя жестоко се обиди когато аз и казах какво мисля за поведението ѝ в определена ситуация, и за което тя сама ме попита какво мисля. Тогава тя започна да ме обижда, казвайки неща, които всъщност през цялото време е мислила, но си е мълчала. Докато аз си казвах всичко и ... просто нямаше какво да кажа повече, така приключи и това "приятелство".

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 15:47 от Анонимен

# 1 085
Айде турското Тифани вече да св стягат и да я пускат тая пуста гривна в сайта. Баси рекламата като го няма наличен продукта! Нервя се, ММ обеща да ми вземе такава като видя какви големи ми стават очите 😂😂😂
Давай веднага рецептата как го извъртя, искам и аз такава! 😂 Ние го гледахме на тъмно, моят нЕма възможбостта да ми види блясъка в очите!

Аз съм казала на мъжа ми, че друго освен злато не приемам за подарък за РД.
Това и получавам всяка година.
Има известен проблем обаче. Понеже не знае какво да избере, слуша продавачите, което не е ОК.
Обаче има решение - като посъбера няколко, отивам и си ги преработвам. От златото по-добро нЕма. Sweat Smile

Защо вече не ви харесва Джулия Робъртс? Аз си я харесвам все повече, кефи ме жената. Освен това се целуваха много готино с ергенчо. Дори си помислих, че е по-добре да им бяха дали стая...Yum

# 1 086
  • София
За мен историята с гривната е следната - става дума за продуктово позициониране. Предаването се е договорило с Алтънбаш, те да предоставят бижуто, а шоуто да го рекламира. Възможно е да е бартер, в такъв случай то наистина остава за Александра. Затова беше и цялата беседа. 15 минути се говори за тази гривна. Колко струва, каква е, има ли диаманти и т.н. Пак изказвам мнение от опит. Продуктовото позициониране в такъв тип предавания е често срещано и съвсем в реда на нещата. Simple Smile

# 1 087
Да се върна само на гривната -  Алтънбаш не правят златно покритие, склонна съм да вярвам, че може да струва толкова. Преди време бях ходила в магазина им и ми предлагаха разни обеци от бяло злато с диаманти - ами, повечето си струваха над 8 хиляди евро, което "малко" ме срази. Като качество си бяха доста добри де, нямам какво да кажа като упрек. Консултантката си показа сертификатите към диамантите, които бяха клас D, а и ползват доставчиците на Тифани. Сега не мога да кажа за гривната на Александра, но е възможно. Колкото за безплатен подарък към формата, това си е чист маркетинг. В момента всички я обсъждаме тази гривна. Булгари най-редовно си подаряват артикулите, включително и часовници, на разни инфлуенсърки и по-известни лица за събития и нови продукти, че и за лични празници, а пък техните изделия са далеч над 10 хиляди.

# 1 088
Веднага казвам как се случиха нещата: правихме прощъпулник на щерката онзи ден. Традицията повелява таткото да подари гривна на майката за празника. Аз обаче съм много скромна на бижута и си избрах една гривничка за сто и нещо лева. По принцип нося много дискретни бижута, все едни тънки синджирчета. Та мъжа ми затова ме будалка за масивната гривна.

# 1 089
Аз не мисля, че ще я връща гривната Александра. Алтънбаш трябва яко да са го закъсали, за да използват такъв евтин похват, Те с тази реклама, която си направиха ще си я избият петорно тази гривна.

Александра щом е живяла с чужденец в Монако със сигурност е бил някой милионер. Но пък хората там са доста придирчиви и взискателни и малко жените ги имат за трофеи. Така че напълно е възможно да са им се разминавли вижданията за живота или да не й е харесало нещо в отношенията им и да е предпочела да се разделят или той да я е зарязал.

# 1 090
  • Terra incognita
В 6- милионна България колко хора могат да си позволят бижута от Алтънбаш? Май не са много.
Затова ми е странно това скъпарско продуктово позициониране в сапунка като Ергенът. Не е като да покажеш в кадър бутилка вино, или дреха.
А по всичко личи, че това няма да е единственият продукт от тази фирма. Пръстенът по всяка вероятност също е Алтънбаш.

# 1 091
За мен Александра изкуствена и много фалшива в този формат има много по ускрени и достойни от нея,които можеше да покани на втора среща Simple Smile
Капитонова, Дениз, Людмила???
Марта:)

# 1 092
В 6- милионна България колко хора могат да си позволят бижута от Алтънбаш? Май не са много.
Затова ми е странно това скъпарско продуктово позициониране в сапунка като Ергенът. Не е като да покажеш в кадър бутилка вино, или дреха.
А по всичко личи, че това няма да е единственият продукт от тази фирма. Пръстенът по всяка вероятност също е Алтънбаш.

Не е точно така. Шоуто е снимано в Турция, естествено бижутата ще са от Алтънбаш.
Рекламата си е реклама, не си мислете, че хората не купуват злато. Ето казах ви, че мъжът ми за всеки РД ми купува златно бижу. Това искам, това получавам. Не искам скъп парфюм. А и той самият знае, че златото е вложение, така че всичко е ОК.

# 1 093
И как точно ги манипулира, и с какво, другите?
така написано излиза, че те са манипулирани поголовно едва ли не, а те не са. Доколкото виждам, те са си такива, каквито са си, Сашка нищо не ги е накарала да направят, или изманипулирала да направят...нещо различно от това, което те си решат да направят , имам предвид.........
Манипулира ситуациите, позкъснялото ѝ страдание за развързания бански,  "паник атаката", жалването пред завалията 😄(не помня кой го употреби, но е много точно определение), примерно.

# 1 094
Който се занимава с маркетинг знае, че по-ефективна реклама от продуктовото позициониране няма Simple Smile Цялата сценка беше като по учебник от маркетингова гледна точка. Алтънбаш са си сериозна фирма и ние сме им пазар. Имат и други позиционирания за България. Бедни сме много, ама и ние сме като циганите: в кирпичена къща живеем, ама на злато и диаманти налитаме 😃 Гривната според мен рекламодателите няма да си я приберат, но виж нискобюджетната ни продукцийка - стой та гледай!

Общи условия

Активация на акаунт