🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 977
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 050
Първо:
VickyTaylor, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива! 🌹🎂
Второ:
Нямате изчитане 😁
Трето:
Александра сбърка още в началото, когато Дениз ѝ пусна един бърз тест на нервите в басейна. Ако тогава беше реагирала по друг начин и не се беше правила на “вижте ме коя съм аз”, нямаше да има сега този проблем с другите. Тя просто не знае как да се защитава и от безсилие изтерясва. Хареса ми срещата им с Виктор, наистина изглеждаше доста романтично и на него също му хареса. Не мисля, че беше пресилено от негова страна, ако му бяха пратили моята “любимка” Елвира (много се радвам, че не чете вече стихчета 🥳), нямаше да се целуват така страстно. Блага вече е бита карта, тя освен един секс, няма какво друго да му предложи. Вие всичко сте казали, нямам какво повече да коментирам, освен че Марта и Деница ми изглеждаха като две феи-кръстници, даващи наставления на Виктор.

# 1 051
Колкото и да струва гривната си е реклама.Муха ги ухапала Алтънбаш и продукцията.
И не само това яолко коментари и екшън предизвика тази гривна-напреви им не само епизода ,но и продължението.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 13:34 от Sause baus!

# 1 052
Според мен няма значение колко струва гривната. Жестът е важен. А това е, което някои дами пропускат. Златотърсачество, ок. В крайна сметка ако са й завидяли, защото гривната струвала била 10К, със сигурност не струва толкова, според мен гривната не е от скъпоценни метали и камъни, то тогава имат голям бъг в системата си и трудно ще си намерят принц.

Колко мъже могат да предложат гривни за 10К се пита в гатанката?

# 1 053
  • Terra incognita
По- тъпото беше, че едва ли не изкарват Виктор, че е подарил гривната, което, всъщност, не е така.
Е как да не е от скъпоценни камъни и метали? Все пак е Алтънбаш, злато и диаманти.

# 1 054
Какво ви е мнението за Александра

# 1 055
  • Terra incognita
Какво ви е мнението за Александра
Кой пита?

# 1 056
Аз питам:hugs:

# 1 057
Груповото нападане срещу Александра ми е много натоварващо за гледане. В последните два сезона на "Фермата" също го имаше този сторилайн и ми е супер досаден. Александра обаче никак не я харесвам. Целият образ, който се опитва да изгради е едно огромно клише. То си й личи, че иска да им опере по един шамар на всичките и да им затвори устите, ама нали се прави на дама. Дори не вярвам да е чела каквито и да е книги за психология, написала е в Pinterest "positives quotes" и повтаря това, което е видяла там.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 16:26 от dreamer🌺

# 1 058
# 1 059
Estela,
Саши какво е работила в БГ преди да замине за Монако,
как си е изкарвала парите?
И как се е запознавала все със заможни мъже гаджета?
Доста хора са в чужбина и не могат да се похвалят с това.
И какво е правила 3 г . в Монако?
Интересно ми е за това питам.

Вики, Честит празник.  Бъди здрава и усмихната Simple Smile
И да получиш рози днес Simple Smile

# 1 060

Върни се няколко страници назад и ще разбереш какво е мнението на някои съфорумки за Александра.

Аз лично я харесвах в началото, но започна рязко да ми пада в очите с невъзможността да контролира нервите и истериите си. Но във всички случаи е в пъти по-добре от злобари като Питонова, Дениз и Людмила или недоразумения като Елвира и малкото Вики, или храстчета като Ния-Косара и Карина.

# 1 061
  • Варна
Estela,
Саши какво е работила в БГ преди да замине за Монако,
как си е изкарвала парите?
И как се е запознавала все със заможни мъже гаджета?
Доста хора са в чужбина и не могат да се похвалят с това.
И какво е правила 3 г . в Монако?
Интересно ми е за това питам.

Вики, Честит празник.  Бъди здрава и усмихната Simple Smile
И да получиш рози днес Simple Smile

Тя е заминала доста младичка и почти половината си живот е живяла навън, друго не сме обсъждали, знам само, че като ученичка е била свита и скромна.

# 1 062
За мен Александра изкуствена и много фалшива в този формат има много по ускрени и достойни от нея,които можеше да покани на втора среща Simple Smile

# 1 063
# 1 064
  • Варна
За мен Александра изкуствена и много фалшива в този формат има много по ускрени и достойни от нея,които можеше да покани на втора среща Simple Smile
Капитонова, Дениз, Людмила???

Общи условия

Активация на акаунт