🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 981
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 065
Аз прерових българския иб турския сайт на Алтънбаш и не намерих гривната. Откъде черпим информация колко е струвала, в която и да е валута? Снощи чух в шоуто, само че е скъпа, може би съм изтървала реплика за точна сума.
Аз току що прерових турския - гривна йок. Но е възможно да е магазинска наличност. Като цяло изглежда масовка, нищо специално. Предполагам, че е мнооооооооого далеч от 10 000 лв (за евро дори не мисля). Цената я изплющя Капитонова, гаче ли видя в кутийката касовата бележка. Уж имало и диаманти. Ако бяха наистина диаманти - би трябвало да има поне подобна в сайта, защото там рекламират основно тази част от продукцията си. Дори не е близо до стила на показаните в сайта бижута на Алтънбаш.

# 1 066
А защо решихте, че гривната е на Алтънбаш? Това никой не го спомена от участничките. Ако има сертификат, застраховка, гаранция е възможно от там да са видели цената, но ми хареса Виктория, колко бързо я сканира и оцени, че и попитала за действителната цена. Направо очите й бяха светнали в евро, като видя гривната на ръката на Сашка и се присламчи до нея хубавичко да я разгледа.

# 1 067
По- тъпото беше, че едва ли не изкарват Виктор, че е подарил гривната, което, всъщност, не е така.
Е как да не е от скъпоценни камъни и метали? Все пак е Алтънбаш, злато и диаманти.

Но Алтънбаш със сигурност може да плати за изработката на наистина красиво и не скъпо бижу, нали?
В случая надписът на опаковката е важен, а не толкова самото съдържание. Все пак говорим за реклама.

# 1 068
  • Terra incognita
Монако не е място за обикновени хора. Стандартът на живот е висок. Но само при положение, че наистина е живяла в Монако, а не в Кан или Ница, например.
Със сигурност не е била с кого да е.
Но това няма значение, жената обича лукса и щом си намира мъже, които да й го осигурят, като междувременно тя се прави, че нещо работи, няма лошо.
Защо се е прибрала, причините могат да са много, от лични, семейни до икономически.
Като не можеш сама да си подсигуриш стандарта, на който си свикнала, се прибираш у майкини.

# 1 069
Честита да е рожденичката! Здрава, щастлива и всичко по цветя и 🌹

Добре дошли и на новите в групата! Мненията ни за участничките, както и прозренията ни за продукцията, можете са изчетете във всички 6 теми назад 😃

Самообладанието е много важно качество, особено за амбициозните хора. Може би Сашка е имала прекалено хубав живот и не се е срещала с такива провокации. Ако е така, значи е живяла щастливо и се радвам за нея. Обаче тука сме така, приказката свършва. Жалко, че някои уроци трябва да се учат на тридесет и кусур и то по телевизията. Бия натам, че най-вероятно лабилността ще ѝ изяде главата.

# 1 070
  • Варна
В Монако, Вики, в Монако и не, нямало е  проблем със стандарта там, просто тя се отказва, нейн избор.

# 1 071
  • Terra incognita
Ние не сме го решили, от продукцията съвсем показно позиционираха кутийката с надпис Алтънбаш в ръката на Александра.
А защо решихте, че гривната е на Алтънбаш? Това никой не го спомена от участничките. Ако има сертификат, застраховка, гаранция е възможно от там да са видели цената, но ми хареса Виктория, колко бързо я сканира и оцени, че и попитала за действителната цена. Направо очите й бяха светнали в евро, като видя гривната на ръката на Сашка и се присламчи до нея хубавичко да я разгледа.

# 1 072
Айде турското Тифани вече да св стягат и да я пускат тая пуста гривна в сайта. Баси рекламата като го няма наличен продукта! Нервя се, ММ обеща да ми вземе такава като видя какви големи ми стават очите 😂😂😂

# 1 073
Ясно, аз това не го видях. Наум обаче няколко пъти спомена за диаманти, така че явно не е някой евтинджок.
Танчитка, пробвай и някоя сълза да пуснеш, може и обеци към нея да ти купят. Глей при Витя как минава номера.

# 1 074
  • Terra incognita
Монако е вълшебно място за живот, щом доброволно се е отказала, да речем, че меркантилният свят не понася на душевността й 😅
В Монако, Вики, в Монако и не, нямало е  проблем със стандарта там, просто тя се отказва, нейн избор.

# 1 075
И за да завършим. Добре е дамите да имат предвид, че някои бижута се продават само със златно или друг вид покритие, а вътрешността им обикновено е изработена от сребро или дори по-евтин метал. Бъдете внимателни, дами, цената има значение, но проверката е висша форма на доверие! Както се казва, циркония е най-добрият приятел на мъжете (трудно различим е от диамантите). Sweat Smile
Освен всичко друго, самите диаманти имат класификация и аз лично предпочитам цирконий пред евтин диамант. Поне блести повече. Stuck Out Tongue
А иначе, колкото по-леко е едно едно бижу, това означава, че отвътре е кухо и е по-евтино.

# 1 076
За мен Саша не е фалшива.
Вие, драги добри форумки не сте ли фалшиви пре деня, когато поздравявате неприятната съседка клюкарка и дори из мустак й се усмихвате?
Не сте ли фалшиви, когато трябва да работите с колежка, която адски не Ви допада и дори тайничко е мразите, но заради работата, парите, екипа се правите на любезни...
Има куп примери...
Всеки малко или много носи маска и е фалшив.
Аз съм доста искрен и емоционален човек, обаче през годините това само ми пречеше и си навличах куп зли погледи, хора, коментари..
Малко по малко се уча да бъда фалшиво- лицемерна, за да не влизам в безмислени спорове, обяснения и т.н. , защото е безмислено да водиш битки, които са обречени...
Всеки средно разумен човек ще ме разбере какво искам да кажа...
Така, че генерални обощения  ''' о Тая  е фалшива'' не са издържани..
Тези Ергенки там пред камери как да не слагат маски, Но когато човек е гнил и зъл...
Това и с ''маска'' не се скрива
Има едно меме, по повод това, един котарак, супер уморен Simple Smile се пребира от работа, сяда на дивана да пуши и си съблича ежедневния костюм, един такъв дяволски с рогца, в смисъл, че през деня е бил друга личност, но вече е уморен и вкъщи сваля маската Simple Smile

# 1 077
На мен ми се струва, че гривната е разплатата "за причинените нерви" на участника, който е бил боксовата круша вдигайки рейтинга на предаването. Щом се води и "предпполагаемата фаворитка" на публиката, така после същата онази публика няма много да риве и страда, когато накрая не и изберат любимката. Някак ще се почувстваме обезщетени . Важното е, че много потребителки се разровиха да разгледат сайта на Алтънбаш, дори аз ги научих, че съществуват. Ще погледна дали имат нещо , което да отива на кежуЪл терлика ми И всички сме доволни и щастливи и презадоволени. Накрая някоя от лошите моми ще направи нещо добро и благородно , и всички ще я обикнем и ще я дадем булка на Ергенот, ще помогнем с данъците да се изплати гривнето (нъл от социалните помощи ще плаща ) И приказката свърши като в приказките ..какво следващо сеирджийско реалити се очаква някой знае ли

# 1 078
  • Terra incognita
Аз също съм склонна да повярвам, че гривната далеч не струва толкова, или е някаква евтина мостра. Или е дадена назаем с уговорката да се върне, както се прави с коктейлните рокли.
Няма кой да ти подари бижу за 10К просто ей така, или за разбити нерви.

# 1 079
Та това е 1/3 от хонорара на Ергена!!!

Общи условия

Активация на акаунт